52
  • achim
    Mi számít idős gépnek?
    Nekem nyolcadik évét tapossa és tökéletesen fut rajta!
    A start menü hiányát egy nap alatt megszoktam,csempéket megtanultam kezelni,
    szerintem semmi baj vele!
  • evetke007
    Lehet, csak nekem furcsa , de lassan egy pohár víz mellé is W8 upgrade-t adnak ajándékba...
    Milyen már, hogy pl. Samsung 120GB SSD + Windows Pro8 upgrade ~2000Ft-al olcsóbb, mint ha csak magában vennék egy SSD-t?
  • Interstate 95
    Az első néhány Windows 8 cikknél még azt mondtam oké, még véleményeztem is az új rendszert. De most már hagy kérdezzem meg, mennyi pénzt kap az SG ezekért az egyoldalú, a Microsoft sajnálkozását bemutató, kamu számokkal felvezetett hírek szórásáért ? Legközelebb inkább arról írjatok hogy a Microsoft enged a többség véleményének, és fejlesztési stratégiát vált ahelyett, hogy a szart erővel próbálja meg lenyomni a torkunkon. Htx !
  • VackorTörp
    60 ezret se adtak el belőle, de azért kell nyomni a hazugságot hátha egyszer megkövesedik és igazság lesz belőle..
  • Zombee
    HP asztali gépen teszteltük, gyors volt, nem fagyott. Laptopok mindig kényes téma új drivernél, oprendszernél is.
  • dyra
    Használhatatlan ganaj az egész. Most is etetik a jó népet, a megszálott MS hívőkön kívül a kutya sem keresi, a 60 millió licensz meg a partnerek által ment el és a fele még most is ott rohad a boltok polcain.
  • Szefmester
    Érdekes... nálunk meg a teszteken a laptopok többsége olyan hibák miatt bukik meg amik a win7es rendszerrel ellátott gépeken nem történtek meg. Milyen furák ezek a Dell laptopok. Win7es környezetben jó minden, win8-alatt meg hibák jönnek elő. bios flasshelésnél meg olykor elszáll az egész ... hmm hmm...

Egyik munkatársam dicséri, másik meg szidja mint szódás a lovát és mindketten olyanok miatt ami az egyiknél megy a másiknál már nem. Klasszikusan ahány gép annyi jelenség. Az hogy nálad megváltás volt, akkor örülj hogy megváltódtál. Én még nem találkoztam normálisan működő verzióval.
  • slickboy
    HP meg Lenovo, nohiszen. :) 2008-as Toshiba Satellite A300-asomon hibátlanul fut a Windows8. Telepítés előtt Microsofttól letöltött Win8 upgrade assistant-ot futattam, azt mondta minden kompatibilis. Úgy is lett. Érdekes mert Win7 alatt gyári videókártya driverrel kékhalálozott a laptop, mindenféle ráhegesztett driverrel már nem, de gyakran sokáig gondolkodott akkor is, hogy visszatérjen-e alvó állapotból, tele volt eseménynapló videohardver hibával. Win8 alatt ilyen nincs. Már ezért megérte frissíteni. :)