80
  • Dragunow
    Mekkora egy idióta vagy te ember. Fogalmad sincs még arról sem amiről véleményt nyilvánítasz. Ez egy baleset volt ami ráadásul kamerák által rögzítve volt. Vagy esetleg azt gondolod, hogy a kárt okozó leszakadt szigetelő hab darab irányítottan zuhanva okozta a kárt. Szerintem te csak élvezed, hogy beleugathatsz valamibe amiről fogalmad sincsen. Ezt azért teszed itt mert itt névtelen tudsz lenni ellentétben egy személyes fórumon ahol jól szájba vernének az ilyen kijelentések után. A neved is nyilván kamu név. Nem vagy te Kolompár csak egy hülye kis porba fingó akit egyébként nem nagyon vesznek semmibe az életben ezért vágyik egy kis figyelemre. Tessék most megkaptad. Mentsd el nyomtasd ki és bekeretezve rakd ki a falra és esténként verd rá a farkad, hogy ezt neked írták és mekkora király vagy.
  • Namelesske
    Én azért jöttem ide, hogy tudományos kommentárokat olvassak, értelmes vitát esetleg máshol nem halott új dolgokat.

Erre egy undorító idióta pöcegödört találtam a cikk alatt ami szégyent hoz azokra az emberekre akik ott meghaltak.

Szívből kívánom hogy éljenek át egy ilyen tragédiát a családjukban és néhány kis troll zsidózzon meg viccelődjön a temetésen.

A moderátoroknak is kurva szájukat amiért start se csinálnak.

• Deus Ex
    Moderátor urak, én nagyjából kiiratkoztam innen, nekem pont mindegy, mi megy itt, de ha az én cikkeim alatt volna ez a ganédomb, leégne a bőr a képemről.
  • mrzool
    Olyan nincs, hogy nem vették észre, meg hogy meghibásodnak...

Látom felkészült vagy a témában, ezért hadd kérdezzem meg: mikor kellett volna észrevenniük (és kinek), hogy "meghibásodtak"? Nem kell másodpercre pontosan, csak úgy kb. napra / órára, legyen mondjuk az indítás a 0. időpillanat.
  • nearo
    Észrevették, csak nem intézkedtek. És nem meghibásodtak, hanem összetörtek. De tudod mit? Ok, legyen összeesküvés az egész... és valójában a Holdon sem jártunk és 9/11 is előre megrendezett volt.
  • Kolompár Győző
    Hahaha.... Ugye senki nem hiszi, hogy ez egy véletlen baleset volt?
    Ez rendesen meg volt rendezve. Űrhajósainkat nem szívesen látták újra földi köreinkben bizonyos személyek. Egy kicsit babráltak ezért a hővédő panelokon.
    Csak úgy megjegyzem, ezek a panelok, kb. 40x-es átvizsgáláson estek át minden misszió előtt. Olyan nincs, hogy nem vették észre, meg hogy meghibásodnak...
  • nearo
    Van egy olyan érzésem, hogy mindegy volt, hogy cselekvésképesek e az asztronauták, vagy sem...

Tegnap néztem egy műsort NatGeo-n a Challenger katasztrófáról és említették, hogy egy évvel korábban a Discoverynél is hasonló problémát tapasztaltak, mint ami végülis a Challenger végzete lett, csak egy fokkal szerencsésebbek voltak a körülmények, és egy milliméter híján nem égett át a tömítőgyűrű. Erre most nézem, hogy itt meg két repüléssel korábban az Atlantisnál fordult elő hasonló probléma és itt sem intézkedtek azonnal... hihetetlen, hogy nem tanult a hibájából a NASA és elkövették ugyanazt a hibát másodszorra is. Miért kellett megvárniuk megint a katasztrófát?
  • vumbi
    Mestere vagy a sajatos ertelmezesnek, en meg nem magyarazkododk tovabb. mellesleg ertem mirol beszelsz. Valtsunk temat.
  • Deus Ex
    Ha egy tárgyi hozzászólással megzavarhatom a flémelést, két további részlet:
    - a személyzet egyetlen tagjánál sem volt behermetizálva a szkafander, volt, akinél a rostély volt nyitva, de akadt, aki a kesztyűt sem vette fel, vagyis a légtömörség megszűnése valószínűleg azonnali cselekvésképtelenséget idézett elő;
    - a hajó széthullása, majd a törzsről leszakadó kabinrész bukdácsolása olyan jellegű erőhatásokkal járt, amely valószínűleg azelőtt halálos sérüléseket idézett elő, mielőtt a kabin szétesett.

