18
MineCraft az Űrben
  • LeWyTy
    Hmm... ez miez? fél éve volt az utolsó komment? Akkor ez is egy halott cucc mi?
  • RJoco
    Hatalmas játék :D
    És feleannyiért meg is van, mint mc volt anno.
    Ráadásul jobb a gépkihasználtsága is, mint mc-nek.

A lentebbi képen látható állomásból 1-et már rendesen megtépáztam, lett is belőle sok anyag és lóvé.
    De a kalózokkal még nem bírok.
    Nagyon durva, hogy azoknak is mekkora állomásuk van és önvédelmi turret-ek rajta. De majd lesz nagy hajóm :D
    Bár lehet a kalózhajók ellen éppen a kicsi lenne a nyerő. Gyorsak és aggresszívek.
  • Ryder159
    Meg lehetne csinálni CryEngine 3-al is, de akkor meg azon sírnál hogy a kétmilliós gépen is szaggat.
  • tutituti
    KB 10 játék volt/van indiedb-n ami ingyenes volt és minecraft szerű.
    leszedted,tetszett,donate.

így ment míg a steam nem kavart be a greenlight-tal.most a legutolsó béna szar játék is felkerül horribilis árakért...
    persze van ami jó és megérdemli de a legtöbbje kuka.

anno ha valami befutott indiedb saját kliense a desura felkarolta,és ott megvehető volt reális összegért
    Ebbe kell kicsit belegondolni.
    (persze én is aláírom hogy nem egy nagy wasistdas,sőt fejből mondok sokkal jobbat ami craftolós,ingyenes és van benne űrhajó,saját receptezés,óriás bolygók és később űrbe való kijutás.például!)
  • paj01
    Meglehet:) az egy dolog, hogy minecraft szarul van megírva...
  • Master91
    De ez szánalom 2013-ban nem érted?
  • precise
    DE a több millió kockából felépülő világot nem biztos, hogy meglehet jól csinálni működően jobb graffal. Nálam a minecraft is meg-meg akadt max beállításon, főleg a látótáv magasra húzása esetén.
  • paj01
    Annyira nem értem ezt a filozofiat, hogy minél kevesebb pixelből csinaljunk jatekot. Minecraft egynek elmegy minek ez a majmolás? Ez már nem menő, hanem igénytelenség. Értem én , hogy jó játékhoz nem kell jó grafika de ez akkor is szánalom 2013ban. Legalább értelmes textúrák lennének vagy vmi. Ezt nem hiszem el, hogy legalább egy evochron mercenary szinten ne lehetne megcsinálni. Nem foglalkoznék vele, csak alapvetően jó ötleteket szúrnak el ezzel...legalább is nálam.
  • tutituti
    megközelíted a bolygót.vársz.és betölti a kb kétmillió kocka elemet.leszállsz.
    Ott van az csak idő kell hogy kirajzolja a textúrákat.meg legenerálja.
  • Fehercsoki
    Már megvan, le akartam szállni egy bolygóra, de mindig amikor közel értem eltűnt! Ezt egymás után 5 bolygó is eljátszotta aztán lefagyott, és shift del lett belőle...
  • Fehercsoki
    Power Generatort hol lehet venni? El sem tudok indulni a hajóval=/ Shopban nem találom.
  • tutituti
    nem mindegyik!
  • Fehercsoki
    Esetleg keresztények készítették ezt a játékot? Csak mert laposak a bolygók...
  • tutituti
    hát egy fél órát játszottam vele.Kicsit kaotikus a dolog.
    10 perc alatt összeraktam egy űrhajót,de 8 perc volt hogy a fegyver működjön.
    Sajna a bányászásra nem jöttem rá.A bolygók közelében kis idő kell hogy kirajzolja és felépítse magát a bolygót.Az nagyon jól néz ki!
    Elég sok alkatrész is van.

de még tényleg alpha.Mindenképp figyelni fogok rá,mert van benne lehetőség.
  • tutituti
    Na most már kipróbálom ha leszedtem!

Érdekesnek tűnik amúgy.
  • PrasCo
    Hivatalos oldalon: "StarMade is a minecraft inspired 3D sandbox space shooter."
    Ehh, elveszik az ember játékát...
  • PrasCo
    Hadd legyek én az első, aki ezt az óhatatlanul előkerülő kijelentést bedobja: Szóval űrminecraft.
  • precise
    Steam Greenlight-on találtam ezt a gamet.

Az alpha ingyen kipróbálható (hivatalos weboldal)

Elvileg saját űrhajót építhetünk, végtelen az űr, bolygókra leszállhatunk bányászni stb...