Februári ajánló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Noh ez a Colonial Marines egy nagy hígfos (konzolon legalábbis). Randa, unalmas és abszolút irányíthatatlan. A co-op egy vicc (ha valaki meghalt az így járt). Nem tudom ezt hogy képzelték mint AAA játék 2013-ban....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

MerlinW

[merlinw.org]

bakkerman
+1,mondjuk én a decszpésznek adtam egy esélyt,de uninstall lett a vége

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Köszönjük a tartalmas hozzászólást... mert te már mindegyiket kipróbáltad, és ez alapján nyílvánítasz véleményt...

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Nagyon jó lett a Dead Space 3! Azt hittem egy sima akciójáték lesz, de szerencsére van benne jópár szaratós rész.

ötvös úr sosem néz utána semminek. Minek hiszen õ az újságíró.. neki van igaza bármit is ír.. vagy nem? 😄
skinnyman
A Carmageddon biztos hogy nem ebben a honapban jon, kicsit utananezhetett volna a cikkiro, es ezt illene javitani.

Regards,

A carmageddonra azért kíváncsi vagyok. És lehet meglesem havernál a crysis 3-at is. Már ha megveszi.
Palinko
Sniper Ghost warriror csúszott egy szépet, remélem megéri a várakozást és kevesebb bug lesz mint elõdjében.
mousee
Hát, februárba se költök pénzt játékra 😊 Na majd márciusban jön a tömb radar 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

ezekkel csak a veszteség nõ...

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

A Dead Space-re azért kíváncsi vagyok. Az elsõ rész volt az igazi, de azért érdekel mit hoznak ki belõle. Amiket láttam róla videókat az alapján tetszett, meg lesznek azért parázós részek is benne szóval annyira nem tartok tõle hogy rossz lesz. Az Aliens-el már nem vagyok ennyire derûlátó videók alapján. De végül is majd kiderül, butaság lenne kipróbálás nélkül leszólni ugye Fbn Lx <#nevetes1>

narumon
Hát ez az év sem kezdõdik jól. No talán Márciustóól!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Cumshot
"az Aliens: Colonial Marines, mely minden idõk egyik legjobb Alien-alkotásának ígérkezik"

- Pont hogy egy kommon hentelesnek igerkezik zero Aliens hangulattal, legalabbis a videok alapjan. Aztan remeljuk nem igy lesz.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

djstefi
Crysis 3:február 21.

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

mind a négy hulladék :S
jarlaxxe
Nem is tudtam, hogy a Metal Gear Rising: Revengeance már kapott pc-s megjelenési dátumot... / egyébbként nem kapott /

wedge31
Miért a Crysis 3 nem lesz elérhetö Feb 22-én?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.