6
 • narumon
  #6
  Háhhháhhááá :)
 • asgh
  #5
  "Más elemzések szerint a Samsung már megelőzte az Apple-t"

  Az eladott tabletek száma nem elemzés kérdése. Légyszi linkeld már be, ha valahol nagyságrendileg más eladási adatok szerepelnek, mert a 22.9 millió eladott iPad-hoz és a 7.9 millió samsung tablethez képest nagyon nagyot kell tévedni, hogy a samsung beelőzzön.

  "jövőre már nem tudják titkolni sem hogy nem jött be a készülék 90%-a reklám befektetés"

  Ezt pedig fejtsd ki légy szíves bővebben, mert így ez a mondat értelmezhetetlen.
 • MsUser
  #4
  Más elemzések szerint a Samsung már megelőzte az Apple-t, de jövőre már nem tudják titkolni sem hogy nem jött be a készülék 90%-a reklám befektetés, az Apple nagyot kell hogy kitaláljon hogy toppon maradjon. Reméljük így lesz és ösztönzi tovább a konkurenseket a jobb termékek olcsó eladására így a mi jól járunk.
 • a_n_d_r_e_w
  #3
  Kivancsi vagyok az ASUShoz be van-e szamolva a Nexus7-is vagy sem.
  Masreszrol meg a B&N nekem egy kellemes meglepetes (habar csokkent az eladasuk, de ott vannak a top5-ben)
 • narumon
  #2
  "Az Android szimplán bedarálja az iOS-t"

  Ez várható volt, kb mióta megjelentek a rendszerek azóta tisztában van ezzel mindenki. (Hint: 150 gyártónak nagy égés lenne ha nem nyomna le részesedésben egyet...)
 • sola
  #1
  Itt is pontosan ugyanaz történik mint az okostelefon piacon. Az Android szimplán bedarálja az iOS-t, jövőre ugyanekkor már annak is örülhetnek majd ha a 30% összejön az Apple-nek.

  Egyébként mára a kínai/occó vonalon is bőven van olyan amit megéri megvenni. Kettő/négymagos erős processzorok, kapacitív IPS képernyők már ott megtalálhatóak.