Legacy of Kain:WarFornosGoth.com
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A domain címe az fix, ezért adtam ezt a címet a topicnak.
Felõlem topicdesigne-t is csinálhat valaki, akinek van kedve,de ehhez én nem értek.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Defiance-t a feltöltõ már ilyen formában tette elérhetõvé, nézzétek meg.
Akit érdekel a storyline, nézzen fel erre a csatornára:
midnen rész feliratozva van!
Kezdésnek:
Zárójelben jegyzem meg, hogy a Blood Omen és a Soul Reaver két, teljesen eltérõ sztorinak indult abban a tekintetben, hogy az utóbbi nem egy vámpíros felfogásban készült, hanem abban egy bukott angyalt kaptunk volna, aki bosszút akar állni Istenén. Vagy valami ilyesmi.. aztán megkérték az írót, hogy hozza egy tetõ alá a két történetet, így kaptuk hát kettejük szembenállását és kalandokkal teli történetvezetését! 😄 Hála a szerencsés véletlennek! 😊
Dramaturgiailag eleg jol ossze van rakva az egesz saga, es alaposan meg lehet kavarodni ha a jatek moralitasat, a jo es a rossz fogalmat probaljuk ertelmezni a jatekon keresztul. Ezzel elmondtam mindent, de megsem mondtam semmit. Jatssz, megertesz mindent. Tenyleg. 😊
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Raziel szarnyat azert tepte le Kain, mert neki elobb nott ki a szarnya.
Illetve nem ez a teljes igazsag, inkabb jatszd vegig a jatekokat. 😊
Raziel egyebkent egy sarafan pap volt meg ember koraban, es tobb szaz evvel Kain elott elt.
Kain keltette ot es 5 tesojat eletre sok sok evvel kesobb, hogy vampirkent a szolgalataba alljanak.
Aztan miutan a szarnyait letepte, bedobatta ot az Abyssbe 2 testverevel.
Ott 500 evet toltott el, mig az Elder God (osi isten, az a csapos ize) ujra fel nem elesztette ot, hogy bosszut allhasson Kain-en es a vampir testvereken (na jo, nem csak ezert), akik ez ido alatt mar eleg durvan eltorzultak a sok atalakulas miatt.
Es ezzel kezdodik a Soul Reaver 1.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Szoval akit nem nagyon izgat Kain karaktere, az valoban ki is hagyhatja a BO 2-t, mert egy alternativ idosikon jatszodik, es csak minimalis mertekben kapcsolodik a sorozathoz.
Foleg a Defiance legvegen, amikor ossze-vissza kell ugrabugralni az Elder God-os fightnal.
Ezert huztak le sok helyen a jatekot, amugy mas hibaja nem volt.
Gyakorlatilag az összes sorozat, amit valaha szerettem, egy zsák fossá vált mára. Annyira le lettek butítva, hogy már egyáltalán nem szórakoztatnak. Nehezen viselném, ha ezt a sorozatot is látnom kéne, ahogy lebutítják szellemi fogyatékosoknak is játszható szintre.
Hitman új részétõl a hideg futkos a hátamon, ha rágondolok. El nem tudom képzelni, milyen megfontolásból baszták teljesen tönkre, de valami istentelenül szar lett. Nem szeretném végignézni ugyanazt a Legacy of Kain sorozattal.
Aztán mikor bekeményedett, nem volt motivációm a folytatásra.
Plusz CDrip verzió volt, átvezetõk nélkül, pont a sztori lényeges elemei maradtak ki.
Viszont a BO1 nagyon is lényeges része a sztorinak.
Ezzel szemben a BO2...hát... Az a Nosgoth nem a Soul Reaver-es Nosgoth. Teljesen más a világ, a sorozat gótikus fantasy, a BO2 steampunk. A vámpírok képességei teljesen újak és nincsenek összhangban a többi résszel. És a sztori is... a többi rész eseményei néha alapvetõen befolyásolják a világ történelmét. Itt meg egy kis lokális konfliktust rendezünk le. Se pillarok, se Õrzõk, se semmi.
Teljesen kilóg az összes többi rész közül, tényleg olyan, mintha egy már majdnem kész játékra ragasztották volna a Legacy of Kain címet, meg belerakták volna fõszereplõnek Kain-t, azt' jónapot.
