16
-
nextman #16 Who died? -
Lucy in the Sky #15 A legjobb amúgy a Dr. Spricc, erre #1 a tökátlagos Baker vezetéknévvel próbál szóviccelni :) -
Whysper #14 de a legjobb kimaradt nem? ITT A VILÁG VÉGE! -
#13 "Senki sem tudja biztosan, mi okozza ezeket a "gyorsulási eseményeket"..."
Ó csak a fiatalok akarják megmutatni a tuningos ótóikat, eccerű.
-
csimmasz #12 Sajna már nem, a rendőrség szerint a szinesfém tolvajok Nyíregyháza felé viszik valami öregladán. :)
Erős a gyanu hogy a rézkábelek reményében lovasították meg a tezsvírek a harmadikat is.
Azt még a szóvivő nem rősítette meg, hogy vajon eldobták vagy valami titkos Roma rituálé keretében mannaként lett felhasználva. -
COOLancs #11 A NASA hivatalosan is megerősitette, hogy a negyedik, eddig ismertelen ún. "Sukárzási övezet" epicentruma Salgótarjánban van. -
#10 Afrikában meg éheznek! -
#9 Oh mostmar tudom miert mondtak a szervizbe, hogy otthon ne javitson az ember TV-t, valamit elkotottem sorry . :) -
#8 Szerintem a kínaiak voltak, így törtek be az usa számítógép-hálózatába! -
#7 Én is pont ezen gondolkodtam.
DE az is lehet hogy a pápali választással függ össze és ez isteni jel! -
#6 de miert csak most ertesulunk errol?:o -
#5 akkor ez már a tenoristák kezébe került? túl késő aggódni? -
En1gma #4 ez véletlenül nem a gyíklények holdbázisáról kibocsátott, az emberiség butítására szolgáló, a rabszolgaság fenntartására szolgáló sugár? -
hszilard #3 A műholdakat ez a sugárzás nem rongálja? Másrészt, nem lehetne ezt felhasználniuk a műholdaknak energiaforrásként? Bár meglehet, ez a töltéssűrűség annyira kicsi, hogy mindkét kérdésemre nem a válasz. -
sata75 #2 bakker* :) -
qrd0xQSt2rdvnu #1 " - mondta Baker." :D Képzelem, ha magyarok lettek volna: "baker! nézd má' most alakul ki a középső öv! :D"