Egyre jobbak a Star Trek 2 elõzetesei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kifejezettem örülök mind a ST-nek, mind a SW-nak. Mind a két filmnél ugyan az a véleményem. Aki a régit áldja... nézze tovább azt és messze kerülje el az elõzeteseket és véletlenül se kattintson rá egy ilyen témájú cikkre se. De majd a mozit messze kerülje el.

Nha szóval: alig várom :)

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

nem lett volna nyerõ folytatni az idõvonalat, mint kifejtette Nexus6, a maradék 99,9% úgysem tudta volna az elõzményeket. Plusz a régi mozifilmek (de fõleg a TNG filmjei) nagyon tévéfilm-érzetûek voltak, olyan B-kategória (legalábbis nekem)

NEXUS6
A trekik nem is, a világ fennmaradó 99,9%-a annál inkább!
<#papakacsint>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

wraithLord
Én úgy hallottam (a statisztikák szerint), hogy a TNG idejében volt a legnépszerûbb a Star Trek. Mondjuk az tény, hogy a DS9 a kedvenc sorozatom. Utána a TNG, és utána az elõzménysorozat, az Enterprise, Archerékkel. Ott kellett volna megállniuk a "korszerûsítéssel". Az úgy tökéletes volt, és szerintem megfelelõen modern.

A Star Treket nem rebootolni kellett volna (ráadásul - talán - a lehetõ leghülyébb sztorival), hanem Enterprise-stílusban folytatni az eredeti idõvonalat, ahol annak idején abbamaradt.
Aki csak egy jó filmet akar nézni, az úgyis leszarja, hogy hogyan és hol kezdõdött az egész, a Trekkesek pedig szerintem nem szeretnének megint Kirk kapitányékat nézni, ráadásul mindezt ilyen elkorcsosított alternatív valóságban.
J.J. Abramst vetném Into Darkness.
"És egyre távolabb viszi azt Abrams a valódi Star Trektõl"

Áldjuk a nevét!!:)

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

A valódi Star Trek, valljuk be, elég gagyi volt. Akkor kezdett igazán népszerû lenni (értsd: növekedett a rajongóbázisa) amikor a Deep Space 9 megjelent, azt meg a Babylon 5 formátumáról lopták, szóval én nem is bánom hogy kicsit modernesítik, kihozzák a maximumot ebbõl a világból, és nem csak a múltat másolják.

tessék mondani, mit keres ott a brit lobogó, mikor elvileg világkormány van?

És egyre távolabb viszi azt Abrams a valódi Star Trektõl... A ciki az, hogyha ez a silányodás a javára válik.