Bemutatkozott az Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Assassis's Creed Magyarország fan club . nyomjatok rá néhány lájkot légyszi 😊 köszi (facebook-on)
de pont az a baj, hogy haythammel hatalmas karaktert alkottak, én nagyon élveztem az ac3 elejét. õt kellett volna vinni.
aztán jött az egész connorosdi, és egy csalódás volt.
aztán jött az egész connorosdi, és egy csalódás volt.
Túl gyors ez így. Eleve teljesen felesleges új karaktert kreálni, ezzel tulajdonképpen elismerik, hogy Connor nem ütötte meg a szintet. Nyilván sokan egy Ezio szintû és mélységû karaktert vártak... de azt aligha fogják überelni.
Na mindegy is, a lényeg, hogy az ötlet maga jó, hogy kalózkodás, de ezért új karaktert kreálni... Hmmm... Ázsia jöhetne 😊
Na mindegy is, a lényeg, hogy az ötlet maga jó, hogy kalózkodás, de ezért új karaktert kreálni... Hmmm... Ázsia jöhetne 😊
Hát én ilyen Mirrors Edge szerûen el tudnám képzelni az FPS részt. Valószínûleg ez az egész 'mi vagyunk a fõszereplõk'dolog azért kellett, mert már nem tudtak mit kitalálni a világmegmentéses akció után. Amúgy meg ha mi leszünk a fõszereplõ, akkor most nekem is rokoni szálam lesz az eddigi összes Assassinnal, úgyhogy innentõl legalább egy kicsit arab/angol/indián vér fog csörgedezni ereimben? Tiszta pandamaci 😄
csak a jelenkori részben lesz (ha lesz) FPS nézet, a múltbéli kalózos részekben (ami a játék jelentõs részét teszi ki) továbbra is a megszokott TPS nézetû lesz a játékmenet
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hát, ha FPS nézet lesz, ez lesz az elsõ AC, amit nem veszek meg. A lényegét vesztené el a játék, szvsz. Na mindegy, majd meglátjuk, október még messze van. Elõbb a Tomb Raidert kell kijátszani. 😄 Meg az SCII-t.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10