Defiance - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oreal
4osBUa - ez a ko'd Hetfotol ervenyes.

oreal
Lesz idom majd es ranezek mi az a 2 ami kimaradt.
A hivatalos forumon fent vannak a kodok az erre kijelolt topic-ban.
26 van leirva,1 meg kulon par hozza szolassal feljebb.

Miért nem írod le a kimaradt 2-t a Public List-en?

oreal
Remelem frissitik ezt a "kod gyujtemenyt" mert mar 27 kodom van de itt meg csak 25 van leirva.

Torzonborz
hopp ezt köszi , bemásoltam kódokat lvl6-ra felmentem 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

A mai béta nem stressz teszt lesz csak valamikor a hajnali órákban?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

oreal
Ohhh,koszonom szepen a segitsegedet! Valoszinu akkor kaptam is valami itemet annak idejen csak nem vettem eszre 😊

Ha valaki esetleg mar tudja mi a 24.ko'd az legyen olyan kedves es dobjon ide egy post-ot , elore is koszontem!
Nem tudom a mai beta-n lehet-e friend-nek addolni valakit de az ingame nevem : InfamouS - addoljatok ha tudtok ( vagy irjatok ingame nevet es majd addollak ) mindenkinek kellemes hetvegi betazast kivanok!

Jabar
Ha az az amire gondolsz (3 félét lehetett azt hiszem venni) akkor abban random loot van és az kerül közvetlenül az inventory-ba.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

oreal
Abban valaki tudna segiteni a "lockbox"-okat mire es hogyan tudom hasznalni? Az elozo beta-k alatt vettem par lockbox-ot de nem talalom az inventory-ban oket es love'sem nincs rola hogy egyaltalan mire lehet oket hasznalni.

oreal
Nagyon jo! Holiday booked !
Latom egesz szep kis kozosseg gyult itt ossze az sg.hu-n.Csak remelni merem valami magyar guild is alapul majd a kezdeskor amihez csatlakozhatom majd.

Április 2.-án indul a játék.

Come sign up for the Second Advanced Mission Beta. It starts at 8:00 AM PST on February 8th and runs until 9:00 PM PST on February 10th.
Szerintem fegyverek.

Hát én sem.

Kíváncsi vagyok a Firestorm és a Thundershock szintek mit jelentenek.

Itt a játékosok közös vadászgatásának eredménye, ez lesz frissítgetve:
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0As_TOhvr5TT-dE5DQVBXQmF6eXh6bW1xeno3Y0FOS2c&toomany=true

Ez alapján életben nem találtam volna meg párat.

Intel videó végén 1

Remek.

VBI honlapon is találtam 1-et

Hiv. fórumon van ilyen topik, a helyeket nem írják le, csak a kódokat (sajnos).
Van vagy 20 darab (igaz ezekbõl még nem mindegyik jó).

VBI introduction és recruitment videó 1-1 kód

Fpocok
Látom azért van egy két pofátlan ember, aki szarik az NDA-ra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát jó kérdés 😊 Szerintem csak a forrást adjuk meg, úgy a kaland 😊

Az enlist for beta szövegben van a többi is, de azokat gyorsan pörgeti.

Köszi, megtaláltam azt is 😊

A Join the Fight-ban van még egy az elején (trükkös), arra gondoltam 2.-ként.
Én végigkockáztam co-opot, de nem találtam a 2 elfogadottnál több felirat sem, nemhogy kódot😄 Hol láttál még feliratokat abban a trailerben?

Szerinted megosszuk egymással a konkrét kódokat, vagy legyen kaland és csak a forrást (xy trailer, xy screenshot, stb), vagy forrást és helyet (tábla alatt, stb)?

A 2. hivatalos trailer alatt a co-op-ot érted? Abban én találtam vagy 4-5-öt, de csak azt a 2-t fogadta el, amelyik "hosszabb" idõre látszódik.

Egyet találtam egy screenshoton is, de nem fogadta el.

Ugyanaz a két kód a co-op trailer végén is megtalálható.

Tessék leírni ide a megtaláltakat, bárhol lehetnek (trailer, screenshots, news, stb). 6 betûbõl állnak.

1 kód: A hiv. oldal elsõ trailerében, a végsõ pre-order szövegnél... kb 0,5mp-re jelenik meg, kockázzatok.
3 kód: A második hiv. trailerben. 1080p ajánlott.

