4
  • mg1992mg
    #4
    Eléggé sokan lehúzzák a Skyfall-t, és meg is tudom őket érteni, de hogy rámondani, hogy rossz film, azt már nem értem meg.

    A Casino Royale és a Quantum of Solace IS jó filmek voltak, bár az utóbb nem annyira.
    A Daniel Craig-es fajta James Bond-ért senki se volt úgy oda, mert mindenki csak azt látta, hogy elmegy az egész az akció irányába, és mi lesz a régi Bond hangulattal, hol vannak a Bond lányok, emlékeztetett mindenkit ez az egész a Brosnan korszakos Bond-ra, amikor már szinte csak akció volt.

    Ezt persze láthatták a film forgatói is, és olyat vállaltak be a Skyfall-nál, ami akkorát csapott a másik két Daniel Craig-es James Bond filmnek, hogy a stílus teljesen elkülönült.

    Meg persze különbözni IS akartak a régi részektől. Bent kellett hagyni a jelen korban az ügynököt, valamint vissza is kellett egy picit rángatni, nem szabadott ennyire elengedni az akciót. És hogy mi lett a végeredmény? 10/10

    Kapunk új Bond lányt? PERSZE! M szerepében.
    Kapunk ellenfelet? Igen.

    Mindenki azt várta a filmtől, hogy húú megint egy akció film, izgalmas lesz, üljünk be, trailer alapján izgalmas volt! Na, én is így ültem be rá, hogy na nézzük, akciófilm. Viszont a film közben lejött nekem, és ahogy sok embernek is, hogy hoppá, itt másról van szó. Bevezeti az ügynököt abba, hogy a módszerei elavultak, már kell mellé egy társ, akire számíthat, egyedül nem megy már semmire. Látni hogy kiöregedett.

    Akciófilmet vártatok emberek, és ezért nem tetszett nektek a Skyfall. Úgy ültetek be, hogy EZ IGENIS AKCIÓFILM. Nem szabad ennyire biztosra menni.

    Ez egy karakter dráma lett, jó kis sztorival, kellően lassú cselekményszállal. El kell fogadni. Ezért ütött akkorát a Skyfall, mert képesek voltak NAGYOT változtatni.

    Na lehet, hogy összehordtam 1-2 hülyeséget, de ennyit akartam.
  • Hoz_Hun
    #3
    Én sem tudom mit eszik a tömeg a Skyfall-on. Ügynök filmnek egyszer nem rossz.Mint James Bond.... ááh hagyjuk...
  • kalapos01
    #2
    Megnézted? Akkor mit számít, hogy mekkora durranás volt? Ha te is mentél a tömeg után, akkor más is ment nyilván.
  • jawarider2
    #1
    " Azonban James Bond közbeszólt. "

    Csak tudnám, hogy hogyan, ugyanis a film egyáltalán nem volt nagy durranás szerintem.