Bocs, ha már írta valaki, de nincs kedvem visszaolvasni.
  • bvalek
    Magyarellenes rasszista posztra reagáltam. Pont. Nem számít hogy egy másik nép elleni rasszizmust kifogásolta, az sem számít hogy egy tudathasadásos magyar írta. Az számít, hogy általánosított egy elöitéletet minden magyarra, köztük rám is. Engem ez felháborít, és szóvá teszem. Büszke vagyok rá hogy magyar vagyok, és nem megyek el mellette szó nélkül, ha valaki mocskolja az identitásomat. Aki ezt nem bírja felfogni, azt nagyon tudom sajnálni, de akkor sem engedek belöle.
  • bvalek
    Kifogásoltad a véresszájú zsidózást, és a csendes gyülölködö zsidózás javasoltad helyette, mint "egészséges" alternatívát. Kell ezt még kommentálni?
  • bvalek
    Ha neked a faji alapú gyülölködés az egészséges, akkor büszke vagyok rá hogy "beteg" vagyok.
  • vumbi
    persze direkt, csak is a te kedvedert. Szerinted milyen nacionalista lehetek en, ha egy zsidozo postra reagalok? (mondjuk meg nem gyanusitottal meg cionizmussal.)
    Az meg, hogy hallasd a hangod ha azt akarod hogy valaki eszre vegyen, miota nacionalizmus, fasizmus etc?

Ha mindenki elmondhatja a millioszor elismetelt viccesnek gondolt zsidozo paneljeit, akkor en kifejtem hogy mekkora idiotanak gondolom az elobbi tarsasagot, es helytelenitem hogy egy tudomanyos forumon posztolgtanak sajat hulyesegeikre reflektalva. Tiszta demokracia. Ennyi. Tedd ossze.
  • immovable
    Húzzál már innen a hülyeségeiddel. Senki nem kíváncsi a beteg képzelgéseidre.
  • bvalek
    Most direkt tetteted a hülyét? Elöbb azokat mentegetted, akik csak úgy mellesleg gyülölnek valakit a származása miatt, aztán befognád a száját annak akinek eltérnek a világról alkotott elképzelései eltérnek töled. Mégis mi ez, mert nem felebaráti szeretet, az biztos.
  • vumbi
    Ahogy erzed. Viszont abban tevedsz, hogy fasiszta lennek. :) Az meg, hogy tudalekosnak szamit neked miszerint a tomeg a leghangosabb kimondott szora figyel, es az miert ne lehetne a tied...
  • vumbi
    De mukodik. Mindenki elmondja a magaet.En is elmondtam.
  • Molnibalage
    A cikekket nem igen nézik csak a fórum részt. Én egyébként drákói szigort vezetnék be. Egy figyelmezetés után 5!, akkor talán egyesek elgondolkoznának... Bár túl sok balfasz volt már az sg-n, akiknek ez sem használt...
  • bvalek
    Ha azokat hagyod beszelni akik olyan vilagot akarnak amilyet te nem...

Ember, neked valami nagyon beteg, hajmeresztö fasiszta világképed van, és az is elképesztö, amilyen tudálékosan itt elöadod hogy te vagy a jófiú...
  • Shiny Copperpot
    Hát ilyen "demokratákkal" hogy is működne?
    A "többségnek" lehetne annyi esze, hogy nem szennyezi egy meghatározott témával foglalkozó cikk fórumát, hanem elvonul máshova hirdetni az okosságait, ahol meg pont az a téma. Én sem megyek a kurucra cigányellenes cikket kommentelni, és "De szerintem igenis lesz egyszer cigány űrhajós!" hozzászólással flamelni, és ugyanígy elvárom a kurucoktól, hogy ne jöjjenek ide zsidót szapulni. Ennyire egyszerű.
  • Tetsuo
    Mi az, nem mukodik a demokracia, megintcsak? :)

Ha a tobbsegnek unalamas a cikk temaja, akkor off lesz, mint mindig. Ez van.
  • vumbi
    teljesen igazad van.
    ugyanakkor, a forumgazdak egyelatalan nem moderalnak, ergo "csinald magad fiam".

Ha azokat hagyod beszelni akik olyan vilagot akarnak amilyet te nem, vegul ne csodalkozz, ha a vilag pont az lett, amilyennek sosem akartad.
  • Shiny Copperpot
    Gondoltam összeszedem a nem ideillő hozzászólásokat, de egyszerűbb, ha a cikkel foglalkozó hozzászólásokat adom meg: 32, 33, 34, 35, 41, 44. A többi törölhető (ezt beleértve), és az íróik szerintem elgondolkozhatnának az Index polfórum és/vagy MNO regisztráción az SG helyett...
  • Shiny Copperpot
    Hmm... sic transit gloria mundi. Maradtál volna az általános relativitáselméletnél. :(
  • vumbi
    nem megyek bele a reszletekbe. Alfoldi gyerek vagyok, cseh es szlovakok kozt elek, tudom mirol beszelek. Az en csaladom is valszeg XVII szazadban betelepitett totoktol szarmazik, de mivel a nemzeti erzes egy kulturalis dolog igy nem igazan szamit a genetika. ez az egesz rasszizmus dolog sem genetikai hanem kulturalis konfliktus.
    masreszrol a rasszizmus a kozossegi elmeny resze. en ehhez a csoporthioz tartozm, mert "ilyen" vagyok, o meg ahhoz "mert o olyan". ennyi. a valasi borszinebeli, nyelvbeli kulonbsegek kitunoen alkalmasak ehhez az elkuloniteshez. olyannyira hogy a horvatok es a szerbek akik lenyegeben egy nyelvet beszelnek, csupan a vallas urugyen, valojaban, hatalmi harcok miatt kepesek voltak egymast halomr olni.

