678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Myselor
    feldobhatnád nekem valahova,de úgy hogy ne kelljen a steam,nem szeretem:)
  • Shep
    Hát manapság már simán elképzelhető :)
  • DarkSector
    :P
  • Shep
    Na öcsém elakadtam, hol a büdös francban nem veszem észre a kulcsot?
    Amúgy jó csúnya az egész, ilyen ps2 fíling :) Irányitás nem vészes csak rohadtul alacsony az FOV és tök idiótán imbolyog a kamera.
  • Myselor
    de vagyok 18 sőt ,csak egyszer rányomtam véletlen,utána beírtam jól,de kúrváskodik itt nekem:)
  • mester1987
    Ja boccs nem ide jött volna :D
  • DarkSector
    Most lenyomom PC-n is gyors még1x a demot az irányítás végett.
  • Fpocok
    Klienst inditsd ujra
  • mester1987
    Beszarás, hogy van még egy második puska is DLC-ként. Már lassan a fejemet fogom komolyan mondom.
  • DarkSector
    Böngésző ujraindít, születési év megváltoztat...IP újjítás ha másképpen nem megy. :D
    Nem vagy 18?

5-600mb ha nem megy feltöltöm a fájlokat te beilleszted a steam mappába, és a könyvtárból indítasz...
  • Myselor
    jah,nem tekinthetem meg ezt a tartalmat,akkor anyádat mondom:)
  • mester1987
    A fene a fajtádat.
  • DarkSector
    Hibaüzenet van?
  • DarkSector
    Csak viccelek, tudom hogy van, csak irónia volt. :D
  • Myselor
    nekem erről a szaros steamről nem engedi letölteni:)
  • mester1987
    1440x900?!
  • DarkSector
    Léééétezik 1440-es felbontás? :D
  • mester1987
    Majd jön DLC-be.
  • Shep
    Háááááttt eeeez ez miez??? Nincs 1440-es felbontás?????????
  • DarkSector
    Hupsz vége a demonak, hát a pályatervezés jó lesz ha marad ez a folyósórendszeres kutakodós dolog.
    Nincs HUD, nem jelez egy lobaszó X meg Y gomb hogy vedd fel, mert itt egy lőszer/élet van.
    Nincsen célpontnak sem HUD.

Van némi horror jellege.
    Én 1x ijjedeztem a demóban mikor egy ablakból beszűrődő fény odatette a falra az árnyékomat én meg pont fordultam hátra mikor megláttam a falon az árnyékomat. .:D
    Nem szartam be de nem is nevettem azonnal. :D
    1 végigjátszás az garantálva.

Magyarosítás nem lenne rossz.
  • mester1987
    Az egyik biztos követi picit, a másiknak meg lehet csak a neve más :D
  • DarkSector
    Auto aim, az automatán céloz, ergó neked semmi dolgod, az aim assziszt csak a karakter aurájába célozva segít rá....
    Vagyis az Assist-nál ha a házak tetejét nézed nem segít, csak 1-2 cm-re a karakterek teste körül kb, az auto-aim meg a fps-ben cheat.

Mindettől független én itt boxon nem látom az assist jelét sem. Lehet mert nem easy-be megyek?
  • Jaka923
    Mi a különbség az auto aim és aim assist között? Csak mert tudtommal mindkettő ugyanúgy rátolja a célkeresztet az ellenfélre a célzás pillanatában. És itt ez a dolog jelen van.
  • DarkSector
    hát a szőke mellett nem volt kulcs. Visszamegyek megnézem még1x.

Lehet ez az a bug vagy mi amiről a többiek beszéltek.
  • DarkSector
    Ja scannelni kell?
    thx.
  • Seth
    Atyagatya. AMit említettem. Jobbra az ajtó, balra meg a kulcs szisztéma. Ott figyel a térkép is . Lehetetlen nem meg találni
  • mester1987
    Igen, de nem elég meggyőzően, elkúrhattak valamit akkor :S
  • Jaka923
    Ott lesz annál a szőke csajnál, akit kinyírtak a monszták, csak szkennelj oda neki.
  • Jaka923
    Ha billentyűzetről és egérről regélek, akkor gondolhatod, hogy nem konzolról beszélek.
  • DarkSector
    Steam -> Revelations DEMO
  • mester1987
    Amit az irányításról írtál.
  • Jaka923
    Van. És mi nem meggyőző a leírásomban? Az tényleg hihetetlen, hogy egy olyan csapat, aki a konzolokat tartja messze az elsőrangúnak, most kiadja az új játékukat egy időben PC-re is, ráadásul még a demot sem sajnálják tőlük. Legalább ez azt mutatja, hogy elégedettek voltak a RE6 PC-s eladásaival. Csak ez lehet erre a magyarázat, mivel manapság már a konzolos demo is ritka mint a holló, nemhogy a PC-s.
  • DarkSector
    Melyik részre írod az auto aim-ot?
    Mert ebben a részben nincsen se autoaim, sem aim assist. Legalábbis konzolon.

Gecibe nem találom Chris-hez a kulacsot, már bejártam szinte mindent, azt sem tudom merre menjek egy labirintus ez a hajó...
  • mester1987
    Csakmert nem elég meggyőző így amiket írsz :S
  • mester1987
    Már van PC-s DEMO?
  • Jaka923
    Technikailag azért még kell csiszolni a játékon, főleg a billentyűzetes/egeres irányításon. Egyrészt az auto aimot nem lehet kikapcsolni, másrészt ha szörnyre célzol, akkor olyan mintha oda lenne hozzá ragadva a célkereszt, és nem lehet mozgatni.
  • DarkSector
    Elsőre a 4 mögé helyezném ezt a részt, a ranglistámon, de majd a fullban kiderül hogy jobban fog-e tetszeni mint anno a 4.

RE2>RE Remake>RE1>RE3>RE0>RE4>RERevelations>RE File #1-#2>RE5>RE6>RE ORC....csak hogy a fő epizódokat nézzem.

most valahol itt tudnám elhelyezni....
  • DarkSector
    A régiekhez képest egyszerűbb biztos, de ugye az elmúlt, én az 5-6-hoz mérem, az 1-3-al nem lehet egy lapon említeni mai "horror játékot", értelmét veszti. :)

Persze ha egyszer rájövök már egyszerű, de a RE6-ban amig játszottam, meg az 5-ben sem sugtak és valahogy tök mentem csak előre...nem akadtam be...itt lehet egyszerű a megoldás, csak nem látszik elsőre. (nekem...a sötétben meg sokszor azt sem tudom egy fal mellett elmentem-e már vagy nem.)
  • DarkSector
    Naná, ha megérdemelné.
    %-ok nem érdekelnek.
  • Seth
    Biztos még nem tudja, mekkora monotonitásba fog majd átcsapni. Én tudom,mert láttam végig :) A szkennelés meg az elején fun, később már a pokolba kívánja az ember.
    A "nem csőjáték"_ról meg annyit, hogy az a 1-3 volt. Ez csak annyira "bonyolult",mint kb a 4. rész. Jobbra zárt ajtó, balra megtalálod hozzá a kulcsot.