9
-
#9 Nekem a 3. rész is nagyon tetszett, szeretem az ilyen akciófilmeket. Nem baj az, ha hihetetlen. A 4. rész valóban nem sikerült már olyan jól, de még bőven a tetszési határon belül van nálam, nem ér az elődök nyomába, de azért jó szórakozás. -
GaborT28 #8 Jancsi és Juliska....... apáááááááááááám -
NovaTerra #7 4. részben van, amikor vadászgéppel lövöldöznek az utcán?
Szerintem 2 résznél meg kellett volna állniuk. Addig is hihetetlen, amit McClane csinál, de emészthető. Utána már annyira messze mentek a realitás látszatától is, hogy képregény filmekben vannak csak ilyenek. Én biztos kihagyom, teljesen érdekelten. -
rajdi #6 azért lesz mit nézni márciusban itthon(?)
http://www.youtube.com/watch?v=RwZZ3w7m4ck&feature=share
-
#5 Engem érdekelne eredeti ötlet is, de azokból jó film ritkán van. A Die Hard 5 se biztos, hogy jó lesz, de az esélyt megérdemli az előzmények miatt - igen, tetszett a 4. rész, még ha nem volt tökéletes. -
zetortraktor #4 Ez most poén, vagy te tényleg nem tudod értelmezni? Jóhogy az érdekli az embereket, ezért sikeresek a folytatások. Mi más érdekelné a népet? Az eredeti filmek? Ne röhögtess. -
hunwhite #3 Hát nem jött be! A kutatás szerint nagy többségben mégis a többedik die hard-ra kíváncsiak...
LOL:) -
endrev #2 De képekhez miért nem lehet feliratot társítani, hogy tudjuk melyik melyik? -
#1 Erre még SzV sem merte ráírni, hogy durva és brutális. Bár alapfilmből ha jönne pár valóban, már erős hónap lehetne, de én nem látok itt egy alapfilmet se. A Die Hard 5-öt várom, könnyed szórakozás lesz, de a többi...
Konkrétan ha van film, ami tényleg hidegen hagy, az a Zero Dark Thirsty, és nem tudom, miért lenne kötelező egy újabb amerikai hősiességet fényező film.