54
  • tomboy013
    #54
    Miért? Én az anyagminőségről és az összeszerelésről beszélek, azt még a lehúzós fórumokon is dicsérik, ellentétben a szervizzel és támogatással. De egyébként minden ami más készülékkel kapcsolatos az más dolog. Attól a One még lehet teljesen más. Ha látatlanba lehúzzák az emberek az nem megoldás. Várjuk meg a teszteket meg várjunk 2-3 hónapot és addigra kiütköznek a széria hibák is ha vannak.
    Egyébként itt egy Teszt a HTC One-ról, ahol többek közt az is kiderül hogy 8 és fél óráig képes folyamatos videólejátszásra amíg csutkára lemerül. Szemben az Xperia Z 5 órájával azért ez egy elég jó hír aksi szempontból.
  • tomboy013
    #53
    De engem legalább még nem vágtak ki az oldalról mint téged
  • wiIlcox
    #52
    Már a winmo idején is jobb telefonokat csinált a samu, mint a htc, és ez azóta sem változott.
  • wiIlcox
    #51
    Jól mutat a felkiáltójeled :)
  • Skyline
    #50
    "ha már ennyi pénzt adok ki egy telefonért az legyen minőségi is ne csak gyors."

    Sajnos az utóbbi évek HTC terméséről mindent lehet mondani csak azt nem hogy minőségi...
  • tomboy013
    #49
    Gyenge vagyok de azért írtál nekem egy 3 soros választ De ízlésed tényleg nincs ebből csak még jobban kiderült
  • Nabateus
    #48
    De miert nem lehet mass storage usb eszkozkent hasznalni az uj, "One" szerias HTC-ket?
    Windows alatt eleg bosszanto pld, hogy igy a kepeknek nincs thumbnail nezete (Nem a meghajto betujelet hianyolom, anelkul meglennek, de ez hianyzik)
  • who am I 7
    #47
    nagyon gyenge vagy ad1. Ne személyeskedj ad2. gőzöd sincs, mi az az izlésficam, és mikor kell használni, mint jelzőt ad3. még mindig ocsmány számomra, és ha látni fogom utcán valakinél, eskü kiröhögöm, ott helyben úgy számolom, h elég ronda csajoknál (v. homiknál) fog leginkább előfordulni ez a teló, ezzel a színkombóval.
  • tomboy013
    #46
    Nyugodtan el is mondhatod magadról épp ezt mondom
  • who am I 7
    #45
    Ezt én is elmondhatnám
  • tomboy013
    #44
    Látom van egy kis ízlésficam =D
  • who am I 7
    #43
    ja a hátlapját meg most láttam először, h lol :D mint vmi alcatel
  • who am I 7
    #42
    szappan nem szappan..ez is szappan, csak kevésbé van gömbölyítve a sarka.Az Xperia Z már nem szappan..de sokkal szebb mint ez a vacak.Nem értem, ezzel a fehérrel, h a tüdőbe tetszhet bárkinek is?Feketével ilyen idiótán kombinálni.. :D nagyon viccess..olyan, mintha valaki nagyon erőlködne, h valami hú, de egyedit csináljon, aztán bexarik.Egyébként feketébe még elmegy.A One X meg S is szebb, de nyilván csak az én véleményem.
  • wiIlcox
    #40
    "a fémen látszódik meg a karc? LOL" - röhöghetsz is magadon.
    "az eddigi összes műanyagtelóm rövid időn belül gusztustalanul karcos lett." - sokféle műanyag van, ha nem tudnád.
    "Mert az aztán teljesen normális aki breitling órát vesz" - aki megteheti (én megtehetem), az nem piaci szutykot vesz. Aki meg nem teheti meg, mint pl. te, az csak irigykedik, meg fröcsög.
  • tomboy013
    #39
    Egyik munkatársamnak is Desire HD van, igaz már elég szarul néz ki mert nem éppen egy mobilkímélő emberről van szó, de ahogy próbálgattam majdhogynem hozza az S3 gyorsaságát ami a főnököm vett nemrég, eddig gondja még nem volt vele pedig már nem mai darab. Attól hogy a te HTC-d beszart még nem szar az összes. Selejt darabok ugyanúgy vannak a Samsungnál a Nokiánál de még az Apple-nél is. Butaság egy telefon után általánosítani... Nyilván én sem venném jó néven ha tönkremenne a telefonom, de hát hibák mindenhol akadnak csak kicsit kevésbé gyerekesen kell felfogni.
