HKK online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
1x a halála nem válogat
1x a közösség ereje
1x allatomos manó
2x álomvirág
1x nyugalom pillanata
3x a vámpír csókja
2x a viharisten jele
2x a bûvös tavacska
1x Chara-din fattya
1x csúzlis manó
1x dicsekvõ teknõs
2x egyet mondok
3x elözönlés
3x energiaital
1x a bölcsesség dala
2x a halál dala
1x áldozati bárány
1x az idõrabló pálcája
2x fehér manó
3x gigantikus lovas
3x gigaököl
1x gruangdag amulettje
4x gyilkos manó
1x halászat
1x harcias manó
1x harci szekér
1x heves vérmérséklet
1x ifjú teknõs
1x isteni infúzió
1x izmos manó
1x khirr a barbár
2x kisértés
2x kölyökteknõs
1x lidércharcos
2x manakorong
1x megelõzõ ütés
1x megfelelõ alkalom
1x Méniach, a zöld
1x nekrobestia
2x Nekromata csontváz
3x Nekropolisz
3x Óriás denevér
1x Örök kábulat
1x Orzag bilincse
2x Õsi halálmágia
1x Planetáris Õrdémon
1x Robbanó birkák
1x Ryuku átokvarázs
4x Smaragd fókuszkristály
1x szellembéklyó
2x Szellemszolga
1x Szepuku
1x Szibarita váz
1x Terrorteknõs
1x Tharr bûbája
1x Tisztiszolga
1x Togya-ork
1x T.Vlagyimir
3x Urgod csapása
3x Vladimar
2x Vámpír adeptus
3x vámpíreledel
1x Varkaudvar hírnök
1x Varkaudvar íjász
1x Varkaudvar kínzómester
1x Vidám manó
1x Zöldfülû kalandozók
1x Felszabadító kacagás
3x Nekromata vezér
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Est Sularus oth Mithas!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Másik: pár éve volt egy rajongói HKK játék, teljesen offline, AI ellen. Csak a Beholder a tökére lépett a csókának, és rekordidõ alatt eltûnt a letöltési lehetõség. Ennek a játéknak van ahhoz köze?
Kezdõ játékos vagyok de néha csak úgy pislogok, hogy mi van :)
Sit'n Go 0 kredites friss bontás (még soha nem nyertem elõkelõ helyezést)itt lehet nyerni káoszkristályt
Aztán meg a valódi verseny s ott már ritka lapokért megy.
Hogy cserélni tudj ahhoz meg minimum egy kredit kell
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Én olyan 2005-2006 környékén játszottam (csak hobbi szinten, versenyen nem voltam), egy gyenge gólempaklim volt meg egy kicsit erõsebb épületpaklim... emlékszem már akkor is volt olyan pakli ami képes volt egy kör alatt nyerni, és azóta olyanokat hallok, hogy csak még jobban felgyorsult a játék.
Haverokkal szoktunk néha nagy ritkán összejönni játszani kurvarégi gyaknemgyakokkal, azok jók szoktak lenni :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Emlékszem, két olyan brutál paklit csináltam: az egyik óriásos volt, 3-5 mínusz vp-vel hoztam ki a lényeket, míg a másik pedig motyogós volt, és gyakorlatilag kisemmiztem az ellenfelek pakliját:D
Én szerettem az Éjmágus paklimat. Nehéz volt, de jó sok trükközés volt benne. Nem pedig csak annyi, hogy kihozok 10 db 6/9 -es lényt. :)
Mi olyat játszottunk, hogy egy toronyba raktuk az összes lapunkat, s mindenkinek az volt a paklija. :)
Est Sularus oth Mithas!
Miután eladtam a kártyáimat azért haverral és egyik tesóval a "hulladék" - hegyekben állt - gyak-nem gyak lapokkal dobozból házi bontott paklit játszottunk. Volt vagy 1000-1200 lap, abból húzott mindenki 70-et és még cserélhetett lapot, ha akart. Egy kaszabolósáska volt az isten, mágikus védelemmel, meg aztán ihaj. Azok voltak talán a legjobb játékok.
Est Sularus oth Mithas!
Rossz
Lapot cserélgetni játékosokkal csak akkor tudsz ha minimum 1 aranyat van az viszont csak befizetéssel tudsz szerezni.
Jó
Kártyákat pénz nélkül is tudsz szerezni
Vannak ingyenes versenyek is (itt sokkal jobban jön az ezüstöt mint a gyors meccseken s ha friss bontással játszotok mindenkinek egyforma esélye van nyerni.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Est Sularus oth Mithas!
A 2. kieg idején vettem az elsõ paklit, de 2000 nyarán eladtam, mert kész anyagi csõd volt az akkori lehetõségeimhez képest. Egy ideig jártam versenyekre is - kb. egy tucaton voltam ott - a legjobb helyezésem egy 5. és egy 8. hely volt kb. 50-70 fõs mezõnyben.
Õszintén szólva nem hittem volna, hogy a HKK ilyen hosszútávon túlél...
anno pár kiegészítõik játszottam, pár lapért öltek is volna, illúziósárkány stb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az elõbbi adat a wiki oldalról származik. A saját leírásom pedig az, hogy egy magyar Yu-Gi-Oh kártyajáték.
HA az én nevem alatt regisztráltok semmi elõnyom ne származik belõle, csak ha vesztek valamit.
de aki nem akar itt az eredeti.
A fórumot azért hoztam létre, hogy egymásnak tanácsot adva építhessük a kártyacsomagjainkat, ill nem találtam az oldalán fórumtémát ahol kezdõ kérdéseimet feltehetem.