Na majd lehet, hogy elõkaparom megint.
"Did you truly resurrect me, or were you simply there when I awakened from my torment in the Abyss?"
a másik, ami emlékezetes számomra, az Michael Bell mondata az intróból: "I am Raziel, first born of his lieutenants." mondat //IMDB-n így szerepel, nekem valamiért úgy rémlik, hogy "...first born of Kain's lieutenants."
bár az elsõ rész idején még kb alapszinten értettem az angolt, lehet félreértettem annó
Ja meg másik fórumon olvastam, hogy Raziel hangja Michael Bell már nem aktív. Fura lenne a jellegzetes orgánum nélkül Razi.
Szegény Tony Jay(The Elder God) sincs már köztünk. Mekkora hangja volt neki is te jó ég: Raziel returns to the Elder god!
a Soul Reaver inkább egy spin-off -ja a LoK: BO-nak, itt ügyebár Raziel a fõszereplõ, és a két sztorivonal a Defiance-ben egyesül
sõt, a mentés ha jól rémlik, akkor folyamatos, nem kell a tükörszobákhoz mászkálni.. pl lenyomsz egy fõellenfelet, megkapod a képességét, és nem mész vissza a térkapuhoz, hanem kilépsz, akkor legközelebb újra a "legelején" leszel, de amit addig megcsináltál, az nem megy a levesbe, meglesz az új képesség, a megnyitott térkapuk, stb
Egyszer sikerült elérnem, hogy jól szólt (nem tudom hogy, évekkel ezelõtt volt, asszem a kompatibilitási módokkal szüttyögtem), leültem játszani, beletettem három vagy négy órát, közben mászkáltam a tükörszobákba menteni.
Másnap elõvettem a játékot, folytatnám, erre az összes mentésem, hiába más idõpont, más slot, mindegyik ugyanúgy a játék legelejére rakott vissza.
Hogy mûködik a mentés abban a játékban?
Nagyon szeretem a sorozatot én is, de emiatt pont az egyik legjobb rész kimaradt.
Blood Omen 2 viszont nem tetszett igazán... Nagyon nem illik a világba az a rész, kb mintha egy tökmás játékot neveztek volna át az utolsó pillanatban...
a 2. rész már picit csalódás volt az elsõhöz képest, az ellenfelek kivégzése már nem volt kihívás, Raziel puszta kézzel széttépett bárkit, a vége felé a Soul Reaverrel meg már megállíthatatlan volt.. a kamerakezelés PC-n meg katasztrófális volt, alapvetõen billentyûzettel irányítottam, és néha kapkodtam az egérhez, hogy a kamerát olyan szögbe állítsam, ahonnan még látok is valamit..
Defiance már jobb lett, mint az SR2, itt már sajna ki is hagyták, hogy Raziel (vagy Kain) bármi mást fegyverként használhasson, de végül is nem is lett volna értelme, mindkettõnél ott volt a Reaver.. viszont jó pont, hogy érezni lehetett a két karakter közti különbséget.. Raziel inkább egy mozgékony, gyors gyilkológép volt benne, míg Kain a lassan de biztosan, megállíthatatlanul bedarálok stílusban volt játszható.. itt is csak a kamerakezelés volt a szörnyû, itt már a fix kamerás megoldással ügyeskedtek, ami többnyire tûrhetõ volt, de egy-két helyen iszonyat hülyén oldották meg, és az ember jóformán csak az érzéseire hagyatkozva ugrott a láthatatlanba (pl mikor Raziel menekült az õsi istenség elõl felfele) illetve pár helyen elég hülyén oldották meg, mert hátulnézetbõl hirtelen szembõl nézetre váltott, és Razi/Kain egybõl hátraarcot vágva megindult visszafele, amibõl persze megint kameraváltás lett..
összességébe nekem az SR1 volt a kedvencem, utána a Defiance és végül az SR2
bízom benne, ha lesz folytatás, akkor minimum a Defiance szintjét eléri, de nem bánnám, ha új kedvencet kellene avatnom e sorozat részei közül (:
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most hogy ezt olvasom meg is jott a kedvem a jatekokhoz.
Szerintem vegig is tolom SR1-tol a Defiance-ig az osszeset.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...