J.J. Abrams rendezi az új Csillagok háborúját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden évtizednek megvannak a maga szórakoztató filmstílusai. Ami a 80-as 90-es években volt, az mára elavultá vált. Sci-fiben pedig nagyon változott a mûfaj. A régi star trekek azért voltak sikeresek, mert a régi idõk gagyi effektjeihez adtak egy-egy olyan történetet, mely logikus és elgondolkoztató volt. Sok scifi rajongót magába szippantott ez az univerzum. De ma már nem tudnál eladni egy olyan filmet, ami pl olyan mint a Star trek 1 csillagösvény. De mondhatnám az ûrodisszeát is. Lehet hogy filozófiailag nagyon jó, de ha elunja magát a moziközönség, akkor nem hoz bevételt. Márpedig bevétel nélkül nincs tovább semmi. J.J. azért nagy ember a filmszakmában, mert képes volt feléleszteni a régi korok filmszellemét a mai modern stílusban úgy, hogy ne vesszen el az eredeti elgondolás, az eredeti ötlet és a filmet átjárja újra az a légkör, mit egykoron megszerettünk benne. J.J nélkül ma nem lenne Star Trek (az új film kiválló lett szerintem), tökéletes a mai degeneráltabb filmet kedvelõ alkonyatgenerációnak. Mert ha nem is veszik észre, de a látvány és poén világ segítségével egy részük talán fogékony lesz arra a filozófiai eszmefuttatásra, mely az ST univerzumot mindíg is jellemezte. ST sosem lesz már olyan mint régen. Ne is legyen!!! Ma már nevetségesnek tûnik egy-egy TOS vagy akár voyager rész! Az eredeti Star Wars természetessége miatt lett jó. Ott a sci-fi nem látványelemként lett megcsinálva, hanem háttérnek. Az 1 CGI borzalom. A 2. 3. részben már van jó történet is. Azok már élvezhetõek. J.J. nagy dolgot csinálhat az SW univerzummal. MErt rajta áll, hogy folytatódik-e Lucas sikerszériás agyszüleménye, vagy kúszik tovább ellaposodva mindenki számára csak fénykardos csihipuhi emlékként. De én bízok benne. Szerintem kiválló mûvet fog letenni most is az asztalra. A LOST meg igenis jó volt. Csak nem volt értelme, de már kellett egy 2. Twin peaks, amit végig lehet izgulni. :Ð
Így kezded, utána meg elkezdesz okoskodni? Hogy van ez?
Egyértelmûen az alkotta 2012 leglátványosabb (és talán legszórakoztatóbb) filmjét. Hogy is híják mán? Aki a Cabin in the Woodsot is szponsorálta.. Na
Ez a paprikajancsi itt a képen mit akar? Beöltözhet Jar Jar Binksnek.
Amugy en mar csak azert jarok ide hogy minuszolgassak, es beugassak mindenkinek, akinek csak tudok. Aztan remelem ossze is dol ez a forum a habos gecibe hamarosan. Kalap szar az egesz mar sok eve.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Meg ott volt még a Cloverfield. Szintén nem jött be, sajnos.
Gaming is believing.
Viszont csinált két kurva jó sorozatot. Íróként. Valahol sajnálatos, hogy ezt nem õ írja, mert íróként mindenképp emlékezetes volt. Rendezõként meg... a fene tudja.
Ami a Star Warst illeti, az Ep. I és Ep. II gázak, de az Ep. III egész jó akciófilm lett -- ha valami ilyesmi lenne a VII is, annak tudnék örülni, csak ezúttal rendes forgatókönyvet is tenni kéne alá, mert az ugye nem volt a Sithek bosszújában.
Gaming is believing.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
szerintem meg az a buzi aki nem minuszol le, ez egy fórum ahol egymásal beszélgetnek meg vitatkoznak aki ad az kap is, (normális keretek között, amibe nem fér bele az hogy ha más a véleményed akkor buzi vagy)
Remélem, hozza a SW a III. rész színvonalát. Igazi sci-fi ûrcsatát és fénykard- párbajt akarok, nem szájkaratét-drámát-lelkiszenvedést.
