45
KockaFarm.hu - Magyar fejlesztésű, böngészőben játszható, sokjátékos, építkezős és gazdálkodós játék.
  • Sir Quno Jedi
    Én megnézegettem, de még nagyon keveset tud. Persze jól elszórakozgat a nép, hogy blokkokból kirakja a világtérképre, hogy "buzi", de ebben ki is merül a dolog. Ugye csak csirke, meg desznyó van, hozzá a két gyár, a teherautók + a bolt és sluszpassz, ezen kívül már csak növények. Nagyobbak két/több júzerrel vannak bent és összeépítkeznek "saját" magukkal szépen kalákában, ahogy logikus. Mondjuk meg lehet érteni, mert ki a halál akar 140 birtokot felépíteni és karban tartani.

Azt kéne megoldani, hogy a játéktér ablak mérete állítható legyen, ne csak a böngésző zoom-mal lehessen operálgatni. Tomisén, hogy meg lehessen adni hogy 2400x1000 legyen stb., mert nagyobb felbontású moncsikon így gázos. Jah, meg az sem árt ha az alapzoom a játéktéren belül szintén állítható, pontosan a monitorméretek és felbontások nagy különbözősége miatt.

Meg kéne koordinátákra ugrási lehetőség is, fent beírod a két koordinátát és már ugrik is oda (egy gomb elég mellé ehhez).

Majd valamikor, ha több tartalom lesz benne, visszanézek tán.
  • TomXXX
    Próbálta valaki? :)
  • TomXXX
    Szerintem, ha kipróbálod rájössz, hogy nem. :)
    Elég összetett, és elég sok a lehetőség. Csak mókásan néz ki. :)
  • Lacee86
    Óvodásoknak készült?
  • TomXXX
    A játék weboldala: KockaFarm.hu

Magyar fejlesztésű, böngészőben játszható, massive multiplayer, építkezős és gazdálkodós játék.
    A játék teljesen ingyenes. A kipróbáláshoz és pár elem megépítéséhez regisztrálni sem kell.

A játék területe szinte végtelen ( 4milliárd a négyzeten birtok ).
    A birtokok 10x10-es területekből állnak.
    Az birtokokon elhelyezett építményekre szavazni lehet.
    A pénzkereséshez lehet még növényeket termeszteni, járművekkel szállítani, valamint feladatokat teljesíteni.