Crysis 3 multi teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gumicukor. Picit az UT ugrott be, amit ideig-óráig anno élveztünk is, de már fel nem raknám a gépre.
Én is azt ecseteltem, hogy ez játék nem valóság és a logika nem mindig érvényes benne.
kezdjük ott,hogy a való életben ha kapnál egyetlen golyót egy kis szaros pisztolyból már akkor kifeküdnél,meg nem halnál,de nem nagyon tudnál cselekedni,az FPS-ekben meg szórják rád a legújabb gépfegyverekbõl a sorozatokat,és csak annyi történik,hogy a képernyõ szélei bevörösödnek,és remeg egy picit a kép.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha tárat cserélsz, akkor a tárban maradt töltények miért nem vesznek el és miért mindig csak kiegészül annyival, amennyi épp hiányzott? És miért van ez így majdnem minden fp-ben, vagy miért gyógyul meg mindenki 3mp fal mögötti álldogálástól?
Hát pont ennyi logika van abban, hogy a fegyverek is láthatatlanok lesznek.
Hát pont ennyi logika van abban, hogy a fegyverek is láthatatlanok lesznek.
magyarázza már el nekem egy crysis rajongó, hogy a fegyver mitõl lesz láthatatlan? (ez a probléma persze pl. a DE:HU-ban is zavart)...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Gusztus dolga,én 15 percet se adtam neki,a hunterel kezdtem( a másik kidobott betöltés után,és már nem is kapott több bizonyitást) de ha ez a jobb.... nálam ultra 0 ,(vicc a verseny ijj a jövö fegyvere ötlet,a normál ? fegyverek idétlen prüntyögése??? meg..........de tudom kinek a pap,kinek a paplan .) Már a 2. részt singléjét is abbahagytam,a szépség kevés,gyenge hangulat(kb far cry 3 szintü csalodás),itt is ugyanaz a zöööd dzsungelezés,ami anno szép volt....most már zavaró ,valahogy szép is meg nem is. Marad a bf3 premium,fényévekel többet add mint a codok,mohák,krájziszok,föleg hogy a + modok megadják a csé szerû cod jellegü kisebb pályás hentet is ha valaki nem akarja a nagy méretü conqesteket.