6
  • narumon
    #6
    Igen engem pont a 4 tart vissza ennek megnézésétől. Azt moziban néztem - kár volt. Erre el sem mertem menni, nehogy megint csalódjak. Majd megnézem itthon.
  • hunwhite
    #5
    Nekem a IV. igenis tetszett, de ez nem fogott meg. Szerintem utoljára láttam. Nem fgom többé megnézni....nagyon sekélyesre sikerült..
  • zetortraktor
    #4
    Van egy olyan érzésem, hogy aki fikázza az 5-öt, az nem csak azért, mert "nem Die Hard". Felőlem ne legyen az, csak legyen jó. De ez nem volt túl jó.

    Egyébként már a negyedik rész sem Die Hard volt. Sőt, a harmadik rész sem Die Hard volt - ott nem is titkolták, hogy előkapták a Simons Says forgatókönyvét és elnevezték John McClane-nek a főhőst, mert nem akartak forgatókönyvvel szenvedni. Szóval szerintem eleve nincs olyan, hogy "Die Hard-film", vagy Die Hard-DNS, hiszen az eddigi 5-ből legalább 3 nem olyan volt.
  • Wittgen
    #3
    Szerintem a 4. rész is oltári jó film, az első 3-nál nem jobb de a hasonszőrű akciófilmeket lekörözi. Az ötödik rész is tetszett, csak nem Die Hard-ként kell kezelni, hanem sima non-stop akciófilmként, amiben Bruce és egy csomó noname emberke szerepel.
  • zetortraktor
    #2
    Mert mi köze is a negyedik résznek az ötödikhez? Ha az gagyi, akkor ez sem érdekel? És ha sikeresebb lesz, akkor mi van az elméleteddel?
  • tomboy013
    #1
    A gagyi 4. rész után nem csoda hogy nem érdekelte az embereket az 5. rész. Bár szerintem az előzetes hangulatosra sikerült, valahogy megvolt a Die hardos feelingje. A filmet még nem láttam, de az eddigi vélemények alapján nem sikerülhetett túl jóra.