Repülési keresőt indított a Google
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért annyira nem lesz nehéz berakni azt a párat (easy, ryan, wizz)... gondolom a nagyok úgyis benne lesznek.
Egy kicsit off, de megint kikapcsolt valamit a Google. Korábban elvesztettük a keresésbõl a + jelet, ami azt jelentette, hogy az utána álló szónak feltétlenül benne kellett lennie a találatban (a - még megvan, ez kizár egy kifejezést). Most oda lett az új képkeresõvel a similar (hasonlók) és az other sizes (egyéb méretek) ami szintén nagyon hasznos volt.
Gondolom kiszámolták, hogy az évi 1.000.000.000.000 (ezermilliárd vagy egy trillió) keresésbõl csak 4% használta ezeket a funkciókat és 26GW energiát megspórolhatnak, ha kikapcsolják õket. Bár ez annak a 4%-nyi (40 milliárd) keresõnek hiányozni fog, de õk le vannak...
A neten fellelhetõ infó szédítõ sebességû növekedésével lassan eljön majd az idõ, amikor egy új keresõ nagyot kaszálhat, ha sokkal jobban szûkíthetõ kereséseket és logikai kapcsolatokat tesz elérhetõvé.
A másik változás, ami nagyon zavar, amikor egy olyan keresés eredményeinek elején, amely egyébként milliós találati listát eredményez, egymás után akár 50 találat is ugyanarról a domainrõl van.
Gondolom kiszámolták, hogy az évi 1.000.000.000.000 (ezermilliárd vagy egy trillió) keresésbõl csak 4% használta ezeket a funkciókat és 26GW energiát megspórolhatnak, ha kikapcsolják õket. Bár ez annak a 4%-nyi (40 milliárd) keresõnek hiányozni fog, de õk le vannak...
A neten fellelhetõ infó szédítõ sebességû növekedésével lassan eljön majd az idõ, amikor egy új keresõ nagyot kaszálhat, ha sokkal jobban szûkíthetõ kereséseket és logikai kapcsolatokat tesz elérhetõvé.
A másik változás, ami nagyon zavar, amikor egy olyan keresés eredményeinek elején, amely egyébként milliós találati listát eredményez, egymás után akár 50 találat is ugyanarról a domainrõl van.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
edreams.co.uk az árak miatt, de fórumokat olvasva nem érdemes onnan rendelni....
Igazuk van. Én nemrég próbáltam repülõjegy-árra rákeresni, förtelem volt az egész. Nem is találtam végül semmit...
Reméljük Magyarország is hamarosan támogatott ország lesz....
Reméljük Magyarország is hamarosan támogatott ország lesz....
Ez baromi jó már most is, de még milyen jó lesz 1-2 év múlva amire minden kis szaros légitársaság bekerül
"Sorry, flights from Hungary are not currently supported."
😞
😞
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha tudnak egy nemzetkozi es a liberalizalt piacu orszagok vasutaihoz is jo rendszert kesziteni, ami az osszes ceg osszes jaratat figyelembe veszi, akkor szerintem nyert ugyuk van. Erre ugyanis jelenleg egy weboldal sem kepes, a nemetek is csak kozelitenek hozza. A repulojaratok ehhez kepest egyszeru kategoria.
utána jön a booking.com lenyomása?! :-)