Meglepő február vár minket a mozikban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Nekem a 3. rész is nagyon tetszett, szeretem az ilyen akciófilmeket. Nem baj az, ha hihetetlen. A 4. rész valóban nem sikerült már olyan jól, de még bõven a tetszési határon belül van nálam, nem ér az elõdök nyomába, de azért jó szórakozás.

Jancsi és Juliska....... apáááááááááááám<#falbav><#wow2><#wilting><#nemtudom><#conf><#rinya><#gun><#boxer><#wow1>
4. részben van, amikor vadászgéppel lövöldöznek az utcán?

Szerintem 2 résznél meg kellett volna állniuk. Addig is hihetetlen, amit McClane csinál, de emészthetõ. Utána már annyira messze mentek a realitás látszatától is, hogy képregény filmekben vannak csak ilyenek. Én biztos kihagyom, teljesen érdekelten.
azért lesz mit nézni márciusban itthon(?)
http://www.youtube.com/watch?v=RwZZ3w7m4ck&feature=share
Zombee
Engem érdekelne eredeti ötlet is, de azokból jó film ritkán van. A Die Hard 5 se biztos, hogy jó lesz, de az esélyt megérdemli az elõzmények miatt - igen, tetszett a 4. rész, még ha nem volt tökéletes.

Ez most poén, vagy te tényleg nem tudod értelmezni? Jóhogy az érdekli az embereket, ezért sikeresek a folytatások. Mi más érdekelné a népet? Az eredeti filmek? Ne röhögtess.
Hát nem jött be! A kutatás szerint nagy többségben mégis a többedik die hard-ra kíváncsiak...
LOL😊

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

De képekhez miért nem lehet feliratot társítani, hogy tudjuk melyik melyik?
Zombee
Erre még SzV sem merte ráírni, hogy durva és brutális. Bár alapfilmbõl ha jönne pár valóban, már erõs hónap lehetne, de én nem látok itt egy alapfilmet se. A Die Hard 5-öt várom, könnyed szórakozás lesz, de a többi...
Konkrétan ha van film, ami tényleg hidegen hagy, az a Zero Dark Thirsty, és nem tudom, miért lenne kötelezõ egy újabb amerikai hõsiességet fényezõ film.