54
  • WilliamMcKinley
    Az egész túl van értékelve. Egyébként nem kötelező megnézni nyugodtan lehet a régit nézni ott van senki nem veszi el.

Azért érdekelne kinek tetszene egy "new hope 2"
  • Grodt
    Majd ha készen van a film és megnéztük, akkor lehet mondani, hogy tönkre lett vágva. Addig viszont csak a tipikus magyar pesszimizmus az egész. Minek lesz új, amúgy is sz.r lesz...
    Az igaz, h a mostani SW nem olyan, mint a kezdetben, de ezt nem is lehet elvárni. Nem létezik olyan dolog, ami még mindig olyan, mint 30 évvel ez előtt volt.
  • sandor8206
    jöjjön csak jó legyen
  • GaborT28
    A rajongó szerintem még észre veszi, hogy azt amit szeret épp tönkre vágják (illetve már tönkre vágták pár éve); a fanatikusnak pedig sosem elég; neki tökmind1 csak suhogjon a fénykard...
  • NEXUS6
    Én a Sarlacc trilógiára várok!
  • wraithLord
    Természetesen örülök neki, mert a Star Wars túl nagy ahhoz, hogy leragadjuk a Skywalkerekről szóló jó és kevésbé jó, illetve történetileg és cselekményszinten az univerzumhoz mérve kissé kevéske trilogiáknál.
    De azért ezt az "5 év alatt 5 film" dolgot kicsit túlzásnak, vagy inkább kemény fejszének érzem, és nem hinném, hogy méltó filmeket tudnának (esetleg akarnának) csinálni ennyi idő alatt. Pénzszagot érzek. De nagyon ne legyen igazam.
  • Grodt
    Nem tudom milyen rajongó az, aki ellenzi, hogy egyes karakterek külön filmeket kapjanak, hiszen könyvben is vannak. Han Solo-ról csak laza 2 trilógia szól. Addig semmi rételme nincs lehúzni az egészet, amíg nem látjuk a végeredményt. Én mint nagy SW fan kifejezetten örülök a hírnek. Bár megvan a lehetősége, hogy nem lesz jó, de akkor mindössze annyit kell csinálni, hogy azt a részt figyelmen kívül hagyni és nem foglalkozni vele. Elég nagy a SW univerzum, hogy ne lehessen az eddig megjelent filmeket/könyveket/játékokat megunni.
  • kiralysanyi
    "az is lehet, hogy a múltban fognak játszódni"

Old Republic trilógiát akarok!
  • Shiwo
    felőlem jöhetnek a filmek, HA minőségileg elfogadható szinten lesznek, és nem csak összeb@sznak valamit azzal, hogy majd a név eladja...

mondjuk Han Solo meg Boba Fett filmet el tudok képzelni, de a Yoda film az már tán tényleg túlzás..
  • GaborT28
    Azon "rajongók" számára akik ezt támogatják, érdekelne mi a végső határ, amikor már azt mondanák "ELÉG"!!!
  • Katalizátor
    Tudom régi bölcselet, hogy "A világ egy nagy üzlet!", de attól még hányinger!
  • csimmasz
    Te közellenség!
  • goldmember
    jar-jar geci is kapjon egyet!
  • NovaTerra
    Naná! Hagy jöjjön. :)
    Egyébként felőlem tényleg jöhet, egy év alatt is lehet jó filmet csinálni és 3-4-5 év alatt is rosszat.
    Évenkénti karácsony előtti SW-t vizionálok. Végül is szerintem kb. 5 milliárdot legalább össze kellene nekik hozni, hogy nullára kijöjjön az üzlet. És csak utána profitálhatnak belőle.