A Sony ismét késik a PS4-gyel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha te ettõl függetlenül képes vagy megalkotni a saját véleményedet, akkor mindez. . . kit érdekel? 😄 Csináljanak amit akarnak
Volt aki ott kezdte annak idejen, de nem ez a lenyeg. Hanem az, hogy az 576 Konzol kb. ugy nezett ki akkoriban, hogy volt negyszer annyi oldalszama a PS-jatekoknak, mint az Xboxnak és a GameCubenak + a handheldeknek osszesen. Es nem azert mert negyszer annyi jatek jelent meg PS-re. Hanem azert, mert arra jottek ki ezek az elvont tanyerszemu manga/anime hulladek fos kloaka Final Fantasy klonok tengerszam, aztan a fel szerkesztoseg bele volt buzulva ezekbe + a Sonyba, ment az okoskodas orrba-szajba folyamatosan.
Ne is mondd, nekem errol az ugrott be, amikor besetaltam a Mammut II-ben levo Saturnba 2005 nyaranak vegen, es ki volt allitva vitrinben egy import PSP 250000 forintert (meg a hazai premier elott) 😄
Ne is mondd, nekem errol az ugrott be, amikor besetaltam a Mammut II-ben levo Saturnba 2005 nyaranak vegen, es ki volt allitva vitrinben egy import PSP 250000 forintert (meg a hazai premier elott) 😄
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Hogy jönnek ide az újságírók, õk az eladók az 576 boltokban?
ÚÚ hány ilyen ember volt akkor még. Engem még majdnem a konzolboltban is kiröhögtek amikor Xbox360-at vettem. Ott magyarázta az eladó, hogy egészen biztos, hogy Xboxot akarok, mert nemsokára megjelenik a Ps3 és az nagyon durva lesz és mindent lemos és még olcsó is lesz. Áldom az eszemet, hogy nem hallgattam rá. Gyorsabb nem lett, ellenben sokkal drágább volt, ráadásul az engem érdeklõ játékok ki sem jöttek rá. Szóval én most az új generációnál is a boxra szavazok, az USA exkluzívok engem sokkal jobban érdekelnek mint bármelyik japán fejlesztõ játéka. Azok nem nekem készülnek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Emlekszem anno valamikor 2005-ben lementem a Nyugati Atjaroban levo konzolos boltba, az elado meg akkora Sony fanboy volt, hogy vilagitott lol.
Olyanokat mondott, hogy az X360-as fejleszteseket folyamatosan allitjak le, mert a PS3 hardvere annyival durvabb lesz, hogy mi ertelme lesz 360-ra fejleszteni blabla. En meg nevettem. Mondjuk igazi retard volt mar ranezesre is a csavo , mint anno az 576-os ujsagirok fele.
Olyanokat mondott, hogy az X360-as fejleszteseket folyamatosan allitjak le, mert a PS3 hardvere annyival durvabb lesz, hogy mi ertelme lesz 360-ra fejleszteni blabla. En meg nevettem. Mondjuk igazi retard volt mar ranezesre is a csavo , mint anno az 576-os ujsagirok fele.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Mert bénák voltak és olyan gépet csináltak amin még fejleszteni is dögnehéz volt elõször
"a konkurencia így megnézheti a gépünket, a specifikációkat és késõbb elõjöhet valami jobbal?"
Hahahaha akkor PS3 esetáben miért nem csináltak így? 😄
Hahahaha akkor PS3 esetáben miért nem csináltak így? 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak szólok, hogy a két hét is késõbbi megjelenés. És hát mivel konkrétumok még egyikrõl sincsenek, max pletykák... 😉