10
-
willcox #10 Skype-on ráadásul videotelefonálni is lehet, és azt ugye nem hallja/nem látja senki olyan, akire nem tartozik. Skype-olni pedig mindenki tud, aki az ilyen közösségi szarokat is el tudja érni. Nekem a telefonomon is van skype, ha pl. valamit meg akarok mutatni valakinek, akkor videóval hívom skype-on. -
Ferrer #9 bukta -
#8 Ennek aztán nincs értelme...
FB-n is fel tudod venni csak a családtagjaid. -
Nobuo #7 Kézzel-lábbal küzdenek az e-mail ellen, csak éppen nem érnek el vele szinte semmit. Nem sokat csökkent a küldött e-mailek száma az elmúlt évek során.
Sokan úgy magyarázzák a jelenlétüket facebookon, hogy a messze élő rokonok és barátok miatt van, pedig e-mailben és msn-en (már ugye skype-on) ugyan ezt meg lehet tenni. És a nagy bölcsességeket megjelenítő képeket sem kell nézegetnünk és hallgatni miért nem szóltunk hozzá egy fényképhez... -
#6 De az e-mail is az... -
Zoliz #5 Hát ez patt.. újabb delikvensek akarnak milliárdosok lenni. Belőletek. Mert igény van rá. -
willcox #4 Elküldöd levélben. Az nem megy? -
Zoltan21 #3 Egy próbát, azért megér, de én, addig várok, amíg nem lesz neki, magyar nyelvű felülete. -
#2 Én ugyanezt csináltam fészen. Csak a családtagokat és igazi barátokat hagytam fent. Így maradt 20 ismerős, minek maradjon olyan akivel nem tartom a kapcsolatot?
willcox: Nem mindenki marad Magyarországon, aki külföldön arra vágyik hogy a családjának mutogasson képeket annak ez egy jó lehetőség -
willcox #1 "a Path esetében pont fordítva van, itt csak a feleségemmel, az édesanyámmal és a legjobb barátaimmal osztok meg dolgokat" - ez az év vicce. A feleségével, meg az anyjával az interneten oszt meg dolgokat. Ezt személyesen nem tudja megtenni? Mekkora idiotizmus kell ehhez?
Ha internetre pakol fel dolgokat, az minden, csak nem személyes.