1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
ManoNegra #14 Én sem nézem. Akkor a harmadik nickje én vagyok? -
Ironman2 #13 Nem is neked irtam,hanem a másik nickednek -
#12 tévedsz, mert én nem nézem az ilyeneket, és nem vagyok kíváncsi a folytatásokra sem :)
hiba került az algoritmusodba... -
Ironman2 #11 De azért megnézed te is! Győzike show óta van ez a jelenség.Mindenki elhatárolódik,de azért este megnézik,mert kiváncsiak a folytatásra -
#10 Agymosás...újabb szennyműsor a retek klubon. Aki ez iránt érdeklődik és várja, azt sajnos már elérte az agyhalál. -
#9 hát ez csodálatos :|
újabb igénytelen szar
ez kell a népnek -
#8 ez ugrott be nekem is.Eladták a beltenyészet angoloknak is a dzsörzit,gyorsan mi is megvettük... -
#7 lehet velem van a gond, de szerintem a világ legigénytelenebb műsorai ezek... -
Knabb #6 magyar dzsörzi sór -
#5 +1 fél generációnyi 10 éves nézheti hogy kell bulizni igazán
Remek! -
#4 szépek a radiátorok -
Ironman2 #3 Itt van a honlap -
Ironman2 #2 Érdekes lesz! -
Ironman2 #1 Napi sorozat kerül Sebestyén Balázs vetélkedőjének helyére az RTL-en.
Már látható a csatorna honlapján egy félperces kis kedvcsináló az RTL Klub új, saját gyártású, napi sorozatához, az Éjjel-nappal Budapest-hez: ebben egy önmagát Joe-nak nevező férfi bejelenti, hogy van egy pecója a fővárosban, és be lehet költözni hozzá, lehet ott bulizni. A szereplők ennek ellenére valószínűleg már megvannak, állítólag a Való Világ 4-ben látott Nádai Anikó is feltűnik majd a scripted realityben - őt műsorvezetőként is kipróbálta már az RTL Klub.
http://www.origo.hu/teve/20130122-eltunik-a-kod-jon-az-ejjelnappal-budapest-az-rtl-klubra.html