6
  • Narxis
    #6
    Ki más vette volna meg úgy őszintén? A probléma az volt, hogy áron alul adták utána pedig senki nem ellenőrizte őket mert majd a piac "szabályoz". Az ellen nincs kifogásom ha áram vagy víz területén visszavásárolják amit kell, de a mobilcég nagyon nem kéne.

    Egyébként az egész államosításnak azért van most nagy divatja mert mindenki az állam csöcsén élne, nyelje le az állam a veszteséget. Nem az árak magasak hanem a fizetések alacsonyak és még jön rá a tucatnyi adó. De ezt senki nem veszi észre mert egymást marják az emberek, remekül működik a 20 éve tartó Fidesz-MSZP koalíció oszd meg és uralkodj elve.
  • chuky123
    #5
    No igen kár volt ezeket a stratégiai vállalatokat eladni. Annak idején Kóka emlegette a "liberalizációt" hogy milyen jó lesz nekünk amikor eladták az áramszolgáltatást és szétdarabolták. Hogy majd értünk fognak versenyezni. Nagy hiba volt az is. Persze sokba kerül visszavenni de meg kell lépni.
  • bvalek
    #4
    Az volt a legpoénosabb ennen a nagy privatizációban, hogy annak idején a magyar állami nagyvállalatokat külföldi állami nagyvállalatok vásárolták fel. Gondoljunk csak a Deutsche Telekomra vagy a nagy francia közszolgáltatókra. Úgyhogy csak senki ne merjen most sipákolni mert a magyar állam visszaveszi azt ami az övé. Már nagyon ideje volt.
  • kopasz1979
    #3
    Miért pont a vodafone-t? A magyar telekomot és annak leányvállalatait kellenne inkább 100-százalékban magyar kézbe venni, azoknak több az össz bevétele, mint a vodafone-nak. Vagy esetleg mindegyiket megvenni.
  • Narxis
    #2
    Nagyon nem kéne... Ettől még nem lesz olcsóbb a mobilinternet csak mindenki fizet érte...
  • kjhun
    #1
    Hát, ki tudja, lehet hogy megveszik. Ha már a 4.-dik állami szolgáltató nem indult el a másik 3 miatt, hát akkor felvásároljuk az egyiket. Ennyire egyszerű.