Vírusra figyelmeztet a BRFK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ember! Ezt írta: "természetesen format c:"
Hát nem! Lóval csinálni se természetes, meg minden szarért formatálni sem...
Azt meg ne várja el tõlem senki, hogy egy INFORMATIKAI fórumban, majd azt nézegetem, hogy szoptatós anyuka-e a t. hozzászóló vagy az Apple egyik elnöke.
"Vannak olyanok akik még egybõl fizetnek is."
És nem ez a nagyobb baj... hanem az, hogy akik fizetnek is, azok SZAVAZATI joggal rendelkeznek! Döbbenet!
Hát nem! Lóval csinálni se természetes, meg minden szarért formatálni sem...
Azt meg ne várja el tõlem senki, hogy egy INFORMATIKAI fórumban, majd azt nézegetem, hogy szoptatós anyuka-e a t. hozzászóló vagy az Apple egyik elnöke.
"Vannak olyanok akik még egybõl fizetnek is."
És nem ez a nagyobb baj... hanem az, hogy akik fizetnek is, azok SZAVAZATI joggal rendelkeznek! Döbbenet!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ott van a profiljában, hogy nyugdíjas. Nem kéne keresztben lenyelni csak azért mert nem tudja magától eltávolítani. Vannak olyanok akik még egybõl fizetnek is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy mivel foglalkozol? Idegenforgalom, távgyógyítás, jóslás csirkelábból?
Csak azért kérdezem, mert "format c:" megoldást írsz egy kb. 5 perc alatt eltávolítható 1/10 kategóriájú még vírusnak se nevezhetõ kártevõre.
Csak azért kérdezem, mert "format c:" megoldást írsz egy kb. 5 perc alatt eltávolítható 1/10 kategóriájú még vírusnak se nevezhetõ kártevõre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt egy laptoppal hozták nekem....mindig csak akkor jelenik meg amikor a gép csatlakozik a netre. Ha net nélkül használtam a gépet akkor nem jelent meg a kép. Természetesen format c: 😄
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Van valakinek képernyõmentése errõl?