Hungaro-mém
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kurva jót mulattam rajta...biztos a humorérzékem rakoncátlankodik...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
egy rakás van,nézd meg melyik tetszik 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Azt a kurvabetyárhétszentségitnekije
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

õ az aki kezdte
http://deinodrinkspixels.tumblr.com/
PH-s gyûjtõ:
http://logout.hu/bejegyzes/lenry/hungarizalt_memek/hsz_101-150.html#msg126
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bocsáss meg de ezen a részen mosolyogtam egyedül az egész topikban, marhára egyedi 😄 nane 😄 régen is voltak ilyenek, csak akkor még nem csináltak 600darabot percenként a fostos magyar "KattintsMárAReklámra!" mém oldalak.
Az elõttem szólok idézve, talán egy képen vicces volt, de a többin már siralmas, azoknak való akiknek ugyanazt a poént többször ellehet adni, de majd megunják a fészbúkos humorzsákok is egy hónapon belül.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
<#tivornyidõ>#tivornyidõ>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szóval nem árt ha tisztázzuk: ezt TE gondolod így, és ettõl még egyáltalán nem biztos, hogy így van. A szar-fos macskás képbe meg ne akarj ideológiákat belemagyarázni, nem beszélve arról, hogy a kiparodizálás az vicces dolog. Itt meg egy macska ugyanazzal a fejjel, 500 szöveg alá, és húha, ez aztán a paródia. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> Ezzel nem a TE humorérzékedet kritizálom mielõtt ezt hinnéd, mivel egyikre sem mondtad, hogy tetszik, csak leírtad a történetüket, és a véleményed.
köszönjük az infót <#wave>#wave>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
És ugye van görgõ az egéren, ahogy a szaros batman-es képeket, a szaros grumpy cat-eket, vagy a szaros chuck testa-t át lehet tekerni. Én nem szóltam egyikre egy szót sem, csak görgõ le, és kész. <#eljen>#eljen>
[/cserf][/fülünyúl]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling