20
-
Hoz_Hun #20 Ez b*zdmeg, de szép videó volt? Elején még azt hittem élőszereplős. Miért nem tudnak egy fasza mozit megcsinálni így? -
Stranger666 #19 nyugi ő minden blizz cikknél ott van és ha arról lenne hír, hogy pénzt osztanak mindenkinek akkor is szarozná... ő ilyen. éretlen. -
Loverman #18 divat fikázni, ennyi. főleg egy olyan céget mint a Blizzard -
Etinger #17 Jajj, hagyd már abba a hülyeségedet :) Egyértelműen érvek nélkül pocskondiázod a Blizzardot. Baromi drágák a játékai, ezt aláírom, ugyanakkor nem ők az egyetlenek, akik ilyen magasan értékesítenek. Nem mellesleg nem gyártanak konzolra szinte semmit, míg mondjuk egy Ubisoftnak lehet PC olcsó a játéka, de Xbox és PS (és most már WiiU) vonalon meg a gatyádat is lehúzza rólad.
Nem véletlen kasszasiker az összes. Speciel az SC2-nek elég aktív a játékosállománya, ergo azt sem lehet mondani, hogy "megvették de szar".
Van 1-2 dolog, amivel kapcsolatban én is zsigerből utálatot érzek (542. iPhone), de speciel a Blizzard esetén (ha nem is olyan jók már mint régen) de azért még abszolút indokolatlan ez a folyamatos trollkodás.
Főleg ennél a videónál, ahol aztán tényleg odaver a minőséggel. -
Etinger #16 Van pár ilyen cég akik csúcson járnak ebben, a Sq-Enix duó pl eléggé. Bitang jó videókat készítettek már vagy 10 éve is (igaz akkor külön). Azonban nem mondanám, hogy jobbat mint a Blizzard. Olyan magas szinten van mindkettő, hogy nem tudnék választani. Zeneileg nálam erősebb a Blizzard, ezért szavaznék rájuk.
Nálam az AC - Revelations - Woodkid zenéjével... :) Az is üt. Nagyon. -
Skyline #15 A túlárazásban? A birkáknak gyárotott reklámokban?? A hype-ban?:)
Blizzard videói valóban a legjobbak közé tartozik bár a final fantasy széria videóitól még így is távol áll....
És itt lehet is egy pontot tenni, ennyi a Blizzard. -
Stranger666 #14 szerintem meg nincs: "a legjobb", ezek mind szép és látványos videók és összehasonlítani is hülyeség mert míg az egyik egy atomfuture sci-fi videó, addig a másik egy középkori fantasy. Nem ugyanazok a terek az arcok, a felületek. Összehasonlíthatatlanok. Mindenesetre aki szerint ez a videó nem a csúcsot képviseli többedmagával az csak egy idióta blizzhater. -
Hoz_Hun #13 *Infested -
Hoz_Hun #12
Infected Kerrigan!!
Jaj, hogy én hogy imádtam a StarCraft-et. Vártam a 2.-t mint állat, aztán mikor megjelent és láttam Xboxra nem adták ki, nagyon berágtam és nem is toltam az első felét soha (pár éve csak Xbox360-on játszok). De az ilyen videók láttán lehet azért csak be kéne probálkoznom, hátha viszi még az 1000 éves PC-m. :) -
cateran #11 Mert? A Bl$$ mindig is kurva jo videokat csinalt. Ez vitathatatlan teny, de mar sokan utolertek oket (sot..a Square-Enix FF sorozatban szereplo video -bar a jatrekokat ki nem allhatom- szvsz jobbak buzonyos szempontbol. Mar legalabbis ami a regebbi videokat illeti, az ujabbakat annyira nem ismerem.)
Pl A TES:O trailer sokkal igenyesebb, mint az SC2 (bar hangulatra az SC2 trailere koroket ver ra, az is igaz) -
Stranger666 #10 Istenem, te egy nagyon szánalmas arc vagy. -
Etinger #9 Jó lett az a csatás videó, nekem az is tetszik :) A Blizzard meg etéren más kategória, már 2000-ben is szájtátósak voltak a videóik, és a Diablo 3-at is lehet szidni, de az átvezető animációk ott is gyönyörűek és élvezetesek. Az SC2 pedig a D3-mal ellentétben még tartalomban is többet ad. -
Loverman #8 Nem rosszak ezek a videók, de a Blizzardosok jobbak -
Kellkell kell akarom akarom akaroooom... de messze még március :( -
Az a legszomorúbb, hogy arc-animatik terén a Digic 2006-ban volt a csúcson.
Az Assassins-os melóik voltak eddig amúgy szerintem a legjobbak (kivéve a 3. részhez készült csatás jelenetet a faarcú tábornokkal), de a friss cuccok (Halo- Castlevania- Splinter Cell) sajnos már mutatják, hogy milyen az, amikor pár nagyobb projekt helyett, sok nagyobb projektet vállalnak be.
A Blizzard ebben szerintem még mindig a legjobb, második mondjuk a Blur, és utána jön a Digic. Még. Remélem az újabb melóik megint istenkirályak lesznek, mert mostanában kissé hanyatlik náluk a színvonal. -
Etinger #5 Mind2 nagyon jó, de ehhez a videóhoz képest sehol sincs, a Blizzard a csúcs etéren. Amúgy ha már magyarok, akkor ez:
http://www.youtube.com/watch?v=HMsbMK9Odoc -
Sőt! TES:O trailer -
Szerintem, meg már ebben sem. Régóta. Magyarok készítették. -
NovaTerra #2 Ezek azt hiszik Kerrigannel lehet packázni, pedig nem. :) Én nagyon szeretem a StarCraft világot. Magát a világot, a történeteket, több regényt is olvastam, igaz a többség gyenge ponyva, de akad köztük egy-két jobb darab. Maga a játék számomra nem az igazi, inkább a CoH típusú rts jön be, bár SC2-vel is elég sokat multiztam.
Szóval az a fura helyzet, hogy maga a játék nem különösebben érdekel, de a történet folytatása igen.
És mint sokan mások, én is örülnék egy egész filmnek belőle intro minőségben, bár tudom, hogy nem lesz. -
Etinger #1 Blizzard ebben a legjobb.