Metal banda \"tiszta\" hangú énekessel?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Still remainsnek ez a száma tetszett ebben az éneklõs, metalos zenével kategóriában. <#eljen>#eljen>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Christian Alvestam-ot ajánlom Scar symmetry, Solution .45
Magyarhonban meg a Leander tör felfele akit érdemes hallgatni
Magyarhonban meg a Leander tör felfele akit érdemes hallgatni
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Nagyon szeretem a metál/rock zenét, az egy problémám csak az, hogy rengeteg bandának olyan jellegtelen, nyávogós hangú énekese van, vagy alapból a zenéjükben nincs semmi dallam, hogy élvezhetetlenné válik az egész.
Olyan bandákat keresek, amiket lehet úgy is mondani, az énekesük hangja vitt sikerre. Emellet pedig maga a zene amit csinálnak dallamos, energikus, nem pedig monoton hangszerpüfölés, és futószalag dallamok.
Pár példa mire gondolok (youtube linkek)
Clean vocal : Devin Townsend, Simen Hestnæs, Anneke
karizmatikus : Peter Steele, Andreas Bergh
Pl ezeken kívül néhány banda amire többé kevésbé illenek ezek : Gathering, Sabaton, Inflames, Soilwork, Rammstein , Die Apokalyptichsen Reiter, Muse, Superbutt
Viszont ezeket szarrá halgattam, és más normális bandát sehogy sem találok, szóval ha valaki tud, megköszönném ha megosztaná! Üdv
Olyan bandákat keresek, amiket lehet úgy is mondani, az énekesük hangja vitt sikerre. Emellet pedig maga a zene amit csinálnak dallamos, energikus, nem pedig monoton hangszerpüfölés, és futószalag dallamok.
Pár példa mire gondolok (youtube linkek)
Clean vocal : Devin Townsend, Simen Hestnæs, Anneke
karizmatikus : Peter Steele, Andreas Bergh
Pl ezeken kívül néhány banda amire többé kevésbé illenek ezek : Gathering, Sabaton, Inflames, Soilwork, Rammstein , Die Apokalyptichsen Reiter, Muse, Superbutt
Viszont ezeket szarrá halgattam, és más normális bandát sehogy sem találok, szóval ha valaki tud, megköszönném ha megosztaná! Üdv
← ElőzőOldal 2 / 2