8
-
WoodrowWilson #8 Nekem is moziban volt szerencsém hozzá, viszont én elég ellenséges vagyok a musicallel, a legutóbbit 30 perc után nyomtam ki. Most viszont úgy jöttem ki a moziból, hogy váó, és azóta is hallgatom a soundtracket. -
bujtorgy #7 Volt szerencsétlenségem a Nyomorultakat végigszenvedni moziban. Na, az tényleg gáz volt. Pedig egyébként nem vagyok ellenséges a musical műfajjal... -
WoodrowWilson #6 Ez egy idióta. Szomorú, hogy ennyi ésszel lehet szavazni. -
Betonparaszt #5 Itt valami elírás lesz kérem. Nem egy névtelenségbe burkolózó rendezőről van szó, hanem egy névtelen rendezőről. :) -
cstommy #4 A Django-t (meg azért a "nénit") leszámítva szerintem teljesen igaza van. XD -
#3 "Django elszabadul szerinte Quentin Tarantino csaknem három órán át tartó maszturbálása"
akkor hagyom, hogy az arcomra élvezzen -
#2 oliver stone. -
Wolfi24 #1 Tisztára mint egy féltékeny ember szavai lennének. Én olyan rendezők közt keresgélnék, akik még nem kaptak Oscart, de hajtanak rá. Vagy olyat, aki folytan jelölve volt, de mindig lecsúszott róla.
Sose szerettem ezt a díjátadó gálát, de talán most megnézem, mivel Seth MacFarlane (Family Guy és a Ted készítője) lesz a házigazda. Vajon hány embert fog kifigurázni és megsérteni? :D