Royal Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tolja valaki a játékot?
Nem lehet valami nagy szám a játék.
A videók alapján elég uncsinak tűnik az eleje.
31-étől már felkerült a játék steamre is végre, másfél év után ide is elért a játék hozzánk.
Ki lehet már próbálni angolul is?
Angolul van már?
Csak orosz verzió van még angol nincsen.
A képen hogy nincs kasza és úgy csapkod. 😄😄
Viszont vicces.
Ez egy bug lehet.
Minimális gépigény: Ajánlott gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon X2 64 3.0 GHz CPU: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II X4 965
RAM: 2 GB RAM: 4 GB
VGA: 512 MB nVidia GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450 VGA: 1024 MB nVidia GeForce GTX 470 / ATI Radeon HD 5870
OS: Windows 7 / Vista / XP SP3 OS: Windows 7 / Vista / XP SP3
http://gepigeny.hu/
HDD: 10 GB free hard disk space HDD: 20 GB free hard disk space
ez a gépigénye
CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon X2 64 3.0 GHz CPU: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II X4 965
RAM: 2 GB RAM: 4 GB
VGA: 512 MB nVidia GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450 VGA: 1024 MB nVidia GeForce GTX 470 / ATI Radeon HD 5870
OS: Windows 7 / Vista / XP SP3 OS: Windows 7 / Vista / XP SP3
http://gepigeny.hu/
HDD: 10 GB free hard disk space HDD: 20 GB free hard disk space
ez a gépigénye
Kössz de nem vagyok játéktesztelõ.
Neked kéne csinálni ha már te indítottad a topikot...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Csináljon valaki egy tesztet a játékból.
Majd lesz nyereményjátékba.
Akkor vedd meg és majd a youtube csatornád visszahozza az árát.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nem tudom honnan letölteni.
Csinálj róla kommentáros videót youtubera.
Nézzétek meg.
http://www.royalquest.com/
ez a hivatalos oldala.
A videók meg a youtubon találhatóak.
ez a hivatalos oldala.
A videók meg a youtubon találhatóak.
Valami hír, hivatalos oldal, videó róla?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én is a youtubon figyeltem rá a játékra, aztán rámentem az ic company honlapjára, hogy utánanézzek a megjelenésnek és látom hogy nem volt kijavítva ezért a google-ba beírva a címet láttam meg hogy már lehet kapni a boltokba január 14.-ke óta, és érdekelne, hogy a végsõ verziója milyen lett.
Megtörtént
A témaindító pedig közölhetne több infót, ha már megnyitotta.
A témaindító pedig közölhetne több infót, ha már megnyitotta.
REAL MADRID
Nna, akkor menj is a moderátor topikba, és kérd, hogy cseréljék ki a téma címét a téma rövid címével!
Hát nem gondoltam volna, hogy ennek a játéknak még nincs topikja, mivel ti mindig jóval azaz több évvel a megjelenése elõtt létre szoktátok hozni õket, így megnyitom ezt a játékot.
Meséljetek milyen lett ez az MMO játék, mivel sehol nem látni tesztet róla mikor már január 14.-ke óta kapható online boltokban 7000.-ért meg 6000.-ért.
Meséljetek milyen lett ez az MMO játék, mivel sehol nem látni tesztet róla mikor már január 14.-ke óta kapható online boltokban 7000.-ért meg 6000.-ért.