6
  • Őrangyal
    #6
    Assassis's Creed Magyarország fan club . nyomjatok rá néhány lájkot légyszi :) köszi (facebook-on)
  • Fbn Lx
    #5
    de pont az a baj, hogy haythammel hatalmas karaktert alkottak, én nagyon élveztem az ac3 elejét. őt kellett volna vinni.
    aztán jött az egész connorosdi, és egy csalódás volt.
  • Etinger
    #4
    Túl gyors ez így. Eleve teljesen felesleges új karaktert kreálni, ezzel tulajdonképpen elismerik, hogy Connor nem ütötte meg a szintet. Nyilván sokan egy Ezio szintű és mélységű karaktert vártak... de azt aligha fogják überelni.

    Na mindegy is, a lényeg, hogy az ötlet maga jó, hogy kalózkodás, de ezért új karaktert kreálni... Hmmm... Ázsia jöhetne :)
  • Bencsikb
    #3
    Hát én ilyen Mirrors Edge szerűen el tudnám képzelni az FPS részt. Valószínűleg ez az egész 'mi vagyunk a főszereplők'dolog azért kellett, mert már nem tudtak mit kitalálni a világmegmentéses akció után. Amúgy meg ha mi leszünk a főszereplő, akkor most nekem is rokoni szálam lesz az eddigi összes Assassinnal, úgyhogy innentől legalább egy kicsit arab/angol/indián vér fog csörgedezni ereimben? Tiszta pandamaci :D
  • NEOreg3
    #2
    csak a jelenkori részben lesz (ha lesz) FPS nézet, a múltbéli kalózos részekben (ami a játék jelentős részét teszi ki) továbbra is a megszokott TPS nézetű lesz a játékmenet
  • hawkie22
    #1
    Hát, ha FPS nézet lesz, ez lesz az első AC, amit nem veszek meg. A lényegét vesztené el a játék, szvsz. Na mindegy, majd meglátjuk, október még messze van. Előbb a Tomb Raidert kell kijátszani. :D Meg az SCII-t.