8
A TV2 új szappanoperája
  • bence007
    #8
    „A Bűnök és szerelmek című szappanopera szereplője különböző bűncselekmények miatt évekig volt már börtönben, többek között lőszerrel és lőfegyverrel való visszaélésért.”

    Bűnözőből csinál sztárt a TV2
  • Looooser
    #7
    jájjjátévékettüsGyöüzikeshoú..... jesszum... miért hagyjátok hülyíteni magatok????????
  • ManoNegra
    #6
    A Bűnök és szerelmek című szappanopera szereplője különböző bűncselekmények miatt évekig volt már börtönben, többek között lőszerrel és lőfegyverrel való visszaélésért.

    lol b+...
  • N o N a m e
    #5
    Akkor csak én vagyok ilyen mazochista, hogy nézem? LOL :D
  • Narxis
    #4
    hányinger, beletekergettem az első részbe...
  • Bence94
    #3
    Csak a reklámot láttam ebből a szutyokból de az is elég volt.. Azt nem értem, hogy nálunk miért kell minden sorozatba "szerelem" dolgot belevinni. Aztán odáig fajul az egész, hogy már mindenki mindenkinek "rokona" a'la barátok közt, jóban rosszban stb..
  • WhiteStar
    #2
    ezek cigányok?

    fantasztikus
  • N o N a m e
    #1
    Az első rész ismertetője:

    Bodzásék a családfő, Lajos 60. születésnapját ünneplik. Két váratlan látogató felbukkanása azonban örökre megváltoztatja a seftes klán életét. Mindeközben az iszákos és felelőtlen anyával megáldott Rómeó ráébred, hogy eddig hazugságban élt, s titkos szerelménél, a rendőrfőnök lányánál keres vigaszt. Tőlük függetlenül egy másik szülinapos, a 18. életévét betöltő Fruzsi elhagyja a nevelőintézetet, és nevelőtanárától, Zsókától búcsúzik, hogy szerelmével, a volt intézetis Valterrel kezdjen új életet. Elképzelései a szép közös jövőről azonban köszönő viszonyban sincsenek a valósággal…

    A sorozat epizódjai megtekinthetőek a tévécsatorna weboldalán, itt az első rész.

    Azt szeretném ha itt is egy olyan rajongótábor alakulna ki, mint az Barátok közt esetében. Nagyon beteg, gagyi, idegesítő sorozat. De én ma kénytelen voltam ledarálni az első hét eseményeit, mert annyira szar, hogy az már jó. Amatőr színészek, nevetséges karakternevek, abszurd történet. Várom a véleményeiteket! :D