Rasszizmus a Borderlands 2-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más dolog kifigurázni egy beszédstílust és más a rasszizmus. Legalábbis szerintem.
Pl. angol stand uposok elég rendesen rámennek az akcentussal való poénkodásra. Ausztrál, walesi, de még sheffieldi, liverpooli és mindenfélét kifiguráznak. Ettõl még nem lesznek rasszisták.
Elítélem a rasszizmust, de úgy vélem egy játékba nyíltan rasszista karaktert is be lehet rakni. Mert az is jelen van a való világban.
armageddon666
Patch helyett adják ki DLC-ként :D

@

IMYke2.0.0.0
Pici Tina szövegei úgy jók, ahogy - ha eltüntetik ezt a madafaka stílust, vége a karakternek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mások megkülönböztetése bûn igaz? Akkor õk miért különböztetik meg magukat másoktól azzal hogy csak és kizárólag "õket" sérti a dolog? Nem az az igazi rasszista aki rasszizmussal vádaskodik?
mrzed001
Hmmmm.
Ha egy fehér lány feka módjára beszél, az rasszizmus?
Akkor ha egy feka lány fehér módjára beszél is az kell, hogy legyen !
Nemde ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

még mindig nem értem, az ilyen embereknek miért nincsen jobb dolguk
én aztán kicsapnám a hisztit, ha egy néger arról beszélne, hogy a fehérek milyen hulladék szaralakok
fú, szörnyen a lelkembe gázolna
pfej rasszizmus
egyesek ingerküszöbe nevetségesen alacsony, ezek elég labilis személyiségek lehetnek