  • tomboy013
    #38
    =D a fémen látszódik meg a karc? LOL Másfél éve fémhátlapos samsungom van aminek a hátlapját érte pár kellemetlen helyzet de semmi nem látszik rajta csak ha nagyon közelről nézem meg jó alaposan. Ellenben az eddigi összes műanyagtelóm rövid időn belül gusztustalanul karcos lett.
    Hülye vevő persze hogy akad mindenre. Mert az aztán teljesen normális aki breitling órát vesz =D Mondjuk te csak kamuztad, de attól még a jelző illik rád
  • caius marius
    #37
    Úgy valahogy. Desire HD-m volt egy kalap sz@r volt. Megvettem májusban, decemberben már kampó volt neki. A fülhallgatója már júliusban behalt. Kérdeztem a szervizben mi baja volt, azt mondja a manus semmi csak kifújta levegővel... Anyád gyökér!
    Minden kaki volt benne. Szerintem ez is ilyen lesz, pár madarat még behúznak aztán jóaz. Ettől a kamera funkciótól nem tom miért vannak hanyatt dőlve. Tudta az S3 is és tudja a Note2 is. Annyi a különbség, hogy itt sorozatfelvétel készül és abból ajánl egyet ami a legjobb. Nagy cucc. Ez mind csak szoftver...Ennél jobban tetszett a makróban készített felvételem az S3-al. Levideóztam egy dongót, aztán megszámolhattam a seggén a szőrszálakat! :)
  • wiIlcox
    #36
    Ne felejtsük el, hogy a fémen aztán minden apró karc meglátszik. Ráadásul a fém rendesen árnyékol is. Csinálhatták volna valami spéci kerámiából, az nem nagyon karcolódik, meg nem is árnyékol. Ennyibe bőven belefért volna.
    Ez a telefon messze nem kiemelkedő, max htc-n belül, de mint zászlóshajót, jó drágára kellett beárazni. De ezzel nem fognak labdába rúgni. Eladnak belőle pár ezer darabot jó esetben, mert hülye vevő mindenre akad.
  • caius marius
    #35
    Ezek az "újítások" kevesek lesznek ahhoz, hogy a Htc eljátssza a hamvaiból feltámadó főnixet.
    Ez a kamera mizéria huszad rangú kérdés. Hasíthatott volna az akkuval mondjuk. Ehelyett választotta a dizájnt és a versenytársak szapulását. Gratula!!!
    Mehetnek a kukába. Jó ez a fémház, jó! Nagyon jó! De mire? Hát még ezt a ki......t NFC sem lehet majd használni, köllött rá a műjjanyag csík. Ettől lesz piszok mód egyedi, az amúgy tökegyforma tepsik rengetegéden... Ehh. Ja és akkor a duma, hogy bezzeg ők nem gyártanak mikrót meg hajót. Na emmá valami. Szegénységi bizonyítvány. Azért mert ilyen baromira ügyesek, fogják lehúzni a rolót kb 1-2év múlva.
  • wiIlcox
    #34
    Egyébként az, hogy szimplán lehülyéztél a #19-ben úgy, hogy még akkor is szemérmesen elhallgattad, hogy nem magyar viszonyokról írsz, a szellemi képességedet kiválóan példázza. Érvelésből egy nagy nulla vagy.
  • wiIlcox
    #33
    Én magyar viszonyokról írtam, a te brit példád Magyarországon nem segít senkinek. Örülj neki, hogy ott úgy van, de ettől itt ez nem lesz másképp.
  • cateran
    #32
    Ja, mivel nekik es az EE-nek van LTE szintu halozata (es mit ad isten, amerre vagyok pont elerheto) alig varom, hogy csekkolhassak 1 ultrafast kategorias kutyut:D
  • cateran
    #31
    Megprobalom lassan erthetoen: 35 angol font/ho 2 evig a telefonert, a korlatlan internethasznalatert (es meglepo modon valoban teljesen korlatlan internetert, amivel a tethering is szabad, valamint a samu 2-vel ez 8-10 mbitet jelent altalaban..neha csak 2-3:S)es nehany1000 sms es nehany1000 perc beszelgetesert (persze /ho) Igy osszessegeben fizetek 840 fontot 2 ev alatt (plusz az esetleges roaming, ami a skype, viber es tsai koraban nem igazan kell) szemben az azonnali (legyen note 2:P)499-cel (PAYG, 500 mb adat, 100 perc es 3000 sms, ha havi 10 fontert toltom..2 ev alatt az plusz 240 font, osszesen 749...viszont a tethering nem lehetseges es valoszinuleg feltuno lenne a nehany 10 gb-os adatforgalom/het.)
