9
  • Zombee
    Ettől függetlenül nincs bejelentve, fejlesztői oldalról is csak "nem kizárt" státuszban beszélnek róla.
  • Cumshot
    Ez aztan a hir. Szomszed 90 eves Pista bacsi is tudja mar egy ideje hogy jon a GTA V PC-re, pedig nem is tudja mi az a PC. Mindig megy a szaras az eppen aktualis GTA epizod kapcsan hogy nem lesz PC-re, de azt valahogy mindig mindenki elfelejti, hogy eddig az osszes GTA megjelent PC-re, az ilyen olyan handheld spinoffok kivetelevel (LC Stories, VC Stories pl.).
  • szaboi
    jó hír remélem nem lesz kacsa
    amúgy a 4 es motorjából JÓVAL többet ki lehet hozni mint amit mutat
    icENhancer el ég és föld lesz
  • Skyline
    "Az elso reszek idejen meg nagyobb volt a warez-arány es kevesessb PC eladas,"
    Ezt remélem te sem gondoltad komolyan lol.....
    Az első részek idején jóval kisebb volt a warez arány és jóval erősebb eladások voltak...
  • Tetsuo
    Az elso reszek idejen meg nagyobb volt a warez-arány es kevesessb PC eladas, megis megerte nekik es masoknak is komolyabban fejleszteni jatekokat, mint manapsag. Persze, ahol tobb a profit, oda huznak, ez alap. Minden igy mukodik ma.
  • Skyline
    " Biztos, hogy nem rosszak a GTA eladások,"

Mihez képest?:)
    Konzolon alaphangon 5-6szor jobban fog fogyni mint pc-n, Pc-n meg 5-10-szer többen lewarezolják mint konzolon...
    Nem csoda hogy általában le se szarják és csak portolgatnak a fő platformok megjelenése után.:)
  • lestyanrobi
    Egyértelmű, hogy lesz PC-s verzió. Biztos, hogy nem rosszak a GTA eladások, rengeteg ember kedvence a sorozat. Én is megvettem mindet, mert megérdemli, csak a 4-el 400+ órát játszottam eddig (Steam) és mindig előveszem újra, rengeteg lehetőség van benne.
  • Narxis
    Jaja, 99% hogy nem egy időben jelenik meg a konzolossal, viszont arra is merek nagy összeget tenni, hogy lesz PC-s verzió.
  • Blacktom
    Dehogy változott. Beszedik a pénzt, aztán mikor már nem fogy annyira, kiadják PC-re is. Általában ez megy.