5
  • Szefmester
    #5
    Az innováció maximum a többi oldal szoros hozzákapcsolása, a megfigyelések, és a tudatalatti rákényszerítés a használatára pszichológiai módszerekkel. Voltak előtte hatékonyabb és normálisabb közösségi oldalak. Az hogy ennyire meghízott csak divathullám meglovagolása és a pszichológiai módszerei miatt történhetett. Előbb utóbb jön majd valami új és trendi, akkor pedig az FB mint olyan a myspace sorsára jut. (ebben nagyon reménykedem.. sok ismerősömmel már nem tudom tartani a kapcsolatot max ha beregelek az FBre. Oda meg menjenek az olasz hercegek)
  • heist
    #4
    És persze nincs a facebook-ban semmi innováció - még mielőtt azt hinné ez az öltönyös jóember -, sem a PayPal-ban, viszont utóbbi legalább hasznos, de oda is inkább pénz kellett mint kurva nagy ötlet meg innováció...
  • heist
    #3
    Nem a létrehozókat kell okolni, hanem a sok barmot, aki használja. Mai napig nem értem ezt az egész facebook marhaságot. Kb. semmire sem jó, csak magamutogatásra.

    Mondjuk magamutogató emberből van éppen elég, úgyhogy azokra mindig ki lehet találni valami üzleti modellt.
  • fecg21
    #2
    Te kétségbe merészeled vonni a magyarországi olasz hercegek és grófok létezését? :D

    "Olyan technológiák kifejlesztését támogatja amelyek a társadalmat véleménye szerint a következő szintre emelik."

    Magyarul: A facebook-kal sikerült azt elérnünk hogy a potenciális vásárlóinkat még könnyedebben elérjük, még inkább a seggükben legyünk, kereskedni tudjunk az adataikkal, hatékonyabb reklámokkal tudjuk őket vásárlásra bírni-ami tekintve azt hogy sok egyénnek még a szarási szokásait is betéve ismerjük, nem is olyan nehéz feladat.
  • Szefmester
    #1
    "A közösségi oldal ugyanakkor a kezdetektől amellett állt ki, hogy az emberek a valódi nevükön kommunikáljanak, s a platformnak ezt végül sikerült is elfogadtatnia. "

    Szóval a világban tényleg sétálgat közel 40 olasz herceg, meg 15 csillámf@szláma, hercegnőcskék, és cicácskák meg az 180as években született emberek ahogy brúsz villiszből is van legalább 20... halálistenből is van vagy 10 minimum.. és akkor csak a magyar permutációkat nézzük. Valahogy nem sikerült az anonimitást kiűzniük.

    "Érzése szerint a Google számára a számítógépek gyakran fontosabbak az embereknél, s erre vezethető vissza az is, hogy a társaság érdemben nem tudott részt venni a közösségi hálózatokkal kapcsolatos forradalomban."

    A fészbúknak meg az emberek nem azért fontosak mert annyira szeretik őket, hanem mert belőlük van bevétel.. mármint az adataikból.

    "Olyan technológiák kifejlesztését támogatja amelyek a társadalmat véleménye szerint a következő szintre emelik."

    Aha... persze... emeli... hagyjuk már... az FB mit emelt? Az irányíthatóságot? Az univerzális gondolkodást, és a divatmajmolások elterjedését?