    Tehat osszessegeben 840 font vs 749 2 ev alatt. Meger-e plusz 100 fontot a korlatlan tetheringes internet? Nekem igen:P (az havi kb 4 font plusz..ugye nem hiszed, hogy megterhelo?) Foleg, hogy mint existing customer nekem elojogaim lesznek es extra, esetlegesen masok szamara nem elerheto opciok is rendelkezesre allhatnak (preorder prioritas uj termekekre, engedmeny mas termekre, ilyesmi)
    Nem sztarolni akarom a Three-t (vannak gondjaik, nem 1 es nehany nem is kicsi:D) de a magyar mobilszolgaltatok fenyevekre vannak az itteniektol.
  • Norsz001
    #30
    HTC, samu, iphone...stb. mind egy kutya. Okos, "vonalas" teló. Ha kihasználod a képességeit, és még telefonálsz is rajta, már teheted is a töltőre...
    Nekem csak ennyi a bajom velük :) Aki meg ennyiért vesz telefont, az meg is érdemli ;)
  • donceleger8
    #26
    Köszönjük emese!
    Amúgy bírom az ilyen nagyképű firkászokat, mint te vagy, legalább feldobod az estémet, így munka után!
    De ha a tudásra mész rá, akkor azt kell mondjam, szart se érsz a Note2-vel, a 2 éves Nokia N8-ammal is lenyomlak funkcionalitás tekintetében, valamint anyaghasználatban is, na meg szépségben is! Bár utóbbi erősen szubjektív!
  • tomboy013
    #25
    Annyira nem meggyőző a halványkékes fehér szín amit produkál a kijelzője. Olvass egy kicsit utána a HTC-nek és meglátod hogy a piac legjobb kijelzőjével van dolgod.
    AMúgy te hány éves vagy? =D A felesleges kamumenőzés miatt kérdem =D
  • wiIlcox
    #24
    Öreg! Te soha ne vegyél samut, Note2-t pláne ne, mert neked nem való.
    Neked az ilyen futottak még htc-k valók.
    Ja, és hogy mennyiben és miben jobb a Note2? Talán olvasd el az adatlapját, arra talán képes vagy te is.
  • wiIlcox
    #23
    A szépséget én nem egy telefonban keresem. Az órám pl. nagyon szép (Breitling), a medálom is az egyik nyakláncomon (Cartier), az autóm is nagyon szép (full extrás BMW E60), és még sorolhatnám, de nem akarok "menőzni".
    Egy telefont, ha használsz, a hátlapját nézed? Mert én pl. a kijelzőjét, ami a Note2-nél Super HD AMOLED. Elég meggyőző, elhiheted.
  • tomboy013
    #22
    Egyébként az eddig olvasottak alapján tudás szempontból is jobb lesz a One, meg sebesség szempontjából is. Nem értem hol az a "minden tekintet" amiben verné a HTC-t a Note 2. Akku időben biztos, de másban ?
  • wiIlcox
    #21
    "Te tenyleg ennyire hulye vagy?" - nem. Ennyire hülye te vagy. A 0 Ft-os telefonok nem ritkán dupla annyiba kerülnek, mint a függetlenek, mire véget ér a hűség. Ennyit a szellemi képességedről.
    Előbb tanulj meg írni, mert még azt sem tudsz.
  • tomboy013
    #20
    Nah látod megvan a differencia =D Én nem csak a tudásra megyek hanem a szépségre és tartósságra is. Azt meg sose értettem minek egy telefonra tok. Megvesz valaki egy szép telót és elrondítja tokkal... Sok értelme van. Bár esetedben értem, te nem a külsőre mész.