na ezt ertem az alatt hogy a rasszizmus beleivodott az emberbe.

mas kerdes, hogy en szemely szerint a zsidozast aljas es gyava dolognak tartom, ami raadasul alaptalan. es emiatt nagyon nem toleralom. a lenti (#50) hozzaszolasom erosen felreertheto volt, de ezenmar nem segithetek.
  • bvalek
    Semmi bajom a szlovákokkal, a kormányukkal annál inkább, de arról a szlovákok nem tehetnek. Még az is lehet, hogy az én családom is szlovák eredetü. Sok vegyes származású nagy magyar államférfi van, pl. Kossuth Lajos, de szerintem Petrovics/Petöfi Sándort sem tekinted kevésbé magyarnak, csak mert horvátul tanult meg elöször. Itt a Kárpát medencében szinte már mindenki mindenkivel rokon, a szalonrasszizmus is nagy ostobaság. Ha az általad felsoroltak közül bármelyik bármelyiket lenézi a származása miatt, az egy utolsó bunkó, nem érdemes mentegetni. Neked sem tetszene, ha olyasmiért érne hátrány vagy büntetés, amiben ártatlan vagy. Az hogy éppen nem kívánják a megsemmísítésedet, sovány vigasz... a szalonrasszisták voltak a csendes többség, akik szemet húnytak, amikor a németek családostul elhurcolták Kohn bácsit a boltjából, pedig az öreg Kohn nem volt bankár, nem ártott senkinek azok közül akik lenézték...
  • vumbi
    hat pedig a szalonrasszizmus az olyannyira regen benne van az emberben, hogy azt te se kinevelni se kinoni nem fogod. amig a magyar nem csipi a szlovakot, a a cseh az osztrakot, az angol a nemetet addig van rasszimus.
    a szalonrasszizmus meg bujtatott szep ruhaba oltoztetett rasszizmus. ennem arrol beszeltem.
    de ha valaki arrol kezd el beszelni hogy meg kellene semmisiteni a masik nepet, elkergetni, vagy a masik karanak orul, akkor egy normalis ember mar elhuzza a szajat.
  • bvalek
    tisztesseges erzelmu emberekkel akik lehet morgoladnak mert sok a zsido szarmazasu bankar etc

Hát én a szalonrasszizmust sokmindennek hallottam már, de tisztességes érzelemnek még sosem...
  • bvalek
    Na ilyenkor kéne visszaolvasni hogy mi történt a fórumban. Nem én zsidóztam, nem is védem azokat akik csinálták. Viszont a másik féreg meg cserébe elkezdett magyarozni, amin viszont felháborodtam, mert általánosított rám is.
  • bvalek
    Ezek szerint tudathasadásos rasszista vagy. Léteznek zsidó börfejüek is, szóval nem vagy ismeretlen a pszichiátria tudománya elött...
  • vumbi
    csak hogy tisztazzuk: ha te ilyen kemenyen zsidozol, akkor az elsodleges identitasod a nacizmus, vagy nyilas erzelmu vagy, csak ez utan vagy magyar nemzetisegu. es ha nem tudnad a nyilasokat irtozatosan utaltak a masodik VH alat, mert sz*rrago nepseg volt aki inkabb hatraltatta a harcokat mint segitette. na te sem vagy jobb naluk.
    u h mielott teves kovetkezteteseket vonnal le a teged ert kritika alapjan, nem velunk van a gond tisztesseges erzelmu emberekkel akik lehet morgoladnak mert sok a zsido szarmazasu bankar etc, d emiatt nem vetnenek tuzbe masik 5 millio kozeposztalybeli embert, hanem veled. Veled.
  • mrzool
    - A J és LY tévesztése nem elütés, hanem súlyos helyesírási hiba.

- Nem írtam E/3-ban a magyarokról, ezt írtam: "Büszkék" lehetünk magunkra. Érted, magunkra, T/1. Sipirc vissza az iskolába szövegértést tanulni!

