"Okos" fegyverekkel az ámokfutások ellen
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell okosítani. Simán csak az összes embert akinek van fegyvere komoly tesztnek kell alávetni, lehet sok pénz, de fixen elvennének pár millió engedélyt
Én kifejezetten ellenzem, hogy manapság már a kávéfõzõt is, meg a hûtõt is "okosítják", de ha valaminek, hát ennek pont hogy van értelme, létjogosultsága.
Legalábbis annak, hogy ilyen közterületeken ne mûködjenek. Az más kérdés, hogy azt nem szeretném, hogy fegyver döntse el, hogy lelõhetem-e az otthonomban az életemre törõ betörõt...
A megvalósíthatóság kérdése megint más. Kicsit vicces lesz, hogy a stukkert kétféleképpen is tölteni kell. Lõszerrel is, elemmel is. És (most csak barmulok) mi van ha lefagy?
Komolyra fordítva, szerintem az alapelgondolás jó, hogy iskolában, templomban, kórházban, gyerek kezében nem sülne el.
Trilliárdszor több értelme van a fegyvereket okosítani, mint a háztartási gépeket, meg minden xar. Már lassan a bilit is. (Lásd CES 2013)
Azzal is egyetértek egyébként, hogy okosabb (vagy inkább felelõsségteljesebb) emberek kellenének, de 500 millió balfax között mindig akad egy elmebeteg, akinek kedve támad élõben FPS-ezni... Sajnos...
Mint ahogy az is tény, hogy aki ölni akar, ölni fog, max más eszközzel... Sajnos...
Legalábbis annak, hogy ilyen közterületeken ne mûködjenek. Az más kérdés, hogy azt nem szeretném, hogy fegyver döntse el, hogy lelõhetem-e az otthonomban az életemre törõ betörõt...
A megvalósíthatóság kérdése megint más. Kicsit vicces lesz, hogy a stukkert kétféleképpen is tölteni kell. Lõszerrel is, elemmel is. És (most csak barmulok) mi van ha lefagy?
Komolyra fordítva, szerintem az alapelgondolás jó, hogy iskolában, templomban, kórházban, gyerek kezében nem sülne el.
Trilliárdszor több értelme van a fegyvereket okosítani, mint a háztartási gépeket, meg minden xar. Már lassan a bilit is. (Lásd CES 2013)
Azzal is egyetértek egyébként, hogy okosabb (vagy inkább felelõsségteljesebb) emberek kellenének, de 500 millió balfax között mindig akad egy elmebeteg, akinek kedve támad élõben FPS-ezni... Sajnos...
Mint ahogy az is tény, hogy aki ölni akar, ölni fog, max más eszközzel... Sajnos...
5 perc alatt bármelyik európai ország törvényében találsz ilyen, ami anno vagy ma is királyság vagy alkotmányos királyság. Ezzél érvelmi a balfaszság csúcsa.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mar az is sexualis zaklatas ? 😄
Egy vicc ami ott van. Valaki azt mondja a munkahelyen , hogy de csini vagy, azt mar rohan is feljelenteni.
Egy vicc ami ott van. Valaki azt mondja a munkahelyen , hogy de csini vagy, azt mar rohan is feljelenteni.
valahogy az angolok és usákok érdekes törvényein kívül más nemnagyon válik ilyen híressé. Lehet mert nincs is minek híressé válni? Olaszoknál is van egy érdekes vasúti szabályozás, sõt a mávnál is volt, de azért közel sem ilyen nevetségesek mint a lent írtak.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Valakikre meg szabad lõni de csak nyílpuskával és este és csak az egyik nap. talán a Skótokra vagy az Írekre. 😊
Usákisztánban (kansasban) meg mintha lenne egy olyan törvény miszerint a kanapét tilos a verandára vinni. És ezek nem feltétlen régi és elavult törvények. A jog rendszerük megengedi hogy ha valamiért egyszer megbüntetnek valakit akkor onnantól már mást is el lehet ítélni.
Elég egy debilebb bíró és máris kész a baj!
Usákisztánban (kansasban) meg mintha lenne egy olyan törvény miszerint a kanapét tilos a verandára vinni. És ezek nem feltétlen régi és elavult törvények. A jog rendszerük megengedi hogy ha valamiért egyszer megbüntetnek valakit akkor onnantól már mást is el lehet ítélni.
Elég egy debilebb bíró és máris kész a baj!
Ma viccnek tûnnek ezek, de elavultak azért.
Briteknél pl tilos Franciákra íjjal lõni nemtudom melyik nap.. 😄
Briteknél pl tilos Franciákra íjjal lõni nemtudom melyik nap.. 😄
egyébként hagyma blogjában olvastam (hagyma.blog.hu) hogy szerencsétlen pont olyan amcsi megyén ment keresztül a kocsijával a nászútján, ahol akkora alkohol tilalom van, mint 1920-ban, nem vehetsz alkoholt sehol sem és ha az autóban egy utas(!) ittas, akkor a zsaru megbilincselheti és 24 órára bezárhatja, szal le is csukták a friss feleségével együtt 24 órára a nászútjukon...
gondoltam, hogy régi törvények és le se szarja 1-2 bíróság, amíg véletlenül vmelyik majd mégsem fogja, de hol a határ? mert errõl biztos nem rendelkezik a törvénykönyv, hogy melyek a "vicc" törvények, amelyek csak viccbõl vannak ott, szóval kicsit aggályosnak tartam ezeket egy jogállamban
Minden ország tövényei és szabályozása között vannak ilyen elavult és érdekes passzusok, ami egyenesen komolytalanok vagy le sem szarják. Érvként ez elég nagy balfaszság.
