18
  • unrealnoise
    Szerintem öreg már az iOS kezelőfelülete. És hát nem is túl modern. Nekem sokkal maibbnak néz ki mind a csempés felület, mind a JB droidon.

Épp ideje volt egy ilyen hírnek... Nagyon le vannak maradva design téren szvsz...
    Az összeolvasztás, közeledés már tészta, mondjuk engem nagyon egyik sem érdekel, apple terméket nem nagyon fogok venni a jövőben sem.
  • Ulkesh
    Az Android inverz, primitív megjelenése és a Windows csempéi szerintem sokkal gagyibb.
  • Ulkesh
    Igen csúnyán káromkodnál, ha azt a felületet és logikát kellene használnod, amit a Xerox eredetileg kitalált :D

Azt az Apple alapjaitól újratervezte és a mai napig az összes UI arra építkezik, amit Jobs-ék adtak ki.
  • NEXUS6
    Azért az se rossz ám, amikor azt írom vissza neked, amit ti válaszoltok, arra, amit én először írok!
    :DDD
  • Papichulo
    "Én azzal szórakozom mobilon, hogy visszaolvasom neki azt, amit ő kihallott abból, amit először diktáltam."

Tudsz elni... ;)
  • NEXUS6
    Nekem erősen úgy tűnik, hogy az utóbbi 10 évben, mióta ez kicsit is komolyabban szóbakerült senki nem tudta igazán megújítani a GUI-t. Még mindíg az ablakos ikonos egeres rendszernél tartunk, csak a mobilnál nagyobbak az ikonok és az ablakok általában teljes képernyősek az egeret meg a tapiképernyő váltotta fel.

Azt, hogy egy desktop, nem mobil gépnél is ezt eröltetik láthatóan zsákutca (lásd M$ balfaxkodása a W8-cal), hiszen a desktop asztal lebutításából alakult ki a mobilos felület. Ez olyan, mintha kitalálnák, hogy robogó motorokat kell a kocsikba is építeni, mert az keveset fogyaszt, meg meg a robogó a városi közlekedés igazi eszköze, meg hasonló faxságok.

20 éve szenvednek a cégek a beszédfelismeréssel, de akár az Apple, akár a Google, vagy épp a M$ megoldásai elég gyatrák a mai napig. Én azzal szórakozom mobilon, hogy visszaolvasom neki azt, amit ő kihallott abból, amit először diktáltam. Ha unatkozom, meg egyedül vagyok iszonyatosan jó szórakozás.:DDD

Szóval megy a nyűglódés, meg a parasztvakítás ezerrel, de szerintem az Apple sem fog semmi újjal előállni, hiszen már az ablakos/ikonos rendszer sem SJ zseniális ötlete volt, hanem a Xerox-é!!!
  • Vol Jin
    Pont ezt akartam én is írni. :-)
  • passatgt
    valoszinuleg ez lesz a macos-x 11.0

x->10, tehát max osxi lesz:)
  • asgh
    Az apple sosem jelentette be a desktop és a mobil os összeolvasztását, azt csak az iparági elemzők vélték felfedezni minden olyan funkcióban, ami a két OS-ben közös.
  • narumon
    Remélem nem mennek el a hülyegyerek irányba mint az MS, (esetleg jó lenne drasztikus eltérés esetén, hogy iOS-en vissza lehessen állítani a mostanit, ez nagyon el van találva!)
  • Jakuza001
    *Max OSX
  • Jakuza001
    Csak mondom nem azt irtak hogy OSX, hanem Mac OS.
  • ADAMEX9
    Ideje is valamit kezdeniük a GUI-val, valami eszméletlen gagyinak hat egy 180 ezres telefonon a színes kvarcjáték ikonpaletta, meg mindenféle szkeumorfikus (bőr hatás pl) felület.
  • Namelesske
    Csak mondom hogy már nincs Mac OSX, tavaly óta csak szimplán OSX a neve meg van az kis tesója iOS, az OS ten mobil kiadása.

• Jakuza001
    En is est tartom a win8 legnagyobb hibajanak. Ker kulon verziot kellett volna kesziteni. Csak az persze plusz kiadas lett volna, es az MS uzletpolitikaja csak a haszonig terjed ki.
  • Ferrer
    Nem lehet összeolvasztani a mobil és desktop guít. Egyszerűen tanulhatnának a Microsoft hibáiból.
  • kvp
    Az egyertelmu, hogy lepniuk kell. Eloszor az apple jelentette be, hogy osszeolvasztjak a desktop es a mobil gui-t, viszont a microsoft tobb mint egy evvel elozte meg oket, persze az ismert vegeredmennyel. Ezek szerint viszont az apple-nel meg neki sem alltak az uj desktop ios-nek, vagy legalabbis nem mostanaban fogjak kiadni. (valoszinuleg ez lesz a macos-x 11.0)
  • mousee
    Kíváncsian várom mi lesz belőle, bár nem rajongok azért az irányért, amit mostanság az OSX követ, bár gondolom én vagyok a kisebbség. Mind1, legalább a snow leot nem, lehet kifektetni annyival hogy File:/// :)