Így kezdődik a StarCraft 2: Heart of the Swarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem véletlen kasszasiker az összes. Speciel az SC2-nek elég aktív a játékosállománya, ergo azt sem lehet mondani, hogy "megvették de szar".
Van 1-2 dolog, amivel kapcsolatban én is zsigerbõl utálatot érzek (542. iPhone), de speciel a Blizzard esetén (ha nem is olyan jók már mint régen) de azért még abszolút indokolatlan ez a folyamatos trollkodás.
Fõleg ennél a videónál, ahol aztán tényleg odaver a minõséggel.
Nálam az AC - Revelations - Woodkid zenéjével... 😊 Az is üt. Nagyon.
Blizzard videói valóban a legjobbak közé tartozik bár a final fantasy széria videóitól még így is távol áll....
És itt lehet is egy pontot tenni, ennyi a Blizzard.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Jaj, hogy én hogy imádtam a StarCraft-et. Vártam a 2.-t mint állat, aztán mikor megjelent és láttam Xboxra nem adták ki, nagyon berágtam és nem is toltam az elsõ felét soha (pár éve csak Xbox360-on játszok). De az ilyen videók láttán lehet azért csak be kéne probálkoznom, hátha viszi még az 1000 éves PC-m. 😊
Pl A TES😮 trailer sokkal igenyesebb, mint az SC2 (bar hangulatra az SC2 trailere koroket ver ra, az is igaz)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az Assassins-os melóik voltak eddig amúgy szerintem a legjobbak (kivéve a 3. részhez készült csatás jelenetet a faarcú tábornokkal), de a friss cuccok (Halo- Castlevania- Splinter Cell) sajnos már mutatják, hogy milyen az, amikor pár nagyobb projekt helyett, sok nagyobb projektet vállalnak be.
A Blizzard ebben szerintem még mindig a legjobb, második mondjuk a Blur, és utána jön a Digic. Még. Remélem az újabb melóik megint istenkirályak lesznek, mert mostanában kissé hanyatlik náluk a színvonal.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
http://www.youtube.com/watch?v=HMsbMK9Odoc
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval az a fura helyzet, hogy maga a játék nem különösebben érdekel, de a történet folytatása igen.
És mint sokan mások, én is örülnék egy egész filmnek belõle intro minõségben, bár tudom, hogy nem lesz.