Trials Evolution: Gold Edition

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Küld requestet, majd este visszaigazolom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Zomil
Amugy felvettelek friendlist-re 😊
Nemtudom ilyenkor én is felkerülök-e a tiédre, engem Zomil néven megtalálsz.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Én 100medálnál járok és én is mindent goldra 😄

Viszont mostmeg ugy látom elég bugos a feltöltés, mert pl. nem is a legjobb idömet tölti fel a játék, pedig a leaderboard-on jol van irva, viszont a replay már más...érdekes 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Laza
Jaja, este nyomtam és már mûködik 😊

Most a 75-100 közötti medál mennyiségnél vagyok (mindent goldra csinálok), pedig csak 2x játszottam, és hol van még a megjelenés 😊

Nyomatni kéne multiban 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Zomil
Amugy mostmár nem áll le feltölteni a stat-ot, instant lett 😊

csige791 vagyok

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Laza
Én elnyomkodom 😊

Viszont az AA-t kapcsoljátok ki a beállításokban, sokkal szebb lesz tõle a játék, nem lesz homályos és a színek is sokkal szebbek lesznek. Valami elcseszett egy AA van benne.

A játék pedig fenomenális. Tegnap nyomtam random multit is, király volt 😊

Gondolom UPlay barátokkal lehet együtt nyomni, aki akar felvehet: lazahunt

Zomil
Sajnos meg tudom erösiteni, h pálya végén stat feltöltés 5perc...persze ki lehet nyomni és akkor csak a legjobb idödnél vársz 5percet. Mondjuk béta, szoval most még nem szarozom ezért le, mert amugy nagyon élvezem a játékot, legalább a sikerélmény megvan, mert elég nehéz 😄

malter
azt olvastam hogy a hivatalos bétában is vannak gondok a mentéssel 2-5percig tart 1 mentés
akkor legyen inkább igy😊
DanielT
Ha másnak is gondja lenne: A Tools könyvtárból a VCRedist-et rakja fel.
DanielT
Fent kell lennie ennek a fosadék Uplaynek ahhoz, hogy elinduljon? Nálam csak "Programfuttatási hibát" dob az exe.

szerk: Feltettem, ugyanez.
Maxtreme
Jaja, viszont a virágbolti verzió nem ment.
A "hivatalossal" nem tudom mi a helyzet (esetleg a uplay cloud-ba szórja a mentéseket) de ez így elég izé.
Megszereztem már valami 4 motort, volt kb 50e dollárom stb.
Érdekes viszont hogy valami file-t csinál a users mappába (Trials Evolution Gold Edition\SavedGames\sessionScoresData.dat) és ez minden indítás után müdosul, csak ezek szerint me tudja valamiért visszaolvasni.

Zomil
"Egyébként nagyon fel sem tûnik hogy beta 😊"

Mivel konzol port, igy végülis a játék már kész van 😊

Maxtreme
Most szakadtam le róla, hát ez nálam az év meglepetése.
A skillgamek mekkorák már basszus <#idiota>

<#vigyor3>

Maxtreme
Baszki ez valami iszonyat hangulatos.
Egyébként nagyon fel sem tûnik hogy beta 😊

Maxtreme
hehe. Kibaxtam vele. Átneveztem a uplay-em mappáját, most megy 😊

Maxtreme
Akkor meg rinyál hogy aktiváljam online, kben bekaphatom 😊 (ha nem engedem ki)

Kódot kér?? Hagyd üresen a mezõt, és Okézd le. Netre ne ereszd ki.
Maxtreme
Nálam ez nem müxik. Feldobja a uplay ablakát, és pofázik hogy aktiváljam. (akkor sem megy ha az uplay offline)

Maxtreme
Am thx. 😊

Maxtreme
tudom, néztem, csak a crack onlyt nem vettem észre

Spoiler-t nézd meg és katt. Van crack only külön itt
Fpocok
Ahha értem.
Annyira nem izgat, hogy demót törjek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
és az hol? 😊
Mert ez nekem is megvan, csak épp nem indul el mert nincs bent az okosítás 😊

Torrentrõl le lehet szedni, ha más megoldás nincs. Már crack is van hozzá.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maxtreme
Na igen, hogy netaláltán kedvet kapjon hozzá az is, aki még nem rendelte elõ. <#falbav>

Fpocok
Honnan?

Ja... hogy annak, aki elõrendelte? Ennek meg mi a fasz értelme van? Sosem fogom megtudni... nem inkább azoknak IS kéne béta, akik még nem vették meg?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én már csapatom. Van benn olyan mód, hogy egy nagy fémgolyó belsejében kell egyensúlyozva menni, nagyon mókás. Meg kevés üzemanyaggal a lehetõ legmesszebb eljutni 😊))

Kipróbálható a BETA PC-re akit érdekel az szerintem megtalálja 😊

acsati
Mindenesetre a trailer videó beteg lett 😄
akyyy
xboxon jó, gépen elastomania jobb

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mor3llo
elasto mania jobb

(amúgy zsírnak tûnik 😄)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

A Trials Evolution: Gold Edition újra elhozza PC-re a Trials hangulatát.

Aki megveszi Steam-en elõvételben a március 21.-én megjelenõ játékot, már most játszhat a Bétával.

Hivatalos weboldal
Steam

Features:
Multiplayer
Track Editor
Indoor and Outdoor environments
Bike and rider customizations
Global competition

← ElőzőOldal 2 / 2