4
  • Sajátvéleményem
    #4
    Ez egyértelmű. honnan a fenéből értesülnék az új zenéről, vagy filmről, ha nem a torrentből. A rádiók, csak régi zenét játszanak, meg töredékeket, A moziba sem megyek zsákbamacskát nézni... először letöltöm, és ha nézhető, elmegyek a moziba.
    más volt a helyzet, amikor, egy mozijegy egy fagylaltba került 2Ft, De most egy fagylalt 120 Ft, vagy több a mozijegy meg 1000 Ft-t Majd, ha egy órai munkabéremből 5-6 mozira telik. akkor majd nem fogok torrentezni, persze ha minden minden ujj film elérhető lesz. De, így? amikor évekkel később jön be (vagy be sem mutatják) a filmet, vagy zenét, csak a "torrent" marad.
  • narumon
    #3
    Én rengeteg új zenét torrentezek le, de mentségemre legyen mondva rengeteget meg is veszek vinylen. (igazi klasszikus zenehordozó) Ha csak az új kiadványokat nézem akkor kb 20 lemezt vettem 2012-ben, ha régebbieket is beleveszünk esetleg használtakat is akkor ennek tripláját kb.
  • Vaszilij Artyom
    #2
    Ha nem lenne torrent, akkor nem járnék koncertekre, pedig szinte heti rendszerességgel járok annak ellenére, hogy közöm nincs Budapesthez.
    Az elmúlt 3-4 évben szerintem kiadtam csak a belépőkre már vagy 200.000Ft ot, plusz fogyasztás amiből szintén kapnak %-ot a fellépők.
  • csimmasz
    #1
    Józan paraszti ésszel is be lehet látni, akit érdekelnek a zenék azok már csak kényelmi szempontok miatt is keresik az online zene beszerzést, előbb utóbb belefutnak az emulebe, torrentbe vagy free mp3 oldalakba, de akkor is könyebben ad ki érte pénzt mint akit kevésbé érdekel a zene, tehát azok számára mégha le is tölti néha, akkor sem venné meg ha nem lehetne ingyen hozzá jutni akkor sem.

    Én vagyok a 3. csoport én sosem veszek CD-t, régebben le is töltöttem néha de manapság nem halgatom mega zenéket, ugyhogy mostanában már nem is szedek semmit, minek.