1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#1055 áhh Boriska az etalon -
#1054 Ezt az Alexát nagyon basznám -
#1053 Hannát két kézzel ütném. Boriska nagyon jó csaj, Viktor helyében éjjel nappal kúrelnám. Kritya "pincérnő" barátnője szintén 10-es buksza. Bécy és Zoli jó arc. Anikó egy szerencsétlen, az az Ákos egy műmájer pöcs. Kár, hogy véget ért Zsófi vergődése, imádtam, amikor hajléktalan volt. Karesz bagázs idegesítő. Lali az Lali. Kb ennyi. -
#1052 meghalt a tápig :(
hannás száltól csak én kapok agyhalált?:D
ez a befizetetlen számlák Úristen :D:D:D -
#1051 Viktor egy példakép -
#1050 Én is nézem, Zsófis sztorihoz szólva:
Az egészben a legnagyobb hibás viktor volt, ő kihasználta azt, hogy adott egy ember, aki mindent megadna az álmaiért.(persze ez a Reginától való lopás túlzás volt már, meg ez a fantázia karrier életben tartása.)
Kíváncsi leszek, mi fog a mai részben történni.
-
#1049 én nézem
zsófika egy idióta picsa remélem ki is írják -
#1048 Sziasztok!
Nézitek még? Mit szóltok Zsófikához? Pörögnek az események -
#1047 a tegnapi részben az a "verekedés" az erdőben epic volt. :DDDDDDDDDD -
Ironman2 #1046 http://www.origo.hu/teve/20140926-birosagra-megy-az-rtl-klub.html -
#1045 Aranyos kis csaj! Nagyon ismerős volt nekem -
#1044 Péterfy Lili -
#1043 Jajj már tudom, szarfaktoros volt!
-
#1042 Az a csaj, akit Karesz most fűz valami gyárban, olyan ismerős. Nem tudjátok véletlenül a nevét? -
#1041 Igen de a főcímet is Myon-ék írták. -
#1040 Pontosan. -
ez ugyan az mint az intro zene nem?:D -
#1038 tényleg!!!! köszi! tudtam, hogy valami nevelő/oktató szerepkörben láttam, már azon kezdtem agyalni h biztos tanított engem vmi iskolában. :D de már így ok :D -
#1037 Való Világ-ban Ő volt a "pénzosztó/főnök" a munkás héten. -
#1036 ez a Pali bácsi honnan ismerős??? tuti, hogy láttam már valahol, de nem tudom hol... -
Ironman2 #1035 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/atfaragtak-enb-rita-nozijat-2278957 -
#1034 -
#1033 szegény Karesz. :( az a rohadék ember dolgoztatni akarta. még szép, hogy inkább az utcára menekült, de most mi lesz vele? miért nem tudja valaki eltartani?? a készítők a drámai zenével jól érzékeltették a karakter problémáit. -
#1032 Akkor, én néztem el kicsit.
A mai részben jól elvoltak a gumi babával, Pamélával. -
#1031 az 3 c-típusú állampolgár volt, én is azt hittem először bemutattak de visszanéztem és csak dohányoztak -
#1030 Szia!
Valószínűleg az új fórum motor eltüntette, de akkor ismét:
-
#1029 Aki nézte a mai részt. Jól láttam, hogy amikor a végén Nóri kíséri Lalit, akkor a sarkon áll három 3 "gyerek" és a középső bemutatott? -
#1028 -
#1027 Aniko2-ről valami info? Gyönyörű az a lány. -
Daniel761002 #1026 Szia Baggio, helló mindenkinek!
Danielláról azaz Leslie-ről nem jön be sehogy a kép, de a jobb egérgombos módszer sem játszik. Hol találhatok róla többet, profilt, akármit? Mert így, hogy Leslie, a google nem talál semmit. -
#1025 nóri szőke barátnője jóféle -
#1024 Ez jobb
-
#1023 Vanda
[IMG][/IMG] -
#1022 Aaaaz faszaa! :-)
-
#1021 ha nem jelenik meg a kép, akkor jobb egérgomb és "kép megjelenítése" -
#1020 Ő pedig a sorozatban Daniella (aki egyébként Leslie néven nyomul), akit Alexával fotóznak:
-
#1019 Nem szarral :-) Nem tom mivel,de szerintem nem szarral :-D
-
#1018 az elejét nem értettem a résznek... most Lali tényleg szarral kente össze a fürdőszobát? vagy mi volt az? -
#1017 ki ez a vörös hajú ribi Marcival? bejövős :) -
#1016 tetkós ribancbélyeg