8
  • Narxis
    +1
  • drsx
    Caprocorno, az a kijelentés az Opera minire vonatkozott, ami, mint azt bizonyára tudod, a mobil és desktop változatokkal ellentétben nem hagyományos értelemben vett teljes értékű böngésző, nem is annak készült.
    Remélem, az Opera megmarad stabil, gyors, használható böngészőnek és nem állnak be az IE-FF-Chrome sorba.
  • caprocorno
    A videó meg nagyon tetszik, remélem azért maga az ICE ennél a videónál jobban fog működni :)
  • caprocorno
    Ha már maguk a fejlesztők is elismerik, hogy számos portálon nem működik, akkor adjátok már fel az opera istenítését! Egyszerűen rájöttek, hogy zsákutcában járnak, most elindultak a Chrome után, ebből előbb-utóbb még valami jó is kisülhet :)
  • drsx
    Évek óta Operát használok unix és linux alatt, és egy ideje androidon is, és nem csak a testreszabhatóság és a stabilitás meg a gyorsaság miatt: mióta először írtam javascriptet, azóta áldom az Operát, viszont görcsbe rándul a gyomrom, mikor a legújabb fejlesztést bugróka alatt kell tesztelni...
    Ezt a hsz-t egy őskövület 9.5-ös operából írtam, ez tapaztalataim szerint sokkal jobban boldogul a DOM-mal, mint a legújabb FF. :)
    Version 9.50
    Build 2042
    Platform Linux
    System x86_64, 2.6.8-24.10-default
  • a_n_d_r_e_w
    pont forditva, asztalon neha kiprobalom, de szamomra buta es kenyelmetlen, mobilon viszont valahanyszor arra vetemedek, hogy kiprobaljak mas bongeszot, 10 perc mulva sirva menekulok vissza az oreg operahoz, pedig igen sokat kiprobaltam mar
  • csimmasz
    Minden elismerésem az Operás fiuknak, én az asztalit nagy megelégedéssel használom, fönt van a FF, Chrome, IE de valahogy mindíg visszatérek az operához, nekem egyik sem nyujtja azt a kényelmet amit elvárok.

Mobilomon viszont nem tudom miért, valahogy ritkán használom.

Szóval, Hajrá!
  • kvp
    Onnantol, hogy webkit-es lett gyakorlatilag egy uj skin a meglevo beepitett bongeszohoz. Viszont a gyari bongeszoben megvan az osszes funkcio, amire sokszor szuksege van az embernek. Az androidos full desktop operanak tobb ertelme lenne, tehat az opera mobile helyett a teljes desktop operat lehetett volna atrakni android-ra, (az ablakozo rendszerrel egyutt) de ugy latszik erre nincs eleg forrasuk.