18
  • Ender Wiggin #18
    Enzo Cannavale (1928–2011)
  • 0sm
    jamboox vaze... dehogy hunyt el.
  • Béka Benő
    Nincs kettő séf nélkül
  • Robb20
    Inkább Chris Tucker az, nem? :)
  • jawarider2
    Nem várok, de régen valahogy a bunyóknak volt egy dinamikája, megfelelő humorral kiegészítve. Most ez már csak bohóckodás.
  • AZTA
    És már akkor öreg volt :D
  • Stefling
    fecg21, ott a pont! :)
  • Zombee
    Igen, utánozhatatlan, és megismételhetetlen az a stílus, amit képviseltek. Nem csak arról van szó, hogy párosan pofozkodnak, Jackie Chan és Chris Rock is ezt csinálja, de mégsem ugyanaz, kellett ide az emberi összetevő is.
  • Zombee
    Én sajnálom is nagyon, hogy nem készülnek manapság Beverly Hills-i zsaru típusú akcióvígjátékok. Én azt is, meg a többi hasonszőrű akciófilmet a mai napig imádom abból a korból, akármikor szívesen nézem újra őket, a mai akciófilmek, akcióvígjátékok a nyomába sem érnek. Egyszerűen nincs egy tökös akcióhős, nincsenek karizmatikus gonosztevők a filmvásznon. A sztori 20-30 éve sem volt mélyebben szántó, mint manapság, a jól megírt karakterek és jópofa akciók vitték a hátukon az egész műfajt, sokszor humorral fűszerezve. 29 éves létemre a régi ZS kategóriás Fred Williamson, Michael Paré stb akciófilmeket is szívesebben nézem, mint a mai majomkodásokat. Ami tényleg tetszett az utóbbi évtizedben, az a Golyózápor, a Feláldozhatók 1-2, a Halálos hajsza, a Tolvajtempó.... mondanék még párat, de azok is már 2000 előttiek.

Bud Spencer és Terence Hill klasszikusait szintén bármikor szívesen nézem, igaz, nem tévében. És igen, szórakoztat. Nyilván ez a séfes meg sem fogja közelíteni azt a szintet, de egy esélyt megérdemel talán. Egyiküknek sem nagyon ismerem az újabb filmjeit, Bud Spencerrel utoljára a 96-os Őrangyalok minisorozatot láttam, az nem volt rossz, igaz, majdnem 20 éves az is. Szomorú, hogy így eltelt az idő, de remélem, még sokáig osztja az atyai pofonokat.
  • fecg21
    Igazad van, tényleg idétlennek tűnik a Bud Spencer nevével fémjelzett sorozat-szerintem még a színész rajongói is így vannak ezzel. Az meg hogy lerágott csont lenne ez a fajta "idétlenkedés" amit Bud-tól megszokhattunk, szerintem nem-nem az. Egyszerűen csak arról van szó hogy ő már megöregedett, és neki ez így nem áll jól. Viszont másik színészt/színészeket meg nem tudnék elképzelni aki(k) a Bud Spencer+Terence Hill féle receptet tovább tudná vinni.

"80 éves ember egy suhintással 2 embert leüt stb."
    Realitásokat ne nagyon keresgél a Bus Spencer-es bunyós jeleneteknél...
  • jawarider2
    Szidjatok nyugodtam,de Bud sorozata elég idétlennek tűnik. 20-30 évvel ezelőtt ez a fajta hülyéskedés még jól állt neki, de most már lerágott csont/megunt kategóriának érzem. 80 éves ember egy suhintással 2 embert leüt stb. Talán nem véletlen , hogy pl. Beverly Hills-i Zsaru típusú filmek sem készülnek mostanság. Ha nem így van visszavonom.
  • jamboox
    Jól láttad! Ez volt az utolsó munkája, két évvel ezelőtt elhunyt.
  • Wittgen
    Jól láttam, hogy kb 1:02-nél az öreg Caputo is ott figyel? :D
  • akoska76
    Hát rohadjatok meg!
    A cikk címe már megint átverés. Burn in hell!
  • Narxis
    Ez az Un passo dal cielo jónak ígérkezik.
  • Dynamic
    "Nincs kettő séf nélkül"... édes istenem, remélem az ilyen fogyatékos barmok a pokol tüzén fognak elégni.
  • xido
    Kíváncsi leszek ki lesz Bud hangja..Legutóbbi itthon is bemutatott filmjében Papp János szinkronizálta...ugyebár sajnos minden "hangja" elhunyt..talán még egy Újlaky Dénest tudnék elképzelni neki a dörmögése miatt:)
    Terence-nek Újréti alap..a sorozata előző évadaiban az M1-en is ő volt..
  • carville
    Retek Klub ismét kitett magáért a címfordításban.