  • cateran
    #19
    Te tenyleg ennyire hulye vagy? Baratilag kerdezem:D 20 honappal ezelott, amikor "megvettem" (ingyen volt 2 eves futamidovel, de 3 honappal korabban kerhetek upgrade-t) meg honnan tudtam volna, hogy megeri-e? Elarulom 3 telo kozt vacillaltam, mint upgrade: HTC One, Sony Xperia Z es iPhone 5...Elofizetessel (foleg korlatlan nettel) megerik EN A TELJES AZONNALI ARRA GONDOLTAM A SAMU S2-NEL IS, bar lathatoan egyesek szellemi kepessegeitez mar meghaladja. Samu s3 mint upgrade mar teljesen lekerult a teritekrol, LG detto, Asus Padfone 2 es Infinity jatszott meg, mint vesztartalek.
  • wiIlcox
    #18
    Én egy telefont a tudása miatt veszek meg. A hátlapját egyébként sem látom, mert védőtokban van, az meg olyan lehet, amilyet csak akarsz.
  • tomboy013
    #17
    Te már tesztelted a HTC One-t hogy ennyire tudod mennyivel jobb a Note 2 ? =D Egyébként anyaghasználat meg kijelző terén meg sem közelíti a HTC-t ezt teszt nélkül is látni =) A többi meg majd kiderül. Bár szerintem a Note 2 meg S3 felejtősek lesznek ha ez kijön, az S4-el valamit még talán virítanak, bár ha megint piaci műanyagból lesz a hátlap mint az előbb említett 2 telefonjuknál akkor nálam már megbukott a dolog, mert ha már ennyi pénzt adok ki egy telefonért az legyen minőségi is ne csak gyors.
  • Jani Hun
    #16
    nemfog néhány ezret érni. xperia play em van, és a két éved után se sokat csökkent az ára, pedig nem egy olyan telefon amit mindenki akar.. mostmár elértünk arra a szintre hogy sokáig nemfog csökkeni a mobilok ára, csak ha bedobják az átlátszós,hajlithatós, 64 colos karórába csusztathatós biszbaszokat
  • wiIlcox
    #15
    Miért kellett olyan telefon, ami nem érte meg az árát? De ha neked ez a perverziód, jóval áron felül eladok neked pár cuccot, ha gondolod... :)
  • wiIlcox
    #14
    Note2-m van. Minden tekintetben veri ezt a htc-t (is!), és mégis sokkal olcsóbb. Nem vagyok samu fan, bár azt el kell ismerni, hogy egyes samu termékkategóriák magasan a legjobbak (pl: telefon, tévé, stb). 3 tévénk megy napi szinten, mindegyik samu. Van egy tartalék is, egy annak idején csúcskategóriás trinitronos sony is, de azt már nem használjuk.
    De mosógépből pl. nem samu-m van, kamerából sem, csak hogy olyan kategóriákat is említsek, amit szintén gyárt a samu.
  • cateran
    #13
    Annyira ne verd a samura...S2-m van 20 honapja es batran ki merem jelenteni, hogy nem er meg annyit amennyibe kerult anno...A zapple tularazott de ez mar minden "high end" telefonra igaz. Ami meg plusz gebasz az az android...brutalisan kell ala a vas barki barmit is mond....kis es kozepkategorias mobilokon csak vergodik rs inkabb idegesito es bosszanto. Ja es nem vagyok sem hater sem fan 1ik markara sem
  • tomboy013
    #12
    Ha a samu képes lenne igényes és minőségi telefont dobni a piacra felső kategóriában akkor azt venném. Engem pl sose érdekelt hogy mi a cég neve ami egy adott telefont gyárt, veled ellentétben mert látom, hogy te samsung fan vagy és muszáj fikázni azt, aki szeretne 100 ezer Ft felett minőségi telefont venni =) Nem tudom miért jó 1-2 agytrösztnek folyton kötekedni ilyen marhaságok miatt.
  • wiIlcox
    #11
    A régen szebb napokat is megélt htc csak vergődik. Amiket itt kiemeltek a cikkben, az nem újdonság, már rég megtalálgató más telefonokon is.
    A full hd valóban két megapixel, de a 4 megapixeles képet ha elkezded nagyítani, akkor elég ocsmány lesz, még ha kevésbé is lesz zajos nagy érzékelő és ideális körülmények között (a htc-k soha nem tudtak jó fényképeket csinálni).
    Nekem van egy pont olyan szappantartóm, ami pont így néz ki. Ennyit a szappantartó formákról.
    Ez egy ugyanolyan túlárazott telefon, mint azok, amiknek a neve i-vel kezdődik. Ez csak egy a sorban azok közül, amiket a samu gyűlölők választhatnak.