Az angoloknál pár éve, de talán ma is érvényben van a passzus, ami elõrírja a kötelezõ íjászkodást és versenyeken való részvételt, tehát tizenix és negyvenix kor között az a brit férfiak 99,999+ százaléka permanens jogsértésben élte le életét évszázadokig...
Az angoloknál pár éve, de talán ma is érvényben van a passzus, ami elõrírja a kötelezõ íjászkodást és versenyeken való részvételt, tehát tizenix és negyvenix kor között az a brit férfiak 99,999+ százaléka permanens jogsértésben élte le életét évszázadokig...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hát USA bazze, meglepõdött valaki? Ilyen tövények után?
Alabama
Illegális Lee County-ban mogyorót árulni szerdai napon miután lement a nap.
Tilos mûbajuszt viselni ami nevetést okoz a templomban.
Legális a vérfertõzõ házasság.
Alaska
Legális a medvék lelövése, azonban tiltott egy alvó medve felébresztése fénykép készítés céljából.
Testi sértésnek minõsül élõ jávorszarvas kilökése mozgó repülõbõl.
Arizona
Szamarak nem alhatnak fürdõkádban.
Illegális hamisított kokain gyártása.
Tilos egy házban kettõ darab mûpénisznél többet tárolni.
Arkansas
Az Arkansas-i folyó nem emelkedhet magasabbra, mint a fõ út hídja Little Rock-ban.
Törvény tiltja azon tanárnõk fizetésemelését, akik rövidre vágatják a hajukat.
Legális a férfiaknak megverni a feleségüket, de havonta csak egyszer.
Orális szex természetellenesnek minõsül.
California
Állatoknak tilos közösülniük 450 méteren belül kocsmától, iskolától vagy hitgyakorlás helyétõl.
Vétség bármilyen vadászati célból kilõni mozgó jármûbõl, kivéve ha a célpont egy bálna.
Semmiféle jármû nem lépheti át a 96 Km/óra sebességet vezetõ nélkül.
Csak ennyire ostoba emberek alkotnak törvényeket... Csak párat emeltem ki a lista elejérõl, a lista itt folytatódik: Az USA legviccesebb törvényei
Alabama
Illegális Lee County-ban mogyorót árulni szerdai napon miután lement a nap.
Tilos mûbajuszt viselni ami nevetést okoz a templomban.
Legális a vérfertõzõ házasság.
Alaska
Legális a medvék lelövése, azonban tiltott egy alvó medve felébresztése fénykép készítés céljából.
Testi sértésnek minõsül élõ jávorszarvas kilökése mozgó repülõbõl.
Arizona
Szamarak nem alhatnak fürdõkádban.
Illegális hamisított kokain gyártása.
Tilos egy házban kettõ darab mûpénisznél többet tárolni.
Arkansas
Az Arkansas-i folyó nem emelkedhet magasabbra, mint a fõ út hídja Little Rock-ban.
Törvény tiltja azon tanárnõk fizetésemelését, akik rövidre vágatják a hajukat.
Legális a férfiaknak megverni a feleségüket, de havonta csak egyszer.
Orális szex természetellenesnek minõsül.
California
Állatoknak tilos közösülniük 450 méteren belül kocsmától, iskolától vagy hitgyakorlás helyétõl.
Vétség bármilyen vadászati célból kilõni mozgó jármûbõl, kivéve ha a célpont egy bálna.
Semmiféle jármû nem lépheti át a 96 Km/óra sebességet vezetõ nélkül.
Csak ennyire ostoba emberek alkotnak törvényeket... Csak párat emeltem ki a lista elejérõl, a lista itt folytatódik: Az USA legviccesebb törvényei
Csak hiába lesz okos fegyver, attól még lesz sok buta fegyver is, de a rosszabb, annál több buta ember is, aki ezt használja.
Hirtelen az ugrott be, hogy az összes rendfenntartónak lecserélik a fegyverér ilyen "okosra", és mikor bemegy az iskolába, hogy lelõje a túszejtõt, majd nem tudja. Viszont a túszejtõ meg lelõvi a "buta" fegyverével.
Nem az a baj, hogy ennyi selejtet termel ki az USA, mert a többi ország is ezt teszi. Csak ott könnyebb egy pisztolyt venni 18 évesen, mint egy doboz sört. ÉS ez itt a legnagyobb probléma.
Hirtelen az ugrott be, hogy az összes rendfenntartónak lecserélik a fegyverér ilyen "okosra", és mikor bemegy az iskolába, hogy lelõje a túszejtõt, majd nem tudja. Viszont a túszejtõ meg lelõvi a "buta" fegyverével.
Nem az a baj, hogy ennyi selejtet termel ki az USA, mert a többi ország is ezt teszi. Csak ott könnyebb egy pisztolyt venni 18 évesen, mint egy doboz sört. ÉS ez itt a legnagyobb probléma.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Az megvan, hogy étterembe be lehet vinni egy db 9 mm-es pisztolyt míg ha kutyát viszel be, akkor rádhívhatják a rendõrséget akik el is visznek.
Most olvastam valami Lohan-es cikkel kapcsolatban
Most olvastam valami Lohan-es cikkel kapcsolatban
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oMINqFGNr-w
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Dumbfuckistan...
Szerintem meg okosabb emberek kellenének, akik nem lövöldöznek összevissza.
Nem a fegyver öl.
Nem a fegyver öl.
← ElőzőOldal 2 / 2