26
  • xyl
    HTC kiejtése: Remélem, hogy átmennek a fonetikai jelek: /ˈeɪtʃ/
    Vagyis ejcs, vagy éjcs, vagy valami hasonló, de nem édzs

Egyébként nyugodtan lehet Há-Té-Cé-zni, mert amúgy a cég tajvani.
    (A tajvani kiejtést inkább hanyagolnám.)
    Az IBM-nél más a helyzet.
  • woy
    Azok a fotók ...
  • Cumshot
    Azt el tudom kepzelni hogy a One X-ben jo (bar azert megneznem, foleg hogy szerinted az osszes HTC-ben jo :D ), de szinte az osszes addigi telefonjukban otvar, elettelenek a kepek, rohadt eros a zajszures, kromatikus aberracio. Osszessegeben nem ernek a konkurencia nyomaba.
    Amugy a kezembe vennem en, csak adjal ra penzt.
  • tomboy013
    A One X mióta Wp-s. Mert ez egy WP-s telefonról szóló cikk, hogy keveredtünk át egy nem WP-s telefonra?
  • Bibike85
    Sosem fogom megérteni,hogy miért Há-Té-Cé-znek az emberek itthon!
    IBM-et se úgy mondják a magyarok,hogy ÍBéeM....
    One-t se úgy mondod,hogy Óne....
  • Bibike85
    Akkor vedd a kezedbe az HTC (édzs-tí-szí) ONE X-et !

Cumshot! A kamera az HTC-ben nagyon jó! Különösen a ONE X-ben és fölötte! Pl. HTC Droid DNA
    Hol van már a Nokia?!?! LOLL leragadtatok a Mártix-nál !!!!
    WP? Na neee
  • Cefet
    Állat...
  • tomboy013
    Az előző doncelegernek szólt nem neked =D
  • tomboy013
    xD azok kemény kijelentések azért =D Maximum hangzásban alázza le a 920-at.
    Most kezdjem sorolni miért jobb a 920? Hát jó: kamera(optikai képstabilizátor, és normális minőségű hangot is vesz fel a HTC-vel ellentétben), kijelző(az SLCD szerintem elég gáz egy ilyen kategúriájú telefonba), szoftver támogatás, szerintem sokkal szebb bár ez szubjektív, vezeték nélküli töltés, szuperérzékeny kijelző(télen rohadt jó dolog)... és még az bekapcsoló gomb is az ember kezére áll nem kell kiejteni a kézből ha le szeretnénk zárni a képernyőt(bár ez elég sok HTC-nál hiba). De ezek között azért a szoftver támogatás a döntő tényező a Nokia mellett, mert van jópár alkalmzás ami nincs HTC-re és bizony nagyon is jó volna ha lenne. Lehet hogy olcsóbb a 920-tól, de inkább gyűjtsön rá még az ember ha fullos WP telóra vágyik. Szeretem a HTC-t mert minőségi telefonokat gyárt, de a 8X nem nagyon rúg labádba a 920 mellett, ha az általam felsorolt dolgokat nézzük. Bár igazából ami nincs felsorolva az meg mindkettőben benne van.
  • Cumshot
    HTC-k hírhedten ótvar képeket készítenek, szóval ha a kamera izgat a HTC meg se forduljon a fejedben. A régi 3,2 megapixeles SE K800i-m szarrá veri ezt a kamerát.
  • gombabácsi
    ezek a telefonok ilyen rossz minőségű fotókat képesek csak csinálni?
  • donceleger8
    Hát bizony sokkal szebb ez, mint a Lumia 920!
    Eléggé nagy érvágás az is a Nokia számára, hogy a Windows Phone referencia modellje ez lett! Max a navigáció és a kamera szól a 920 mellett!
    De ez megoldható más eszközökkel is, így marad a HTC 8X!
    Nyáron már a kezemben is lesz!
  • Elemir
    Teljesen igazad van koma!
  • CybeRick
    1. Nem szép telefon. Igaz, ez szubjektív vélemény.
    2. Labdába sem rúghat a Lumia 920 mellett.
  • tomboy013
    ha átáll a szemed az okostelefonokra akkor majd feltűnik a különbség =)
  • caprocorno
    Amúgy mitől is szép ez a teló? Régen, mikor mindenféle formájú készülékek voltak, ha akkor volt szép meg csúnya, de ezek szerintem mind tök egyformák :)
  • willcox
    "Forrás: SG.hu". (senki nem merte a nevét adni ehhez a förtelemhez). Egyszerűbb lett volna odaírni az igazat, hogy fizetett reklám.
    Ennél többet nem is kell hozzátenni.
  • Oszi0101
    A leteszed és az od@b@szod fogalmak között nem kevés különbség van!
  • Cat #8
    Ezt a videót nézd meg, de óvatosan, mert lehet, hogy agyvérzést kapsz :)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YuQAbo3-Gp0
    (Fruit ninja késsel egy Lumián, és semmi baja nincs.)
  • tomboy013
    Elég gáz lenne ha ennyitől megkarcolódna egy telefon =D
  • Cefet
    Azért mekkora tajparaszt már az, aki így fényképez le egy 150k-s telefont... Leteszi a kőre hátával, meg pofára is. Tényleg szép telefon, főleg így karcosan, sóderesen. Ha már kő, akkor jobb lett volna a márvány. Gratulálok!
  • tomboy013
    Hát aki a kis telefonokhoz szokott annak persze hogy nagy, nekem pont optimális.
  • ppista
    A 920 akkora mint egy bumszli tepsi. Persze lehet valakinek az a legcsodálatosabb kialakítás. Gusztus kérdése.
  • balintk
    A szépség eléggé szubjektív fogalom.
  • tomboy013
    "A HTC 8x a legszebb okostelefon ami eddig a kezemben volt..." Akkor vedd kézbe gyorsan a Lumia 920-at, mert attól gyönyörűbb készülék nincs =D Szép ez a HTC is de ha WP-s telót akar az ember akkor inkább már Nokia. Ők foglalkoznak is a rendszerrel.
    Gabesz84: A PC remote nevű alkalmazásban van youtube remote rész.
  • Gabesz84
    Van youtube kliens, metrotube néven keresd. Nem google fejlesztés, de megkockáztatom hogy jobb annál amit a google androidon vagy ios-en ad, csak a youtube remote hiányzik nekem belőle.