Új kezelőfelületet kaphat az iOS és a Mac OS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem öreg már az iOS kezelõfelülete. És hát nem is túl modern. Nekem sokkal maibbnak néz ki mind a csempés felület, mind a JB droidon.
Épp ideje volt egy ilyen hírnek... Nagyon le vannak maradva design téren szvsz...
Az összeolvasztás, közeledés már tészta, mondjuk engem nagyon egyik sem érdekel, apple terméket nem nagyon fogok venni a jövõben sem.
Épp ideje volt egy ilyen hírnek... Nagyon le vannak maradva design téren szvsz...
Az összeolvasztás, közeledés már tészta, mondjuk engem nagyon egyik sem érdekel, apple terméket nem nagyon fogok venni a jövõben sem.
Az Android inverz, primitív megjelenése és a Windows csempéi szerintem sokkal gagyibb.
Igen csúnyán káromkodnál, ha azt a felületet és logikát kellene használnod, amit a Xerox eredetileg kitalált 😄
Azt az Apple alapjaitól újratervezte és a mai napig az összes UI arra építkezik, amit Jobs-ék adtak ki.
Azt az Apple alapjaitól újratervezte és a mai napig az összes UI arra építkezik, amit Jobs-ék adtak ki.
Azért az se rossz ám, amikor azt írom vissza neked, amit ti válaszoltok, arra, amit én elõször írok!
😄DD
😄DD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"Én azzal szórakozom mobilon, hogy visszaolvasom neki azt, amit õ kihallott abból, amit elõször diktáltam."
Tudsz elni... 😉
Tudsz elni... 😉
Nekem erõsen úgy tûnik, hogy az utóbbi 10 évben, mióta ez kicsit is komolyabban szóbakerült senki nem tudta igazán megújítani a GUI-t. Még mindíg az ablakos ikonos egeres rendszernél tartunk, csak a mobilnál nagyobbak az ikonok és az ablakok általában teljes képernyõsek az egeret meg a tapiképernyõ váltotta fel.
Azt, hogy egy desktop, nem mobil gépnél is ezt eröltetik láthatóan zsákutca (lásd M$ balfaxkodása a W8-cal), hiszen a desktop asztal lebutításából alakult ki a mobilos felület. Ez olyan, mintha kitalálnák, hogy robogó motorokat kell a kocsikba is építeni, mert az keveset fogyaszt, meg meg a robogó a városi közlekedés igazi eszköze, meg hasonló faxságok.
20 éve szenvednek a cégek a beszédfelismeréssel, de akár az Apple, akár a Google, vagy épp a M$ megoldásai elég gyatrák a mai napig. Én azzal szórakozom mobilon, hogy visszaolvasom neki azt, amit õ kihallott abból, amit elõször diktáltam. Ha unatkozom, meg egyedül vagyok iszonyatosan jó szórakozás.😄DD
Szóval megy a nyûglódés, meg a parasztvakítás ezerrel, de szerintem az Apple sem fog semmi újjal elõállni, hiszen már az ablakos/ikonos rendszer sem SJ zseniális ötlete volt, hanem a Xerox-é!!!
Azt, hogy egy desktop, nem mobil gépnél is ezt eröltetik láthatóan zsákutca (lásd M$ balfaxkodása a W8-cal), hiszen a desktop asztal lebutításából alakult ki a mobilos felület. Ez olyan, mintha kitalálnák, hogy robogó motorokat kell a kocsikba is építeni, mert az keveset fogyaszt, meg meg a robogó a városi közlekedés igazi eszköze, meg hasonló faxságok.
20 éve szenvednek a cégek a beszédfelismeréssel, de akár az Apple, akár a Google, vagy épp a M$ megoldásai elég gyatrák a mai napig. Én azzal szórakozom mobilon, hogy visszaolvasom neki azt, amit õ kihallott abból, amit elõször diktáltam. Ha unatkozom, meg egyedül vagyok iszonyatosan jó szórakozás.😄DD
Szóval megy a nyûglódés, meg a parasztvakítás ezerrel, de szerintem az Apple sem fog semmi újjal elõállni, hiszen már az ablakos/ikonos rendszer sem SJ zseniális ötlete volt, hanem a Xerox-é!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Pont ezt akartam én is írni. :-)
Az apple sosem jelentette be a desktop és a mobil os összeolvasztását, azt csak az iparági elemzõk vélték felfedezni minden olyan funkcióban, ami a két OS-ben közös.
Remélem nem mennek el a hülyegyerek irányba mint az MS, (esetleg jó lenne drasztikus eltérés esetén, hogy iOS-en vissza lehessen állítani a mostanit, ez nagyon el van találva!)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ideje is valamit kezdeniük a GUI-val, valami eszméletlen gagyinak hat egy 180 ezres telefonon a színes kvarcjáték ikonpaletta, meg mindenféle szkeumorfikus (bõr hatás pl) felület.
www.adamexdesign.hu
Csak mondom hogy már nincs Mac OSX, tavaly óta csak szimplán OSX a neve meg van az kis tesója iOS, az OS ten mobil kiadása.
En is est tartom a win8 legnagyobb hibajanak. Ker kulon verziot kellett volna kesziteni. Csak az persze plusz kiadas lett volna, es az MS uzletpolitikaja csak a haszonig terjed ki.
Nem lehet összeolvasztani a mobil és desktop guít. Egyszerûen tanulhatnának a Microsoft hibáiból.
LZ forever
Az egyertelmu, hogy lepniuk kell. Eloszor az apple jelentette be, hogy osszeolvasztjak a desktop es a mobil gui-t, viszont a microsoft tobb mint egy evvel elozte meg oket, persze az ismert vegeredmennyel. Ezek szerint viszont az apple-nel meg neki sem alltak az uj desktop ios-nek, vagy legalabbis nem mostanaban fogjak kiadni. (valoszinuleg ez lesz a macos-x 11.0)
Kíváncsian várom mi lesz belõle, bár nem rajongok azért az irányért, amit mostanság az OSX követ, bár gondolom én vagyok a kisebbség. Mind1, legalább a snow leot nem, lehet kifektetni annyival hogy File:/// 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.