The Cave

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
na most meg a 3 idõsikba ragadtam megöltem a dinót ami vel lett olajam de ezekután h mi van.... sehogy se jvök rá de akkor se nézek végigjátszást 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
és itt mit kellet csinálni mert én itt vagyok elakadva jeleneg😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

j0nNyKa
én twin - hilbili - time traveller kombóval toltam elsõre, hát beszarás jó pályáik voltak
most nekiestem knight - monk - scientist hármassal is, a knight pályája nagyon humoros volt, de megvalósításban gagyi, meg rövid

overall egyébként iszonyat jó product, sokkal sokkal több ilyen kéne

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem ezt a játékot bûn segítséggel játszani. Már csak azért is, mert egy közepesen félhülye szellemi fogyatékos is rájöhet a megoldásokra, ha elég erõsen gondolkodik. Ráadásul egy kaland játék sava borsa éppen a feladványok megoldása.
Most játszottam végig az elsõ 3 karakterrel. Ez egy rendkívül érdekes játék, nagyon jó történettel, nagyon érdekes játékmenettel... A vége pedig... hát... nem spoiler -ezek, de tényleg igazán érdekes csavar.
Angol tudás nem feltétel, de nagyon hasznos, mert sok dologról lemaradtok ha nem értitek a barlang monológjait. Az újrajátszás is garantált, szinte biztos vagyok benne hogy ez az a játék, amit minimum 2x, de akár 3x is érdemes végigcsinálni, mert csak így ismerhetitek meg mindenki történetét. Ráadásul sok dolog csupán a 2. végjátszás alkalmával tudatosul az emberben igazán.

Amire felhívnám a figyelmét mindenkinek.. minden spoiler nélkül. Figyeljétek meg az elején amikor a jegyszedõ bekéri a 3 relikviát. Nézzétek meg jól azokat a tárgyakat, és azt is hogy honnan szedtétek õket.. 😉

Ilyen jó kaland játékkal régen játszottam már. Maximálisan megéri az árát.
Végére értem az elsõ 3 szereplõvel(Knight,Scientist,Adventurer),elég sok pálya kimaradt,mert választani kellett jobbra-vagy balra menjek,és ugye nem volt nálam a Hillibilly sem akivel átússzak a hosszú víz alatt a köv.pályarészre,igy jópár élményrõl lemaradtam.Most újrakezdem az egészet másik 3 szereplõvel (érdekes lesz,mert az ürhajós pálya könnyü volt a tudóssal,csak hackelni kellett,annak hiányában elég nehéz lesz,fõleg a lézerágyú miatt)
Ezekkel a szereplõkkel kezdem újra:Hillibilly,The Twins,Time Traveller
A végérõl nem irok semmit se,mert spoileres lenne,csak annyit hogy érdekes lesz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Eh.belerakták azért a Maniac Mansion pályát is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bár egy mentés nélküli kilépést tehettek volna bele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jól rá is csesztem,mert a piramis után lehet jobbra is,meg balra is menni,jobbra valami nagy kastély van,balra meg a Zoo pálya,elindultam balra,aztán már nem tudtam visszamenni,igy kiléptem a windowsba mentés nélkül

Kijött hozzá csendben egy update a steamen.Azt hogy mit javít,nem tudom

Kösz amúgy utólag,de hála istennek rájöttem közben.Bár a félig törött konzervdoboznak szerintem most nem sok jelentõsége volt

Serpa
A háromból valakinek bele kell szállnia (ásóval a kézben), egy másikkal begurítod az alagútba, átváltász arra aki a csillében van, képváltás jön, majd megütöd a táblát az alagútban. Végül a rozoga hídra mindenkivel rámész, mire lezuhantok

Myselor
én még nem próbáltam de tegnap néztem róla gameplay hd videót.nagyon ígéretes játéknak tûnik.szórakoztató vicces,és nagyon kellemes idõtöltést nyújthat,majd kipróbálom aztán én is leírom a véleményemet róla.ja amúgy látszik rajta hogy jó nehéz😊
Megint elakadtam a bányában,mikor 3 csillét kell odatolni ahhoz az ürgéhez aki dinamitokat dobál.2 csille már megvan,de a harmadik még üresen áll egy teremben,azzal nem tudok mit kezdeni,csak talicskázni a többieket<#vigyor4>

Kaptam ásót,és félig törött konzervdobozt,azokkal még nem tudtam mit kezdeni.A vödörnek már megvolt a hatása,de azt nem irom le,mert spoiler

Sajnos már én is igénybe vettem a segítséget,pedig pofon egyszerü volt a megoldás.Az viszont érdekes hogy pályrészek maradnak ki egy másik szereplõ hiánya miatt.pl nem tudtam átmenni a víz alatt,mert nem a Hillibilly karaktert választottam,és arra fele másik pályarész,és saját pecsét megszerzése lett volna a cél

Igen.Régebben voltak még a Lucasart-nál játékai,a Monkey Island,és a Maniac Mansion 2 része aki emléxik még rá.

tigeroo
ezt a psychonauts-os csávó jegyzi?

megfogom nézni mindenképp 😊
mucsácsó
Jópofa kis játék nagyon, csak egyszerûen mindig kell egy kis segítség youtuberól, mert elakadok...pedig nem lennének olyan durva feladványok, de mégis... 😄
b-type
pár napja megvettem elõrendelésen, de még csak ma telepítem, megnézem majd..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mindegyik karakternek más speciális tulajdonsága van,és ha új karakterekkel játszuk újra,akkor teljesen máshogy alakulnak a feladatok.

hülye sárkány megette a királylányt,de az amulett az fontosabb volt.végül is.DDD

Én most az excaliburnál tartok,megvan az amulett,de az istenért nem jön ki a kard.Rég szórakoztam ilyen jól.Mind a 3 szereplõre szükség van.A humor meg zseniális.

Jó játék lett nagyon 😊

The Protector
Volt egy pici idõm kipróbálni,hát érdekes és humoros alkotás az biztos.Sokáig sajnos nem vittük el de addig eléggé nehéznek de 5letesnek tûnt.Mi(2en játszottuk) a parasztot az ikreket meg a kalandort választottuk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Véleményeket irjátok le a játékról,ki milyen karakterrel nyomult elsõre.Én a lovagot,a tudóst,és a kalandort választottam.A megoldásokat ha lehet spoilerezzétek!!

Nagyon jó lett a játék.Hárman is lehet benne nyomulni,de mindenkinek 1 képernyõn kell egyszerre lenni.Singlében nem igy van,mert elhagyhatjuk a karktereket,van amikor a progi összerakja õket,ha csapatmunkához ér

A játékban hét (egy tudós, egy idõutazó, egy testvérpár, egy lovag, egy falusi, egy kalandor és egy szerzetes), egymástól teljesen eltérõ, a maguk különleges képességeivel és sötét titkaival rendelkezõ karaktert, valamint a narrátorként és a történet mozgatórugójaként funkcionáló, beszélõ barlangot ismerhetjük meg. A kalandunk elején kiválasztjuk a nekünk legjobban tetszõ három, egyébként teljesen néma szereplõt, és bevetjük magunkat a barlangba, ahol aztán töltõképernyõk nélkül oldhatjuk meg egymás után a ránk váró feladványokat. Az elõrejutáshoz az egyszerû csapatmunkán túl alkalmaznunk kell a kiválasztott kalandorok képességeit, például a lovagét, kinek védelmezõ angyala megvéd a támadásoktól, vagy a tudós technikai jártasságát, hogy megjavítsa az utunkba kerülõ elromlott szerkezeteket.

A játék ma jelent meg!