14
  • ugh
    Es ha nem 4:3 a keparany hanem 16:9, akkor mar tenyleg merfolfdekkel szebb a grafika tenyleg.
    Tok mas a poly szam a texturak merete es a normal map-ek is 3* akkorak lesznek.
    szarkazmus off .....
  • Razieel
    nekem tetszik, lehet nem annyira túlélő horror, mint eddig, de szerintem jó játék lett, hangulatos, és még mindig ijesztő tud lenni egy két helyen. a karakterek faszák, az ellenfelek ötletesek, a helyszínek pazarok. ez olyan játék amit érdemes megvennie annak akinek van rá pénze, több ilyen kellene. :)
  • attzo
    nem kell a kepekkel bajlodni. a jatek maximum grafikan szinte tokeletes, sot az elso ket reszhesz viszonyitva a keszitok kikuszoboltek az elsimitast is!!!
  • stargatelost
    Tényleg rossz ránézni a képekre, de minden játék ajánló cikknél ez van, nem igaz, hogy nem lehet beszerezni 4:3-as monitor helyett egy normális szélesvásznút??? Röhej... De amúgy is, hogy lehet így egyáltalán játszani? Egy kockában?
  • fecg21
    A sorozat első része nagy kedvencem volt annak idején, a második is úgy ahogy tetszett, de ez a 3.-ik rész egyszerűen szégyen...jobb szó nincs rá, azt nem mondom hogy szar, mert látszik hogy-miközben igyekeztek szélesebb közönség számára is fogyasztható játékot letenni az asztalra, azért hagytak a játékban valamit ami a legelső részt nagyszerű játékká emelte. DE ez egyszerűen így mégse jó, a sriptelt szarságok és a qte-s ökörségek miatt egy rakat szart nem ér az egész, hányinger....
  • a_n_d_r_e_w
    Akartam irni mar rogton az elso bekezdesre, de gyorsan vegigfutva a kommenteket ugy dontottem en mar inkabb nem is minositem ezt a cikket :(
  • tomboy013
    Szerintem nagyon hangulatos játék lett. Nem rettegtem végig mint az első részt, de azért elég jól sikerült játék.
    2 dologba kötnék bele az utolsó oldalról:
    -6 óra alatt hogyan lehet végigjátszani? Én melléküldetést alig csináltam és úgy is 12 óra volt a végigjátszás. Meg is lepődtem hogy ennyire hosszú a játék. Pozitív csalódás, megjegyzem nem az egyetlen, igazából sokat nem vártam a játéktól, de szerencsére meglepett.
    - A kamera kezelésnél nem értem mi a probléma. Nekem ez az egyetlen TPS aminek nagyon bejön az irányítása, meg a kamerakezelése. Valahogy jobban átélem a sztoryt ha ennyire közel van az ember a képernyőhöz. Pl a GTA vagy a Max Payne 3 számomra annyira személytelen a messzi kamera miatt. Nah mindegy, biztos ezt is embere válogatja de nekem kifejezetten bejön emiatt a játék.
    A grafikáról meg annyit, hogy egy közel 5 éves laptopon toltam végig alacsony graf beállításokon és szerintem nagyon jól néz ki még így is a játék. Ami lényeg hogy mégcsak nem is akadozik. Ezt az engine-t használhatnák 1-2 játékban. Pl Colonial Marines =D Bár azon még a jó grafika se nagyon segítene, de az ugye már egy másik történet...
  • MinimumGame
  • Major
    Nekem csak annyi marad meg a második részből, rövidebb idő alatt sikerült kijátszanom egy egész űrállomást mint a szimpla hajót.
  • morden2
    Ezek a képek szörnyűek, mintha 2000-es évekből való lenne a játék, inkább youtube gameplay videóból vágjatok ki képet a cikkhez, mint 640x480 minden low-on print screen...
  • wedge31
    Az első rész maradt a legjobb de a második rész szintjét szerintem is teljes mértékben hozza.
    Most játszom ki harmadszor ezúttal classic-on...
  • Victor1103
    "talán még soha nem volt ennyire igaz, hogy aki szerette a második részt, az biztosan imádni fogja a harmadikat is."

Hát ez az én esetemben abszolút nem igaz. Míg az első rész tökéletes volt a második pedig kiváló, addig a harmadik rész csak egy tisztességes iparosmunka. Kb egy hete nem játszottam már vele mert egyáltalán nem hoz lázba a harmadik rész. A történet nem egy nagy eresztés, a játékmenet buta főleg a hordában támadó ellenfelek, horror elemek teljes hiánya leszámítva a hírtelen semmiből előugró szörnyeket, a craft rendszer pedig egy felesleges hülyeség. Egyéni vélemény szóval akinek ez a rész lett az etalon no offense.

• Broafka
    hát pont a hangulat ami jóval alább hagyott ezzel a rengeteg lövöldözéssel. Horror az már majdnem a nullával lett egyenlő. Néha megijedtünk, hogy hátulról ütött valaki, de összességében ennyi ijesztgetés volt, amúgy meg a 20 percen keresztül folyamatosan ömlő nekrók már-már idegesítőek és unalmasak voltak. Ahogy haladunk a korral, és a mai fiatal generáció csak kattintgatni, lövöldözni akar, úgy válik ez a nagyszerű horror játék egyre laposabbá, és akcióssá, kár érte
    7/10