21
-
Etinger #21 Vágom mire gondolsz. Igen. Jó lenne, ha nem csak a hangokkal tudnának ijesztgetni, hanem magával az eseményekkel, a látvánnyal, a hangulattal. Ebben a videóban is elég földhöz ragadt az egész, és valóban unalmas. Ezzel szemben egy természetfeletti, megfoghatatlan vonal, sokat számítana. Pl a Bioshock nem egy horror, de a hangulata mégis jobban megijeszt és elborzaszt néha. Brr. -
#20 azért a videón picit befostam az utolsó másodperceken :D -
#19 oszt ezt mégis hogy szopcsizta be?
de legalább Ő nem úgy tolja mint viki, aki kitörli a kommented és szarik bele hogy vagy
- faszságot írt
- vagy alap dolgot nem írt le
mondjuk nem tudom hogy a faszba nem látták még értelmes helyen hogy megy ez?
KIJAVÍTJUK
a kommentet meg ha lehetővé tettük, vállaljuk hogy nekünk nem tetszőt olvasunk... -
Ender Wiggin #18 Az eredeti cikkben:
"In terms of what plot there is, Morin likens reporter Upshur to Mikael Blomkvist, the hard-hitting reporter from the Millenium novel trilogy that spawned The Girl with the Dragon Tattoo."
Magyarul: a sztorit illetően, Morin Mikael Blomkvist, a Millennium trilógia (melyből készült a Tetovált Lány) tökös riporteréhez hasonlítja Upshur karakterét. -
Ender Wiggin #17 @lollerka: "A sztori szerint Coloradóban járunk, ahol ott áll az elhagyott Mount Massive Elmegyógyintézet. A pletykák szerint titokzatos dolgok történnek ott, mely az újságíró, Miles Upshur figyelmét is felkelti. Természetesen el is megy a helyre, ahol aztán meglepő dolgokat tapasztal. Egyetlen "fegyvere" a kamerája, mellyel mindent rögzít és ez jelenti az egyetlen fényforrást is.
Mint azt a fejlesztők elárulták, az intézetben titkos kísérleteket végeztek különböző embereken, ám ezek nagyon balul sűltek el és mint kiderül, az összes őrült csak ránk vadászik majd. Mivel semmilyen fegyverünk nincs és a játék során is csak elvétve találunk - ráadásul Miles nem is tudja nagyon használni őket, hiszen nem képzett ebben -, így a hangsúly a lopakodáson, a csendes közlekedésen van."
Én nem tudom, mi lesz a sztori, de ötvös tini tudja :-D és az bizony klisé.
Ez pedig tibi pályafutásának mélypontja azt hiszem:
"segítséget kértek a Millenium-trilógia (A tetovált lány) szerzőjétől, Mikael Blomkvisttól és már előre bejelentették, hogy egy nagy csavart várhatunk a sztori végén."
Elképesztő, milyen nevetséges ez az ember. -
#16 Az Amnesia alapból parásabb, a Machine for Pigs szerintem még azt is túlszárnyalja.... biztos jó lesz nem azon múlik, de a "leg" jelző kissé elfogult :)
szerintem... -
#15 Akkor ajánlom a Silent Hill 1-2-3-at. :) -
zakzag #14 De telleg, annyi masfele sztori lehetne. Ez csak arra az egyre epit, hogy megijedj. Attol felsz, hogy megijedsz, de ezt a legegyszerubb elerni. Azt nehez, amit a Twean Peaks nezese kozben erzel, vagy E.A.Poe olvasasa alatt, amit Bierce tesz a fejedbe, vagy Lovecraft ismeretlen teremtmenyei okoznak. Az allando szorongato erzes, hogy valami rossz dolog tortenik, valami van a levegoben. Talan tudod, talan nem, mi az , az bizos h nem akarod. Baljos. Iszonyat. Halal. -
zakzag #13 hat, nem tudom, de ennyire elcsepelt sztorit... Tenyleg ez az egyetlen, amit ki tudnak talalni? hogy egy orultek hazaban okos zombik uldoznek? Ilyen meg tenyleg nem volt sosem.
Jaszottam par jatekkal, igaz keves horror volt koztuk, de azok kozul az egyetlen eredeti a 20 evvel ezelotti "Alone in the dark" volt, de az is csak azert mert reszben Lovecraft mitoszvilagara epitett, ami viszont zsenialis. Egyszeruen hihetetlen, hogy ennyire ne legyen fantaziaja a jelenlegi jatekkeszito iparnak. Halal unalmas. -
Pityu83 #12 Már megint egy gagyi jaj de legfélelmetesebb játék,valami újat is kiötölhetnének már -
usersg #11 "Kár. Minimálisan azért lehetne valami e fronton."
Pl te mit tennél amikor rád veti magát egy ilyen akármi? -
jawarider2 #10 "esélyünk sincs harcolni."
Kár. Minimálisan azért lehetne valami e fronton. -
#9 Nagyon szánalmas, hogy egy kihaló félben lévő játék stílust próbálnak menteni, erre majdnem mindenki leugatja. De ezen nem csodálkozom. Nekem várós.
-
#8 " hogy egy nagy csavart várhatunk a sztori végén."
szerintem a főhős az őrült, az ápolókat meg őrülteknek hiszi
/spolier off -
Gerhard #7 Még valami! Ahhoz képest, hogy évtizedek óta nincs áramszolgáltatás, még elég jól virítanak a lámpák a folyosókon . Biztos örökmozgó működik a pincében... -
Gerhard #6 Sziasztok!
Gyenge vagyok én a horrorhoz, ennek ellenére nem paráztam be a videótól. Szerintem erős túlzás, hogy a "minden idők legfélelmetesebb játékára" pályázzon.
Ettől függetlenül még lehet jó játék. Majd meglesem amikor az öcsém játszik rajta . -
MrAndree #5 Az utolsó előtti mondatot nem tudom értelmezni. Mikael Blomqvist a főszereplő neve a tetovált lányban nem a szerzőé. A szerző az Stieg Larsson, és mellesleg 2004ben meghalt. -
Renátó1985 #4 Miert betegebb ez mint az amiben leolsz 3000 ellenseget? -
hunwhite #3 Hát én kurvára nem várom ezt a beteg játékot betegeknek... -
Lollerka #2 mar tudod mi lesz a story? mer en csak azt olvastam h paperclip es kiserlet ... ez kb a jatekok 80%kara majdnem igaz, csak egyikben nacik kiserleteznek masikban boszorkak harmadikban meg ugralo tuskes teknosbekak... -
Ender Wiggin #1 a sztori akkor klisé, mint egy ház. nem csak filmek, de játékok is ellőtték már.