Imperium Galactica: Stargazer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le is húzták a rolót.
Béke poraikra.
One more story
funkciója is. Ilyesmiket azért próbálnak már kerülni, mert a kalózkodás miatt nem éri meg nekik annyit keccsölni vele és ezt legalább nehezebben lopják le, max csinálnak hozzá privát szervert, de aki akar vele játszani az a hivatalosra megy át. Szerintem ez lehetett az egyik fõ motiváció bennük, amúgy én is jobban szeretem azokat a játékokat, ahol van kampány és a történetet fokozatosan viszed végig. Egy reunion remake tényleg tetszene, vagy ha a haegemoniát folytatnák és bõvítenék a lehetõségeit egy újabb résszel. Ezt a játékot megnézem tõlük, mert én eljátszogatok bármivel ami van annyira potenciális mint pl ez. Ennek a játéknak nagyobb reklám kell esetleg megpróbálkozhatnak a greenlighttal, vagy bármivel amivel lehet kicsit is népszerûsíteni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Engine videó
Azért az IG2 a maga idejében túlszárnyalt minden ûrhajós stratégiai játékot, ráadásul én azóta sem találkoztam olyan játékkal, ami csak megközelítette volna, emiatt még néha elõveszem és újrajátszom.
A Stargazer projekt még nagyon az elején tart bármi kisülhet belõle, kár lenne elõre lemondani róla, mert, hogy online lesz, mindenképpen érdemes kivárni a végét, hogy mit alkotnak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utálom az ilyen netes játékokat. Nekem ilyenre nincs idõm és még elég sok embernek rajtam kívül. Szal KELL a singe player mód!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
meg van a single kampány... "Foglald el a galaxist"
Meg van a multi... "Foglaljátok el a galaxist..együtt vagy egymás ellen"
mér kell rinyálni?
...single kampányban is te vagy a huszonszázmilliomodik player, csak mással nem játszhatsz.pont
Az IG2 pl. sokkal érdekesebb volt így apró sztorikkal. Pl. a Kalózvezér lánya stb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még egy hasonló gamma volt, aminek nem jut eszembe a neve, de egy hajó hídján játszódott, mi voltunk a kapitány, utazgattunk össze-vissza, bolygókat szkenneltünk, bányásztunk stb., fellázadhatott a legénység, meg minden, az is faja volt (na majd csak eszembe jut).
De az intrója jó volt! 😛
Ott az új X-Com, azt is megvettem és ha nem is volt akkora élmény, mint anno, mégis megérte a pénzét.
Egy jó remake aranyat ér.
Ezek az emberek érthetõ módon csalódottan fogadják ahogy immár a sokadik régi kedvencüket teszik játszhatatlanná, mert lusták AI-t programozni és történetet írni.
Részemrõl ez a játék akkor ennyi volt...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Viszont, én nem feltétlen értem az online elleni problémázást. Speciel az IG1, IG2 jó szórakozás volt, de egy idõ után azért elég monoton hogy csak a gép ellen (pláne IG1 esetében szinte teljesen kötötten) ugyanazokat a feladatokat csinálni minden esetben. IG2 multi is pár órás szórakozás... a mai net, és gépteljesítmények mellett miért ne lehetne egy komolyabb IG kampányt valódi emberek ellen lenyomni, valódi kihívásként, mondjuk egy akkora univerzumban mint akár az eddig ismert valódi 😄
mint az EVE online, csak saját bolygóval, flottával stb.
Persze ez nem zárja ki, hogy azért egy sima single kampány is szerepeljen a játékban, fõleg ha teljes árú.
FOShegy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy Quno Jedi, ott a Sins of Solar Empire, azt pl értelem nincs gép ellen játszani, csak multiban. (nincs is benne kampány)
Legkorábban szerintem amúgy is 2014ben fogunk errõl a gémrõl hallani bármit is.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
btw a 2. részt sose tudtam végigjátszani rendesen 😞 mindig behódolt mindenki :\
All hail the double x!
Amiben nincs szingli kampány az nem Imperium Galactica. Mások is befürödtek már ezzel...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Techdemonál tartanak
Interaktív oldal:
http://stargazer.imperiumgalactica.com/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"