14
-
dregnarr1 #14 "vissza gomb"
Új fül? -
tomboy013 #13 Nagyon jól tette a google hogy ilyenre módosított. Baromira idegesített hogy folyton töltögeti be a weboldalakat a háttérben aztán vissza gomb ha másik képet akartam megnézni... Ez sokkal gyorsabb megoldás és nem mellesleg még jól is néz ki =) -
#12 Szerettem eddig a Google újításokat, de amióta kivették a váltási lehetőséget a Web és a Magyar találatok közt azóta kételkedem... Ez kifejezetten nem tetszik.
Interstate 95 :
Youtube az utolsó frissítés óta sokkal jobb lett mint volt. Átláthatóbb, logikusabb, egyszerűbb. -
heist #11 Vettem észre, tényleg szarabb, pl. nincs auto-nagyítás, minden szar képre külön rá kell klikkelni.
Ráadásul csak rejtve van benne a kép eredeti forrása így az eredeti honlapot egyből el sem lehet érni.
Mert hát minden a Google tulajdona, nem? -
ZoliJ #10 már hogyne lehetne, ott van a keresőeszközökben -
GaborT28 #9 ...és most még tetszőleges képméretre sem lehet rákeresni (ami eddig jól megoldotta pl a háttérképek böngészését) -
Interstate 95 #8 A google hadjáratot indított a PC userek ellen. Szétbaszta a youtubeot a táblák javára, most meg ez... -
sanyicks #7 gondolom ha operát észlel ez is eltűnik mint az eddigi képkereső, és csak úgy látszik ha firefoxra van maszkolva az opera :D -
Ferrer #6 Egy rakás szar lett. -
#5 Meg fogja. -
#4 Ráérünk akkor károgni ha majd ezt tényleg megcsinálja. -
Cat #3 A weboldal tulajdonosoknak még bosszantóbb, ugyanis most azt csinálja a Google, hogy az ő fotójukat mutatja be saját tartalomnak. Eddig betöltődött mögötte az eredeti, azaz növelte a lapok oldalletöltését ahogy annak normálisan lennie kellene egy találatnál, mostantól ez nem történik meg.
Szerintem csak idő kérdése, hogy a Google a saját előlapjára - a fotó mellé vagy fölé - kirakjon egy reklámot, amiért pénzt szed be. Mindezt úgy, hogy ismétlem, nem az övé a tartalom. -
kvp #2 A mobilos felulet mar jo egy eve ilyen. Ez konkretan a win8-as felhasznaloknak keszult. Viszont egy elonye van, akkor is mukodik, amikor a korabbi megoldas automatikus redirekt miatt nem, tehat kiashatok vele a vedett es/vagy mar torolt tartalmak is. Az angol valtozatban jok a metaadatok is, csak nem minden kephez van ilyen. -
dregnarr1 #1 Ötször körülményesebb és zavaróbb az új felület, de mobilon biztos jól mutat.