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Már a lucasfilm eladásakor kijelentették, hogy az új filmek készítésekor teljesen figyelmen kívül fogják hagyni a regényeket és minden egyéb filmen kívüli történetet amely az elmúlt 30 évben keletkezett, pl a Thrawn-trilógiát, amelyre még Lucas bá is azt mondta, h megfelelõ minõségû 7-8-9. résznek. Ebbõl kiindulva, simán reálisnak tartom azt, hogy teljesen lefogják szarni ami eddig elkészült és csinálnak valami totálisan mást.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Példának okáért a DW-ben is tudták reboot nélkül folytatni , elismerem más stílusban,
b) Ok rosszul fejeztem ki magam ezt elismerem arra utaltam teljesen más felé vettek és kb 3 tengely körüli 180° fordulatot vettek vele.
c) igen az elismerem.
Na de szerintem elkanyarodtunk a cikk témájától😞 Átgondolva az egészet, remélem jobban figyelembe veszi a Star Wars hagyományait mint az ST-jét, mert amúgy talán jobban illik a stílusához.
b) Miért lenne akármelyik is hibás?
c) Na de gyerekek, ez csak egy kibaxott film!
<#hehe>#hehe>
Ja! És a SW, és GYU is csak az.
<#papakacsint>#papakacsint>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
b) ha 729 résszel és 10 mozifilmmel homlokegyenes szembemegy nem biztos hogy a többi a hibás😊
c) oké hogy reboot de akkor legalább az idõvonal megváltoztatása elõtt készített USS Kelvin lett volna olyan mint az eredetiben.
Aki meg nosztalgiázni akar , annak ott van 40 évnyi anyag. Mellesleg mûvészileg sem túl inspiráló.
Amúgy másik kedvenc ST filmem a Galaxy Quest is errõl szól!;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez kb olyan, mintha most valaki neki állna írni egy új "gyûrûk ura" könyvet, amely stílusban és mindenben tök más mint amit Tolkien anno megírt, csak a cím, nevek ugyanaz, de minden tök más. Lehet, hogy egy jó könyv lenne, élvezetes meg minden, de mégsem LOTR. Nekem valami hasonló érzésem van az új ST filmekkel is. Hogy tök jó meg minden, csak érzésre semmi köze nincs a klasszikus ST univerzumhoz.
A Star Trek film meg jó lett, legalábbis számomra ez a nézhetõ és szórakoztató kategóriába tartozik a többi ST-s sorozathoz/filmehz képest. Ha valami SW Ep 3-hoz hasonló kaliberû filmet le tud tenni az új Star Warsal az asztalra, én már nagyon is boldog ember leszek =)
Biztos átaludtál vagy 20 évet, mert volt olyan, hogy SW Ep.1,2,3. Ilyen huszadrangú színes-szagos infantilis bugyutaságra bárki képes, tehát ha lehet egyáltalán a SW tönkretételérõl beszélni, az már rég megtörtént.
Én jobban örültem volna másnak.
Gyakorlatilag errõl szól az ST-nem? Ellentétek konfliktusok, barátság, poénok.
Az a baj, hogy a szájkarate helyett végre igazi akcióban adtak a szereplõk hangsúlyt az érveiknek?
Én nem bánom.
😄
Komolyan érdekelne, mivel tette tönkre? Mármint tudom, hogy mi miatt hõbörög egy kisebbség, de annyira rosszul rendezte meg a mások által megírt forgatókönyvet, hogy tönkrement a film? Itt is megírják neki a filmet. Lehet, hogy csak sokan nem tudják azt, hogy Abrams nem írja a filmeket, csak rendezi.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
indexen volt errõl egy cikk, amiben 1 frappáns mondatban össze is foglalták, hogy mivel tette tönkre a ST univerzumot:
"Másrészt pont õ mentette át a kicsit már naftalinszagú Star Trek franchise-ba a Star Wars-életérzést azzal, hogy az Enterprise-legénység 2009-es ûrkalandjából kidobta a tudományoskodó technoblablát meg a világbékérõl süketelést, és telepakolta a rebootot cowboymentalitású kalandorokkal, ronda szörnyekkel, frappáns párbeszédekkel, szerelmi háromszöggel és elképesztõ látványelemekkel."
Tehát tulajdonképpen kidobott mindent amitõl a ST valójában ST volt, és meghagyta a karakterek, ûrhajók, bolygók nevét, és innentõl kezdve semmi köze nem volt több mint 40 év és 900 sorozat rész, egy tucat film, több tucat könyv/regény stb.. univerzumához. Most ugyanezt megfogja tenni a SW-al is. Biztos jó lesz..
gondolom akkor tatooin vagy a naboo felrobban majd és lesz idõutazás is. és természetesen új skywalker és kenobi is kell majd. valami divatos színész. fassbender és chastain kihagyhatatlan. :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ui: de remélem legalább nem rontja jobban el az ST ezek után
www.adamexdesign.hu