Vírusra figyelmeztet a BRFK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ember! Ezt írta: "természetesen format c:"

Hát nem! Lóval csinálni se természetes, meg minden szarért formatálni sem...

Azt meg ne várja el tõlem senki, hogy egy INFORMATIKAI fórumban, majd azt nézegetem, hogy szoptatós anyuka-e a t. hozzászóló vagy az Apple egyik elnöke.

"Vannak olyanok akik még egybõl fizetnek is."

És nem ez a nagyobb baj... hanem az, hogy akik fizetnek is, azok SZAVAZATI joggal rendelkeznek! Döbbenet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis
Ott van a profiljában, hogy nyugdíjas. Nem kéne keresztben lenyelni csak azért mert nem tudja magától eltávolítani. Vannak olyanok akik még egybõl fizetnek is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tinman
Amúgy mivel foglalkozol? Idegenforgalom, távgyógyítás, jóslás csirkelábból?

Csak azért kérdezem, mert "format c:" megoldást írsz egy kb. 5 perc alatt eltávolítható 1/10 kategóriájú még vírusnak se nevezhetõ kártevõre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezt egy laptoppal hozták nekem....mindig csak akkor jelenik meg amikor a gép csatlakozik a netre. Ha net nélkül használtam a gépet akkor nem jelent meg a kép. Természetesen format c: 😄

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Van valakinek képernyõmentése errõl?