Éjféltõl reggel 5-ig? Jajj.😞

Ezeket az Arkfall kódokat majd a játék közben lehet gyüjtögetni?
Panzeradler
Most jött email, hogy " Stress Test running from at 3 PM to 8 PM PST on Wednesday, Jan. 30.". Elõzõbe bent voltam, érdemes csekkolni az emaileket!:
Arkfall kódok gyûjtésével különbözõ jutalmakat kaphatunk.

NEM lesz havidíj, b2p lesz item shoppal.
A "különlegessége", hogy havidíj helyett a megjelenõ tartalmi frissítések (hotfix nyílván nem) kerülnek majd pénzbe (ala Season Pass). Triont ismerve ez 2-2,5 havonta lesz, persze kérdés, hogy mindegyik fizetõs lesz-e.

Az elsõ bétáról lecsusztál, ahogy sajnos én is. Most volt 1 hete.😊
Torzonborz
Erre Én is kíváncsi lennék , az eddigi viedók alapján tetszik a játék de azért havidíjat nem biztos hogy megér. Mondjuk majd az elsõ béta után kiderül milyen is de egy B2P-re már most beneveznék.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

EpicDD videójában és itt a fórumon is elhangzik, hogy havidijas lesz a játék.

Az lenne a kérdésem, hogy ezt az infót valahol olvastátok, vagy csak tipp, mivel az elõrendelésnél mindegyik verziónál ez szerepel: NO SUBSCRIPTION REQUIRED.

Én ebbõl azt feltételezem, hogy nem lesz havidij. A játékot megvesszük mint a Guildwarst és onnét kezdve ingyen játszhatunk.

Javitsatok ki ha tévedek.
LeWyTy
Yo EpicDD

NEm inkább MMOSG "Massive Multiplayer Online Shooter Game"??????

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Gondolom itt is mûködni fog az mint Riftben, hogyha átállitom az országot az account oldalamon, akkor fizethetem dollárban vagy fontban is a játékot nemcsak euróban.

Digital Deluxe 100 USD - 70 EUR - 55 font

Ezek alapján egyértelmû, hogy Angliára kell állitani az országkódot, és akkor jövünk ki a legolcsóbban.😊
Sziasztok!

Ha érdekel egy bemutató:

A Gamefly-nál jobb áron van.

Én személy szerint örülök neki, h. B2P lett, nekem ez a modell jön be a legjobban.

Üzletileg megértem, játékos szempontból sajnálom. Hagyjuk is.

MeoH
Okasan talalva, az tokeletesen mukodhet, es ismet csak GW tudom peldanak felhozni. Tokeletesen elvagy a store nelkul is, semmi "elony" nem tudsz venni. Es mint irtam lentebb, egyre tobb kiado fogja ezt alkalmazni, mert hosszabbtavon mukodokepesebb a dolog, mint a havidij.

fuck mmo's..i.,

Nálam a b2p és f2p a lényegi szempontokból ugyanaz, store-ból tartják fenn a játékot.

MeoH
F2P nem lesz, hisz mar van ara... B2P lesz, ami nem biztos, hogy rossz (meg az en velemenyem, hogy ez a jovo, mert a havi dij nem sokaig tarthato mar), lasd GW2.

fuck mmo's..i.,

Physical CE-ben van "DLC Season Pass".. gondolom akkor sima microtranzakciós f2p lesz.. szóval viszlát.

Közben a hivatalos oldalra is felkerült a preorder:

Klikk

Átlag mmo árakkal operálnak. Már csak az elfizetési modellt kellene közzé tenniük! 😊

MeoH
Akkor nem eselytelen a jatek. Par orat nyomtam, igazabol nem rossz. Viszont, havi djat biztos nem fizetnek erte.

fuck mmo's..i.,

bindelhetõ gombok? Van custom key layout, ha arra gondolsz.

A játék elvileg LotRO-hoz hasonlatos lesz, prémium elõfizetés és Store (xp/repu boost, costumes).

Fpocok
Ez amúgy mi lesz? b2p? subos? Remélem nem f2p.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Titan
Nekem nagyon tetszik a game! 😊 Mondjuk hiányolok belõle pár dolgot, mint pl. a bindelhetõ gombok...
Látszik, hogy beta, de nagyon jó lesz ez...