- A CNN kapcsolódó hírében annyi "zsidózás" volt, hogy valaki megemlítette, hogy ironikus módon Palestine, TX felett esett szét a sikló. Ezt onnan tudom, hogy más külföldi oldalakkal egyetemben ezt is elolvastam.

- A többire nem reagálok, épp elég volt ennyi mocsok, innentől ignore ON.
  • bvalek
    És ha egy zsidógyerek elüt egy betüt amikor héberül kommentel, akkor már nem is igazi zsidó? Én magyar vagyok, pont ezért sért a rasszista általánosításod. Pontosan annyira sért, mint amennyire a zsidókat sérti az antiszemita általánosítás (ami ellen te képmutatóan felháborodtál lentebb).

Te NEM lehetsz magyar, mert a magyarokat harmadik személyben sértegeted. Nyilvánvalóan más identitással rendelkezel (hacsak nem vagy tudathasadásos). Nem tudom mi az identitásod, és nem is érdekel. Személy szerint téged tartalak rasszista féregnek, a fajtád nem tehet róla hogy ilyen senkiháziak is vannak köztük mint te. Nem általánosítok, az ugyanis rasszizmus lenne, az pedig a te müfajod.

Magyarország persze nem tökéletes (mint ahogy Izrael, Mongólia, Svájc és Üzbegisztán sem az). De ha esetleg neked nem tetszik valami amit a magyar kormány csinál, azért én is csak annyira vagyok felelös, mint amennyire az egyszeri zsidó tehet a Tel-Aviv-i kormány tetteiért. Vagyis semennyire. Ha pedig a magyar kultúra piszkálja a csöröd, abban az esetben is van megoldás, húzz el melegebb éghajlatra, nem mi fogunk alkalmazkodni hozzád (a zsidók sem tennék meg a kedvedért).

Mellesleg megnézhetnéd a CNN kommentjeit amikor Izraelröl van szó, a moderátoraik nem gyözik törölni a véresszájú náci beszólásokat, amik percek alatt százával érkeznek a cikkekhez. Nem néztél te meg egyetlen külföldi fórumot sem, csak kreáltál egy okot hogy a magyarok ellen mocskolódj. Pont mint a neonácik, akik meg a CNN cikkekre ugranak. Semmivel sem vagy különb náluk.

Magyar magyarnak barátja, viszont magyargyülölönek farkasa...
  • mrzool
    Jah, és nem "lesúlytóan", hanem "lesújtóan" lenne a helyes. Te nagy magyar.
  • immovable
  • mrzool
    Na ezt úgyis kimoderálják, de leírom:

De ne aggódj, mi magyarok téged jobban megvetünk, mint te minket...

Mit ugrálsz, kis faszkalap csíragyerek? ÉN magyar vagyok, akkor megveted saját magadat is? Pont erről beszéltem, magyar magyarnak farkasa, itt vagy az élő példa, és még tovább ragozod! Ennyi vagy, egy utolsó kis senki... Köp.
  • Ayma
    Édesapámmal néztük a híradóban. Meg is jegyezte az öreg, hogy innentől fojtogatás lesz az STS osztályrésze. Bár arra szerintem ő sem számított, hogy az oroszokkal fogják szállíttatni a dolgaikat.:)
  • bvalek
    A te agyad a magyarozásig jutott el, ami téged minösít. Lesúlytóan. Semmivel sem vagy különb, mint azok akik valamivel lejjebb zsidóvicceket eregettek el a hozzászólásukban. De ne aggódj, mi magyarok téged jobban megvetünk, mint te minket...
  • mrzool
    OFF

Nekem halál tökmindegy, hogy zsidó, dél afrikai zulu, ferdeszemű kínai vagy egy piréz:) űrhajós halt meg. TOTÁL MINDEGY. Ez a hír egy tudományos küldetésről szólt, az emberi figyelmetlenségről, mérnöki és vezetési hibákról, illetve amiben kicsúcsosodott: hét nagyszerű ember, űrhajós, kutató, tudós, vadászpilóta, orvos halálában.

Semmilyen angol, amerikai, német, egyéb fórumokon nem találtam semmilyen megjegyzést az űrhajósok nemzetiségére vagy származására, csak itt. A szokásos észosztás (hülyenasa) mindenhol megvolt, de származást firtató posztokat nem láttam sehol máshol.

Ha neked az agyadig a zsidózás jutott el, az azt hiszem nem engem, minősít.
  • Molnibalage
    Egyébként amikor a hírt meghallották emlékszetek rá, hogy éppen mit csináltatok és utána mi volt az első gondolatotok?

Én éppen a Migth and Magic IX-et próbálgattam (nagy fostaliga volt szegény), az első gondolatom az volt, hogy ezzel vége lesz az STS-nek vagy legalábbis 2-3 évig biztosan nem lesz út vele.