9
-
#9 Ettől függetlenül nincs bejelentve, fejlesztői oldalról is csak "nem kizárt" státuszban beszélnek róla. -
#8 Ez aztan a hir. Szomszed 90 eves Pista bacsi is tudja mar egy ideje hogy jon a GTA V PC-re, pedig nem is tudja mi az a PC. Mindig megy a szaras az eppen aktualis GTA epizod kapcsan hogy nem lesz PC-re, de azt valahogy mindig mindenki elfelejti, hogy eddig az osszes GTA megjelent PC-re, az ilyen olyan handheld spinoffok kivetelevel (LC Stories, VC Stories pl.). -
szaboi #7 jó hír remélem nem lesz kacsa
amúgy a 4 es motorjából JÓVAL többet ki lehet hozni mint amit mutat
icENhancer el ég és föld lesz
-
Skyline #6 "Az elso reszek idejen meg nagyobb volt a warez-arány es kevesessb PC eladas,"
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan lol.....
Az első részek idején jóval kisebb volt a warez arány és jóval erősebb eladások voltak... -
#5 Az elso reszek idejen meg nagyobb volt a warez-arány es kevesessb PC eladas, megis megerte nekik es masoknak is komolyabban fejleszteni jatekokat, mint manapsag. Persze, ahol tobb a profit, oda huznak, ez alap. Minden igy mukodik ma. -
Skyline #4 " Biztos, hogy nem rosszak a GTA eladások,"
Mihez képest?:)
Konzolon alaphangon 5-6szor jobban fog fogyni mint pc-n, Pc-n meg 5-10-szer többen lewarezolják mint konzolon...
Nem csoda hogy általában le se szarják és csak portolgatnak a fő platformok megjelenése után.:) -
lestyanrobi #3 Egyértelmű, hogy lesz PC-s verzió. Biztos, hogy nem rosszak a GTA eladások, rengeteg ember kedvence a sorozat. Én is megvettem mindet, mert megérdemli, csak a 4-el 400+ órát játszottam eddig (Steam) és mindig előveszem újra, rengeteg lehetőség van benne. -
#2 Jaja, 99% hogy nem egy időben jelenik meg a konzolossal, viszont arra is merek nagy összeget tenni, hogy lesz PC-s verzió. -
Blacktom #1 Dehogy változott. Beszedik a pénzt, aztán mikor már nem fogy annyira, kiadják PC-re is. Általában ez megy.