10
-
mg1992mg #10 Van egy Sharp számológépem. Annál jobbat nem találsz, CASIO meg ilyenek... -
#9 Erről már leírtam a véleményemet: színteszt egy tévén kurva nagy baromság. Nem dolgozni veszi az ember. -
#8 He? Mi a kettő között az összefüggés? Valamit benéztél. -
#7 Sajnálnám a Sharpot a TV-i kifejezetten szimpatikusak. -
Zoliz #6 A csöd elkerülhető ha az Apple megvasarolja a Sharpot. Van penze, ti tamogatjatok ezt hogy csak nehany ceg maradjon csak fenn, hogy veszitek az ájfont. -
#5 Nehogy azt hidd hogy a Sharp találta ki a 8K-t, szerintem az össze nagy szereplőnél ott van a laborba a 8K prototipus. A hőskorban voltak világmegváltó dolgok, ma már nem olyan "nagy" dolgo ezeket csinálni.
A Sony-nak pl. egy éve van 4K-ja, 5-6 éve gyártott sorozatban OLED tévét (igaz 11"-ost, de gyártott).
A 4K-t is akkor vették elő amikor már kezd látszani hogy értelme is van, nem csak a bullshit meg a kamumarketing a cél. Idén 4K adások, online, kamera, stb (erről még szerintem totál felesleges, de ezt mondtuk 3 éve a FullHD tévékre is)
A képminőségről meg annyit, hogy egész megdöbbentő eredmények tudnak lenni ha mondjuk nekiállunk színtesztelet végezni. Persze ettől még valakinek jó lehet az amúgy a színteszten megbukott tévé...... :/ -
alien47 #4 Azért jól mutatja, a SHARP mennyivel előrébb jár. A Sony a 4K TV et nyomja ők meg már a 8K nál járnak.
Nekem is Sharp TV m van és nagyon elégedett vagyok. Támogatás meg max 5 év múlva nem lesz, szóval ne keltsd a pánikot.
Az Apple járhatna így inkább.
-
HM #3 Milyen minőség? A lényeges részeket gépek csinálják. Az meg mindegy hogy japában, koreában vagy kínában van.
A biorobotok csak összeszerelnek, össezillesztik a kábeleket, csomagolnak, stb, ami nem romlik el.
Azért mennek tönkre a termékek mert alulméretezik tervezéskor. Ha nem ezt teszik akkor csődbe mennek. -
#2 Ezt a hüylerséget azért még ne terjeszd.
Miért ne inkább pont hogy ezt vegyék az emberek? Vagy Panasonic-ot, vagy Sony-t?
Mindenki a fostenger koreait veszi, a minőség meg csődbe megy. Kinek is jó ez? -
Zoliz #1 Sharp terméket ne vegyetek tobbet mert nem lesz ra support.
Ez a ceg halott, bar az Apple is ide jutna.. de Ő mindent visz.